2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Bende de oluyor ezracım yemekler çok geliyor herhalde zaten azar azar yiyorum ama yinede çarpıntı oluyor , normalmiş bu bir arkadaşım söyledi hatta duuur dahaa nefessiz kalıcaksın dedi bunlar neki dedi

ezra tşkler
valla yemekden sonra kocişle bi yürüyüş yapıyoruz saat8 falandada meyva hazırlıyoruz saat 11 e kadar tüketiyorum, gündülzeri imkanım olmuyor akşamlarıda elimden geldiğince yemeye çalışıuyorum. benim kaburgam batıyor cok kötü oluyorum az yürüyüncede iyi geliyor buarada bende nefes alam problemi oldu zor sanki boğuyorlarmış gibi oda hamilelikden galiba

merabalar arkadaşlar:))
şu bebek odası düşüncesini çok anlamadım nie o kadar uzun zaman yanınızda tutuosunuz ben en geç 2 aylıkken odasına alacağım sonra çok zorlanıo çocuk..kalkmak mı zor gelio??

kalkmakla alakası yokki güzelim bi süre yanında olması lazımki sürekli gözün sütünde oluyosun bebkler bazen nefes almayı unuturlarmış bide tabii bana göre en büyük faktör kusması yani kusmuyğuyla boğulan çok bebek var allah korusun

merhaba kızlar işten yeni geldim artık zor geliyo işegit gel hafta sonlarını iple çekiyorumhihoyyytişyerinde herkes doğum yapınca napıcaksın kim bakıcak diye soruyo :1shok:bakıcı tutucam diyorum herkes kafamı karıştırdı-tatlicadiarzu-bakıcı defşet haberlerini anlatıyolar benim kayınvalidem ve görümcem h-tatlicadiarzu-hevesli ama bakmaya ama ben onlara lafımı söyleyemem diye baktırmam diyodum ay ben kimse kucağına alsın bile istemiyorum yaaa:1no2:napıcam :1shok::1shok:

merhaba bayanlar bende beşik olayına karar veremedim sleper var ama beşik olark n almalıyım bi türlü karar veremedim bu arada göbek deliği diye bişey kalmadı bende dümdüz oldu sizinde öylemi

Elagülce sen memursun canım en azından doğum iznin bitince bir süre daha ücretsiz izin alabilirsin , sonra da bakıcıya daha rahat verirsin biraz büyümüş olur

Elagülce sen memursun canım en azından doğum iznin bitince bir süre daha ücretsiz izin alabilirsin , sonra da bakıcıya daha rahat verirsin biraz büyümüş olur

evet canım zaten heyet raporu alabilirsem yıllık izin ücretsiz izinle 1 yaşına getirip öyle işe başlarım ama bakalım kaydirigubbakcemile5

tabi kalkmak diil problem,takılmıştım ben:)
ben ha ben yanında uyuyorum ha yan oda da bu farkı anlamıorum zaten tedirgin uyuruz heralde ama yanında uyusamda kustuğunu görmem ki??yani ben burayı anlamıorum??

bu kucağına kimse alsın istemiorum tavrı bende de var şimdiden hatta başından beri eşimi uyarıorum bak ben kendi aileme bağırırım ama seninkilere de sen söylersin,herşeyini ben yapmak istiorum bensiz mbişi planlamasınlar die,ayıp oluo ama..gerçi kayınvalidem süperdir kendi çook çekmiş bana sanki kaynana benmişim gibi davranıo:))

ekinsu sen olayın yakın takipçisiydin.
hastane olayı vardı ya... dava açacaklarmış bana :))

olayı yalanlamışlar aile ile görüşmüşler göya ailede yalanlamış olayı...

personelle görüşmüşler böyle bir şey yaşanmadı demiş onlarda :))

ne ilginç bir cevap dimi... biz zaten annem eşim ben rüya gördük :))

ay valla çok şaşırdım özürleri kabahatlerinden büyük klava:utanmasaler sizi suçlicaklar :1shok:

ay valla çok şaşırdım özürleri kabahatlerinden büyük klava:utanmasaler sizi suçlicaklar :1shok:

bizim beklediğimiz cevap güzelim... ne diyecekler kabul mü edecekler...

ama biz sağlık bakanlığına da gönderdik bu yazıyı... hastanenin incelemeye alınmasını istedik... onlarda düşer bu işin üstüne merak etme hiç...

ben de merak ediodum bu olayı..şaka gibi peki acaba kamera görüntüleri yok mu ??

meraba bayanlar herkese iyi akşamlar bugun hastaneye gittim bebeğimin konturolu vardı şeker yüklemem yapıldı bebeğim çok iyi ama şekerim yüksek çıkmış 166 pazartesi bidaha şeker yüklencekmiş doktorum kesinlikle normal doğum yaptıramam sana dedi 3 düşüğüm varda bundan tehlikeye atamam bu bebeği dedi byle bir haber beklemiyodum tabi şimdi tedirgin olmaya başladım normal doğum hayali kurarrken tamamen hayyller bitti tabi önemli olan bebeğim ama yinede tedirgin oluyo insan ameliyat sonucunda 10 ocak olur buyuk ihtimalle dedi sezeryanla olan bebkleri bir hafta önce alıyolarmış bebeğim bugün itibariyle tam 26 hafta 4 günlük bu şekeri yuksek olan bayanlara sorım bebk dahamı kilolu oluyo yuksek şeker çıkınca:1shok::çok üzgünüm:

merhaba anne adayları bende katıldım aranıza..çok fazla giremiyordum nete yazdıklarınızı okumayı hiç ihmal etmedim..doktorumuz tüm kısıtlamaları kaldırdı çok şükür artık rahat rahat sohbet edebilirim:teytey:.inşallah tüm hamişlerin sorunları en kısa zamanda düzelir..

ebruusta ben de dün 50 lik şeker yüklemesi sınırda çıkmıştı 100 lük yapıldı bu gün o çok iyi çıktı inşallah seninde 100 lük iyi çıkar..

Marsg çok şaşırdım ama beklenen de bu olurdu herhalde tabi ki yalanlıyacaklar bir arkadaş sormuş ya kamera yokmuydu diye onlar kamera kayıtlarınıda silerler zaten, benim asıl şaşırdığım aileninde yalanlamış olması eğer öyleyse ayıp etmişler yani, üzülme boşver bir şey yapamazlar gözünü korkutmaya çalışıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…