2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Blooms canım çok geçmiş olsun neyse kötü bişey yaşanmamış , kendini çok yorma sakın, bol bol dinlen . Bu arada bizide bu konuda aydınlatmış oldun artık başımıza böyle işey gelirse nedenini biliyo olcaz ve ona göre doktora gidicez..

Uzunbeyazbulut neyseki az kaldı 2-2,5 ay dikkat edeceksin beslenmene....

Hayırlı sabahlar olsun arkadaşlar..
Nazobülo canım akıntın sümük yapısındaysa bu normal değil rengide önemli değil.
Lütfen bunu ihmal etme doktorunu ara ve söyle.

Günaydın kızlar,
Blooms geçmiş olsun canım, senin yatman gerekiyor şimdi sürekli.Nişanın gelmesinden sonra , kontrolle ve dikkatle tutulabiliyor bebek anne karnında. Bundan sonra bebek doğsada yaşayabilir ama, o sıkıntıyı yaşamaya gerek yok. Sen kendine dikkat et, ne kadar kalabilirse o kadar iyi ve sağlıklı hayatım.
Akıntılarınıza dikkat edin kızlar, bundan sonra ki her akıntı da dr. unuzla görüşün.
Nazocum sende bir dr.unu ara sor.

ay bilmiyorum waterfull ya kafam karıştı panik oldum bu bikaç gün önce oldu ama akşamları sanli kasılmam vardı bunuda rahim kendini hazırlarmış ya ona yormuştum

Dqktorumda aynı şeyi söyledi bende korkumdan yataktan dışarı çıkmıorum ne kadar kalırsa o kadar kar.
Uzun beyaz bulut çok geçmiş olsun canım.
Benimde 50'lik testimde yüksek çıkmıştı dr.100'lük vermişti ama daha yaptıramadım bakalım benimki ne çıkıcak.

Nazo sor doktoruna bencede bak ihmal etme

Waterfull nasılsın ne zaman doktora gidiyorsun ben 30. haftada gittim dr bundan sonra 33-36-38. haftada muayene edicez dedi

merhaba günaydın bayanlar,
Blooms ve uzun beyaz bulut çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatasın aman kendinize çok dikka edin. sitenin açılması ii olmuş sizlerden ahber almaya alışmışım valli bende şeker testi yapotırdım 90 çıktı iyi normla dedi dokator 10 kasımda tekrar kontrolümüz var ama ben bu ara feci grip oldun dün akşamda burnum kanadı umarım bir şey diildir çok korkuyorum Allah herkse kucaklamyı zamanında tabiki nasip etsin herkese güsel bir gün diliyorum sevgiler

Gamzecim geçmiş olsun geçenlerde okudum ama bizim kızlarmı yazmıştı başka bir topik annesimi hatırlamıyorum ama oda grip olmuş ve bu karışımla hemen iyileşmiş
1 tutam ıhlamur, 1 parça odun tarçın, 1/2 kabuklu ve çekirdekli elma, 2-3 adet tane kuşburnu kaynatılıyormuş ve içine yarım limon sıkıp içiliyormuş.
Burun kanamasıda normal diye biliyorum hamilelikte

peki blooms bebeğin hareketlerinde bi farklılık varmı bide bu kasılmaların dakaklımıydı offffffffff

Canım bebeğimin hareketlerinde hiç bi değişiklik olmadı.
Nst bağlıyken kasılmalarım düzenliydi.
Yalnız çok önemli bi nokta var kasılmaları sen hissetmeyebilirsin benim kasılmalarımı durdurmuşlardı ama sürekli nst'ye bağlıyordu makineyi hiç yanımdan almıolardı.Gece kontrolümde nst'de düzenli olarak kasılmalar çıktı ama ben bunu hissetmiodum.Neticede belli olmaya biliyor.Ne güzel hastane yanıbaşında keşke beni ziyarete gelseydin bende orda yattım :roflol: :roflol:

ekinsucum çok teşekkür ederim ıhlamır limonlla içiyorum ama bu karışımda güsel denemeye çalışırım artık herşeyden mim kapıyorum kendimi dinler oldum sizde öylmisiniz bilmiyorum ama Allah zamnında bebeklerimizi bize kavuştursun

Geçmiş olsun gamzecim sana da .Havalar iyice değişmeye başladı, bir sıcak oluyor burası bir soğuk. İnsan nasıl giyineceğini karıştırıyor.
Ekinsucum sağol güzelim iyiyim, sen de iyisin inşallah.
Bu hafta gidecektim bende ama dr. izindeymiş, önümüzdeki hafta gideceğim kontrole, bakalım ne olacak:))))Bundan sonra tabii daha kısa zamanlarda çağıracaklardır.
Baksana bazı arkadaşların nişanı bile geldi, bundan sonra doğumlarda başlar yavaş yavaş:)))))))
Aman allah korusun yine de , herşeyin zamanında olması güzel.

bebişimle ve ben sızı sevgıyle kucaklıyoruz ve ıyı bı gun dılıyoruzzzz

bu arada saglık sorunu yasayan arkadaslara gecmıs olsun ve acıl sıfa dılıyorum
hepimizin vaktınde bebişerimizi kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım....

benımde nıhayet doktorum dogum ıznınden donuyor bı ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde gormustum bırde ayın 31 de gorusucez kısmet olursa, cok heyecanlıyım artık ordan oraya suruklenmekten kurtuldum :)) bende gecenlerde bıraz rahatsızlandım nts bagladılar bişey cıkmadı cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…