Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha yazmayı unutmuşum şeker testi gayet iyiymiş, 140'ın üzerinde olursa sorun olurmuş benimki 108 çıktı, sorun yok yani,
bu arada bebiş kiloları alırken bende boş durmamışım, geçen ay 65'tim, bu ay 69,9 kiloyum, 70 demeye dilim varmıyo valla:)
Bugün bende tontoş kızımı gördüm, üç hafta önce 500 gr'dı, bu hafta 900 gr olmuş, ne çabuk büyüyolar maşallah, doktor iyi büyütmüşsün bebeği çok iyi dedi:lepi:
Elagülce'cim, şeker yükleme testi için açlık tokluk önemli değilmiş ama, açlık kan şekerine de bakılacaksa aç olman gerekiyomuş, benden ikisini de istediği için aç olmam iyi oldu, bence sende aç git bunların sağı solu belli olmuyo valla, ayrıca şekerli su hiçte kötü değilmiş bende korkmuştum ama bildiğin limonata işte, suyu içtikten 1 saat sonra kan alıyolar ve sonucunu tam iki saat sonra veriyolar, çok uzun işmiş, biz iki saati orda beklemedik eve geldik doktor arayıp bilgi verdi sağolsun,
Doktora başka yerle anlaşmanız varmı doğum için burası çok pahalı dedim ve yokmuş malesef, onu zamanı gelince konuşuruz olmazsa başka şekilde yönlediririm dedi ama ben başka doktor istemiyorum yaaa(
Ayrıca muhtemel doğum tarihini hiç konuşmamıştık onu sordum ben 29 ocak diye hesaplarken, 6 ocaktan itibaren heran bekleyebiliriz dedi :1shok:, arada çok fark yok ama genede telaşlandım
sizdede oluyormu arkadaşlar iki gündür benim bebek çok hareketli.o hareket ettikçe benim kasıklarımda ağrı oluyor.bıçak saplanır gibi.
iyi geceler arkadaşlar.sordum ama kimse cevap vermemiş.galiba kimsenin böyle bir problemi yok.