2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

barçlı şeker testımı bu hafta yaptırmam gerekıodu ama fırsat bulamadım okul çok yoğundu,inşallah bu hafta yaptırıcam,bende aynen yururken artık kasıklarım batıo,belım ve sırtım çok ağrıo,yatarken zor doğruluorum,
waterfull güya sabahçıyım 12 20 de çıkmam gerekıo ama toplantılar falan üst uste geldı,akşam geldım ewe hep bıde artık yoruluorum,benım okul menemende ben karşıyakadayım gelınce şöle bı uzanıorum,sonra yemek falan derken bazen bakamıorum bıle sıteye,
kemeraltında fiyatlar iyi,mina bebe varmış herkes orayı söledı,oraya baktık uygun fiyatlar,sende park yatağını almışssın,içine yatağını ve uyku setını aldınmı,yatak ve uyku setlerıde 60 ytlden başlıo,
bu hastane çıkışlarıda daha bır cıcılı bicili olan kıyafeetler,uygun olanlarıda war,bızımkınede dedesi alacak gs store den ,ailecek baba dede amca gs li olunca kız da olsa galatasaray store dan alacaklar hastane çıkısını

Teşekkürler kızlar,açıklamalarınızdan içinde herşeyin olduğunu anladım. Hastane çıkışı diye sürekli duyunca, hastaneden çıkarken giydireceğimiz gezme kıyafetleri gibi düşünmüştüm:roflol::roflol:Cahillik işte, her gün ya isimleri değişiyor, ya da yeni şeyler çıkıyor ne yapalımlülülülülülü

ayy cnm ya öldüm gülmekten....aman valla her gün bi yenisi çıkıyo hangi birini takip edicez dimi ama

kızlar bende kaçtım herkese ii geceler

hastane çıkışının içeriği fiyatına göre değişiyor
büyük setlerde alt üst bebek takımı, çıtçıtlı zıbın, iç zıbın,atlet, kilot, eldiven, önlük,şapka, battaniye bulunuyor
küçük setlerde sadece alt üst takım ,eldiven, önlük ve şapka var
ikisindende alın ama büyük setten fazla almayın 1 tane yeter ziyan oluyor bence
küçük set 15 ytlden başlarken büyük set 45 ytlden başlıyor
bu arada kançiçeğinin kızı olucakmış Allah hayırlı etsin valla Allah biliyor ya kızı olacağına emindim Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben bebeğimin kıyafetlerinin hepsini alınca yıkıycam parça parça yıkamak iyi değil kaldıkça tekrar kirleniyor ben ilk gebeliğimde doğuma 1 ay kala yıkayıp ütülemiştim bundada öyle yapıcam ayrıca tekrardan durulama yaptırın arkadaşlar ve iyice ütüleyin özellikle hastanede giyeceği ilk cicilerini
bide aklınızda bulunsun yanınızda içinde sarı renk bulunan bişey götürün bebeğin sarılığını alır diyolar ne derece doğru bilemem ama fikir olsun dedim ben yüz örtüsü yaptırmıştım sarı beyaz

İyi geceler kızlar hepinize, ezracım sana da kolay gelsin, pazar pazar çalışacaksın yine.
Herşey için teşekkürler tekrar. Yarın görüşmek üzere. Bebişleinize de iyi bakın.

Ha yazmayı unutmuşum şeker testi gayet iyiymiş, 140'ın üzerinde olursa sorun olurmuş benimki 108 çıktı, sorun yok yani,
bu arada bebiş kiloları alırken bende boş durmamışım, geçen ay 65'tim, bu ay 69,9 kiloyum, 70 demeye dilim varmıyo valla:)

kuzicim canım gözünaydın canım kızınada maşallah:nazar:sende gayet iyisin boş ver kiloyu güzelim bebişler sağlıklı olsunda verirsin doğumsonrası kiloları ay darısı başıma ben şeker yüklemesini göztepe ssk da yaptırıcam labratuarında arkadaşım var bakalım hihoyyyt

Bugün bende tontoş kızımı gördüm, üç hafta önce 500 gr'dı, bu hafta 900 gr olmuş, ne çabuk büyüyolar maşallah, doktor iyi büyütmüşsün bebeği çok iyi dedi:lepi:

Elagülce'cim, şeker yükleme testi için açlık tokluk önemli değilmiş ama, açlık kan şekerine de bakılacaksa aç olman gerekiyomuş, benden ikisini de istediği için aç olmam iyi oldu, bence sende aç git bunların sağı solu belli olmuyo valla, ayrıca şekerli su hiçte kötü değilmiş bende korkmuştum ama bildiğin limonata işte, suyu içtikten 1 saat sonra kan alıyolar ve sonucunu tam iki saat sonra veriyolar, çok uzun işmiş, biz iki saati orda beklemedik eve geldik doktor arayıp bilgi verdi sağolsun,

