2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

çok uzun cnm ya, benim kardeşimin adı alp, bence daha güzel

konuralp söylerken tuhaf anlamı çok güzel gerçi ama ilerde kimse konuralp demes kısaca alp derler konurda sebebsiz durur orda,ama sein beğenmen önemli, başka isim bul şekerim :)))

Ekinsu kız sana inanamıorum nerdeyse çocuk gelicek sen daha ismine karar veremedinmi:)))
Kocan ne dio bizimki benim fikrimi sormadı bile Mert dio başka bişey demio

ekinsu konur alp cok sert bir isim gibi geldi bana hani sen meriç koycaktın meriç adı cok güzel ben cok severim o ismi kızın olursa da tuna koyarsın o da harika....
kızlar benim bebegin adı metin olcak ya kayınpederimin ismi ayyy ben hiç ısınamaım o isme yaaaa daha hiç metin diye sevmedim karnımı bebegimi sırf eşim istiyo diye koyuyorum eşimi kırmak istemiyorum daha flört ederken söylemişti bana o ismi ailenin de ilk erkek torunu olunca böyle oluyo işte.... ben emir,kayra,arda isimlerini cok seviyorum.....bakalım ne zaman ısıncam oglumun ismine ...

kancicegimi de merak ediyorum ama ben toboti arkadasımı cok özledim napıyo acaba...umarım herseyi yolundadır...

kızlar yaaa ocak anneleri listesinde tam 60 kişiyiz fakat 25-30 kişi faal olarak forumu kullanıyoruz hiç girmeyenler var...onları silsek olmaz mı acba listeden...adını bile duymadıgım bir çok arkadas var...

Ayy Moıntesori bende çok seviorum Emir ismini ama yok bizimki istemior tutturmuş Mert die benim öbür oğluşumun ismide Emre ne güzel olucaktı buda Emir olsaydı..

selam herkese, sık yazmasam da siteyi takipteyim :)

bu isim konusu bizde de muamma, hiç bi isim "evet bu" dedirtmiyo..kız olsa hazırdı da,erkek isminde takıldık valla.."konuralp" bize de önerilmişti ama cevapsız kaldık..

montesori canım ya dikkat et kendine bak tatlım korkutmak kesinlikle istemiyorum seni canım arkadaşım ama yazmasamda içim rahat etmeyecek arkadaşım
ilk gebeliğimde seninkiyle aynı durum bende de oldu sancılar ve alta kaçırma önce önemsemedim bebek sıkıştırınca idrar kaçırıyorum dedim ama meğer suyum geliyormuş bilemedim dr'a da söylemedim ama dr farketti daha sonrasında hastaneye yatmamam rağmen atlatamadık ve sezeryanla bebeğimi doğurdum lütfen dr'una bi danış arkadaşım benimle aynı şeyleri yaşamanı istemem maksadım korkutmak değil Rabbim esirgesin senide bebeğinide ama lütfen dr'la irtibata geç olurmu arkadaşıma.s.

isim konusunda düşündüklerim şunlar, fikir verebilir misiniz..

"eren demir" , "emre demir" , gökalp, alp, başar, barkın, barın, doruk, ertuğ, bartu, çağrı :)

nazo'cum tüylenme olayı tamamen hormonal bişey biliyorsun bende de tam aksine gebeliklerimde tüylerim yarı yarıya azalıyor yok denecek kadar azalıyor enteresan bişey
talya'cım kolay gelsin canım bunlar güzel uğraşlar güle güle:roflol::roflol:ahancıkta böyle kullanın odanızı
smrisk canım çok çok geçmiş olsun sana da tatlım dikkat et kendine
chadiii canım aldığın sabahlığın be geceliğin çok güzel arkadaşım sende güle güle kullan ama onlar hastane için pek uygun değilller fazla şık ve inceler evde üşümesen bile hastanede üşürsün canım kan kaybından dolayı normalden daha fazla üşüyorsun bence hastanede başka şeyler giy onlarıda bebeğini alıp eve çıkınca göz aydınına gelecek bi sürü misafirin olacak onların yanında giyersin öyle ferah ferak çok şık olursun canım a.s.a.s.a.s.

linay iki isim düşünmüyoruz zor oluyo iki isim okul hayatında filan...
zeynep doktorumu aradım eyfamlı oldgumu da bildigi için cok normal bebek büyüyo önceden tekmleri sert degildi ama şimdi kilosu hızla artıyo dedi....verdiğin bilgi için de sagol canım....niye benim korkutmak isteyesin ki hepimiz burda birbirimize yardımcı olmaya calısıyoruz....
blooms emir ismi cok güzel yaaa emre ye de cok uyumlu olurdu...diger cocuklarının ismi ne...
linay senin kızının ismi neydi....

ne bileyim arkadaşım ya insan hamile olunca duyduğu olumsuz şeylerden çok etkileniyor acaba bende mi öyle olucam vs vs diye o yüzden bunu iyi bildiğim için dikkat ediyorum etkilememeye mesela ilk gebeliğimde seren serengilin olayından sonra haftalarca evde korkuluk gibi gezmiştm ya bana da olursa diye tamamen annelik iç güdüsü ne yaparsın:uhm:
bu arada aramıza yeni birisi katılımış gülcan canım sende hoş geldin
sağlıklı gebelik geçirmeni dilerim arkadaşım iyi paylaşımlar a.s.

montesoricim meriç olucak zaten de yanına bir isim daha arıyoruz ya onu düşünüyorum, benim eşimde seninki gibi meriç olsun diye tutturdu bende kıyamadım olur dedim o yüzden yanına da asıl kullanacağımız ismi arıyoruz, aslında sizde öyle yapın kayınpederinde gönlü olur hem, ben aslında büyüklerin ismini koymayı hoş bulmuyorum diyelimki sen şimdi çocuğa sinirlendin hiçmi defol git metin karşımdan vb. cümleler kurmayacaksın o an metin babanızda orada ise bozulmayacak mı , ben çocucğuma rahat rahat kızamıcakmıyım yani o açıdan

Son düzenleme:
ooo ortalığı kaynatmışsınız gene:))
ben de uyumak istiorum arkadaşlar ,gözlerim kapanıo ama yok uyuyamıorum.2-3 gün oldu artık çok baş ağrısı yapıo.bi de soluma yatıorum ama bu sefer de orda sanki sinirlerim parçalanıo gibi oluo..beni,m kızım sanki bi değişik duruo,çözemedim daha??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…