Merhaba kızlar,
Smrisk bende inönü caddesinde maltepe de minibüs yoluna çok yakın oturuyorum.
Kızlar 50 grlık şeker yüklemem biraz yüksek çıktı, şimdi 100 grlık yüklemeye gidecem, o nasıl oluyor yaptıran varsa anlatsın lütfen, inşallah bu seferki normal çıkar ya.:Saruboceq:
Montesori allah kolaylık versin canım , Diyetisyeninde çok gaddarmış doğrusu, hamile değilken bile doymam ben o kadarcık şeyle nasıl doyuracan karnını.
montesori iştahlarımızın bu kadar açık olduğu zamanda bu kadar az yemeni istemesi işkence gibi bişey olsa gerek... Kendimi düşenemiyorum Allah yardımcın olsun
Hande inşallah 100 lük değerin normal çıkar
Ben şimdi bebişin kıyafetlerine bakıyordum , çok panik oldum kafam karıştı size danışayım dedim.. Önce bebeğe zıbın giydircez zıbın dediğim alttan çıt çıtlı olan bodyler. Benimkilerin bir kısmının bacak kısmı var çoğunluğunun bacak kısmı yok yani kilot gibi ... Sonra çorap mı giydircem onun üzerine ne giydircem ???? sonra hırka veya yelek mi giydirmek gerekecek.... Ay ben bu bebeği nasıl giydircem ona göre eksiklerimizi alcam zor işlermiş bunlar bir de günde kaç kıyafet değiştirmek gerekir???
bebeğe ilk önce çıtçıtlı badi sonra iç zıbın altına çorap üzerine patikli altlardan üzerinede ister tulum yada dış zıbın seti giydirebilirsin canım
hımmmm şimdi biraz anladım hemen eksikleri tespit edeyim o zaman çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?