Doktora başka yerle anlaşmanız varmı doğum için burası çok pahalı dedim ve yokmuş malesef, onu zamanı gelince konuşuruz olmazsa başka şekilde yönlediririm dedi ama ben başka doktor istemiyorum yaaa :((

Ayrıca muhtemel doğum tarihini hiç konuşmamıştık onu sordum ben 29 ocak diye hesaplarken, 6 ocaktan itibaren heran bekleyebiliriz dedi :1shok:, arada çok fark yok ama genede telaşlandım

canım senin dr.uzman olduğu için doğum fiyatı da uygundur hasta yatışa sorsaydın ben ordan öğrendim benim doğum tarihi 20 ocak sezaryen olursa ki %95 öyle olucak canım sen normal doğummu düşünüyosunCADIARZU

iyi geceler arkadaşlar.sordum ama kimse cevap vermemiş.galiba kimsenin böyle bir problemi yok.

benim var canim,birkac gundur kizim hareket ettikce karnim kasiliyor ve hafif agri yapiyor...dr a sordum bisey olmaz dedi...agrin cok siddetliyse korkmalisin dedi...icini ferah tut canim,artik bebisin kaslari kuvvetlendi,kemikleri olustu onun icin biraz agri yapiyor.a.s.

Balım, arada bende de oluyor ama çok şiddetli değil. Özellikle,kasıklarıma tekme atar gibi bir hareket yapıyor, anında tuvalet ihtiyacım oluşuyor:))))))

teşekkürler kançiçeğim waterfull.

waterfull ben sana gördüğüm rüyayı anlatacaktım.senin bebeğin oluyor altını değiştiriyorsun ben hala hamileyim.seninle konuşuyoruz.ben nasıl yaparım nasıl bakarım bebeğe diye.öylle garip bir rüya idi.

herkese ii pazarlar kızlar balım bende de o ağrı yorulduğum ayakta kaldığım zaman daha da fazla oluyo
sende dikkat et kendine

İyi pazarlar kızlar.
Bende ağrı yok ama, canımı acıtmaya başladı artık, dirseklemi, dizlemi neyle vuruyorsa delip çıkacakmış gibi geliyor bazen.
Geceleri uyumak bende de dert valla. Dönmekte çok zorlanıyorum, sürekli aynı yere yatmaktan sol tarafım sürekli uyuşuk halde.Sağıma dönmek istersem, ancak yarımsaatte dönüyorum, dönerken öteki tarafıma keskin bir sancı giriyor, tam kramp gibi de değil, ama nasıl anlatayım kelime bulamıyorum.belimin ağrısı da üstüne ilave.
Şeker testi sırası bize geldi, yarın giderim herhalde, doktorum bana aç olmana gerek yok dedi. Bide doktor değiştirdiğim için yeniden kan, idrar tahlili falan istedi, takviye bir şeye ihtiyacım varmı diye? Öpüldünüz hanımlar, kendinize dikkat edin.

meraba hanımlar:))
valla dertler bitmek bilmio..2-3 gündür bulantılarımdan o kadar çook çekiorum ki ağrılarımı unuttum sayılır!! 2 hafta falan önce yazmıştım ben de öle deli vuruo ki sokaktakiler çığlığıma dönüp bakıo soona da uzaklaşıo diye...yürüyüşüm benim de penguen gibi..kocişle yürüyemez hale geldim o oldukça yavaş gidio ama bana tazı gibi gelio ,bi de burda kaldırımlar gökdelen gibi ,kesinlikle çıkamıorum,inemiorum..belime gelince zaten fıtık vardı şimdi tam oldu..ha bi de yatakta dönerken sanki dünyanın etrafında dönüo gibi uzun ve yorucu oluo :))uzundığım yerden de çook çok zor kalkıorum..offf offf minik kızım sağlıkla gel annem..

handecim benim bildiğim de aynı şeyler,için rahat git hastaneye..açlık şekerine bakmıosa hafif bişiylere izin veriolar:))

hande bence sen fazla bişey yemeden git çünkü ben kahvaltı yapıp gittim 140 çıktı diye 100mg.lık yükleme yapıldı 3 saat boyunca bekledim hastanede 4 kere kan verdim aç aç zor oluyo...sonuçta normal çıktı..seninde yüksek çıkacak diye bişey yok ama temkinli olmakta fayda var bence :)

Back
X