2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

linaycım maşallah oğluna hihoyyytcanım benim aklıma takıldı ben 32 haftayadan sonra çalışıcam ama bayram tatilide denk geliyo ozaman sayılmıcakmı haftama yani 5 hafta değilde 4 haftamı aktarıcam öyle olursa??

montesori canım inşallah iyi haberlerle gelirsin..
barcli sağol tatlım hep güzel haberlerle tamamlayalım inşallah hepimiz..

elacım bende çalışabilir raporu alacağım zaten ama benim doğum iznine ayrılmam bayram tatiline denk geliyor zaten tatil olan zamanda benim izinimden gitmiş oluyor..bende doktora söyledim haftaya ona göre raporda ayarlama yapacak yani ben 15 aralıkta normal doğum iznime çıkmış olacağım..sende uzatacağın için çalıştığın zamana denk gelecek bayram tatili yani senin doğum sonrası ve öncesi iznini etkilemiyor..

montesori g.olsun canım, inşallah bir sorun yoktur.
linaycım bebişin maşallah ne güzel olmuş.Kocaman oluyorlar, büyüyorlarhihoyyyt

ekinsucum sen yarın mı gideceksin kontrole
diğer tarafa yazdım gördn mü bilmem benimde boyum 1.68

hadi bakalım cnm kaç gram daha almış oğluşun ii haberlerini bekliyoruz cnm

montesori gelmedi daha yaa

kızlar az önce geldim nst ye baglandım allaha şükür sancı cıkmadı...ama oltrasonda bebek dogum yoluna inmiş gözüktü doktor bebegin bası co asagıda bu hiç iyi degil dedi bası asagıda oldugu içinde bebegin her hareketini sancı olarak hissedersin dedi eeeeeee dedim sancıyı nasıl ayırtedicem o da sana kalmıs dedi-tatlicadiarzu-alttan muayene oldum acıklıgım var mı diye o da yokmus ama cok canım acıdı yaaa:çok üzgünüm:sonra biraz su içi tekrar nst yapalım dedi ikinci nst iyi cıkmadı bebegin kalp atıslarını begenmedi doktor 3 gün hastanede yatmam gerektiğini söyledi kendi doktorumu aradım durumu anlattım yatıs yapma yarın ögleden sonra gel ben ona göre bişiy söylerim dedi........ööööööööööf moralim cok bozuk kızlar nolcak şimdi yaaa canım sıkıldı bebegin her hareketi sancı gibi beni yerimden zıplatıyo...bu gecede bir sabah olsa....ben dogurmadan filan...

geçmiş olsun montesori.ikinci nst neden iyi çıkmadıki.cihaz bozuktur belki.inşallah kendi doktorunla görüşünce iyi haberlerle dönersin.

cnm geçmiş olsun ayy alttan muayenede çok aptal bişeydir, eliyle mi baktı
a bi de şöle düşün zamanı gelince inşallah senin doğum çok kolay olucak bence

Canım çok geçmiş olsun
Doktor muhtemelen bebeği sürekli kontrol etmek için hastaneye yatmanı istemiştir
Canım korkma sancı çıkmamış açılmada yok
Bakalım yarın doktorun ne diyecek sen şimdi fazla hareket etme yat dinlen aklınada kötü şeyler getirme İnşallah yarın güzel haberler alırsın..

cnm geçmiş olsun ayy alttan muayenede çok aptal bişeydir, eliyle mi baktı
a bi de şöle düşün zamanı gelince inşallah senin doğum çok kolay olucak bence

ewt canım yaaaa eliyle baktı cok canım acıdı alisha:çok üzgünüm:ben zaten sezeryan olcam normal dogum yapamıyorum sekerimden dolayı...
balım cihazın bozuk oldugunu sanmıyorum 1.nst yi iyi göremedigimden su içip bekletti beni....

Kızlar inannanın verdiği sitede resimlerinizi yükleyip denediniz mi_?Ben farklı resimlerle 2 kez denedim, birisinde kıvırcık siyah saçlı, diğerinde sarışın düz saçlı çıktı:)))))
Aslında her ikiside alternatif dahilinde, eşimin ailesinde kıvırcık siyah saçlılar fazla,ablası, yeğeni hep öyle.Diğer alternatifte ise, düz saçlı ve sarışın olması benim tarafıma benzeyecek demektir.Eğer öyle olursa,adamcağız yeter artık diye bağırmaya başlayacak. Diğerleri bana benziyor çünküüü:))))))))))
1. Bana benzeyen

2.Eşime benzeyen

Ama oynamak çok güzelmiş bununla.Teşekkürler inannacım...

canım çok geçmiş olsun. bakim bi ne var yok dedim. çok şaşırdım birden. kendi doktorunu dinle güzelim sabret. başka doktorlar çok acımasız oluyor pat pat söylüyorlar herşeyi korkutuyorlar bizi...
merak etme oğluşunada sanada allahın izniyle hiçbişeycik olmaz.

Montesori canım çok geçmiş olsun stres yapma bence bu gece, yarın ola hayrola doktorun ne derse odur , diğer doktorlar bazen birden en kötüsünü düşünüyorlar , muhtemelen senin dr evde yatarak dinlenmeni tavsiye edecektir canım, üzülme üzüntü şekerini tetiklemesin

Montesori canım çok geçmiş olsun stres yapma bence bu gece, yarın ola hayrola doktorun ne derse odur , diğer doktorlar bazen birden en kötüsünü düşünüyorlar , muhtemelen senin dr evde yatarak dinlenmeni tavsiye edecektir canım, üzülme üzüntü şekerini tetiklemesin

montesori hiç evham yapma canım kendi dr'una git o ne diyecek bakalım seni en iyi devamlı gittiğin dr'un bilir inşallah diğer dr'un söylediği kadar değildir arkadaşım ne diyeyim umarım her şey yoluna girer hiç stres yapma strese girdikçe sorunlarda artar
Rabbim şifa versin canım sana da evladına da
yarın gel demiş zaten dr'un dr'dan dönünce bize de hemen yaz canım :1hug:

günaydın sevgili ocak anneleri ve melekleri....montesori seni merak etmiştim canım geçmiş olsun canım kendi dr.görsün daha farklı sonuç alırsın stres yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…