2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

canım bende sol tarafıma yatamıyorum bi türlü aynı şeyler bende de oluyor bizim kızlarımın biraz farklı bence de

:ecrin_bebek
canım bende sol tarafıma yatamıyorum bi türlü aynı şeyler bende de oluyor bizim kızlarımın biraz farklı bence de

:ecrin_bebek::)
yaa valla yanlamasına yatıo gibi gelio bana,annesi gibi keyfine düşkün velet!!ama yan, düşün kızım biraz,sırt üstü olmaz,sağ da olmaz ee sola da hanfendi izin vermez,gözler zaten kapanmaz,babaya yazık(sinir çıkartılmaz!!)ya beenn??

iyi de canım sizin bu baba da ne kadar kıymetli kızına da düşkün eee kız zaten rahatına düşkün canım benim ya sen arada kaynıyosun gibime geliyor

kızlar içim hiç rahat degil belki benim hüsnü kuruntumdur ama ben nst ye baglanmaya gidiyorum gelince yazarım sizlere...

Canım benim büyük kızın adı SERRA küçüün BEGÜM :ecrin_bebek:

blooms kız maşallah demek 4. sana inanmıyorum valla ben 1 tane zar zor sahip oldum nasıl doğuracam diyorum senkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıeşim diyo arkasından yine bitane daha olsun aman diyorum bundan sonra kankayız zaten hiç heveslenmekaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

doruk ismide çok güzel yaa ben oğluşuma çağan adını koyacağım kısmetse anlamı bayram en güzel gün demekmiş ismiyle yaşasın bebişlerimiz işallah

montesori canım ya heyecanla bekliyorum seni inşallah iyi bi sonuçla gelirsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…