2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

benimde 40 haftanın dolduğu tarih 1 ocak bende istiyorum ocak doğumlu olsun sene kaybetmesin

barclicim senin 1 ocağı geçer belki, kızlar geç gelirmiş erkekler erken, benim hiç şansım yok gibi ocakta olması açısından

montesori iyi haberlerini bekliyoruz. ya kızlar artık bana gına geldi bu doktorlardan hep bişeyler istiyorlar gitsen bi türlü gitmesen bi türlü bizi kendilerine mecbur bırakmaları çok kötü,
benim bebişimde bu aralar cok oynuyor akşam eşime sarıldım karnım ona deydiğinden bebişin oynamasınıda hisseetti, birazda şaşırdı ee dedim artık büyüdü hareketleri daha net anlaşılıyor,
pazara gittim galiba yolruldum . sebze ağırlıklı alış veriş yapdım karnıbahar, pırasa, brokoli, semiz otu, oh oh bide pişdimi bi lezzetl,i olurki sizlered tavsiye ediyorum özellikle evde olan bayanlar bol bol yapıp yiyin, gercekden cok faydalı,

aman sağlıklı olsun, hayırlısı olsun da aslında çok önemli değil .

Hoşgeldin Bilge , cinsiyeti ne bebişinin ??

herkese merhabaaaaa
kızlarrr bırakın kız erken erkek geç muhabbetini hepsi boş eltimin ilk bebği erkek 10 gün ömce doğdu ikincide erkekti ve tam hemde tam gününde doğdu 9 ay 10 gün

bilge hoşgelsdin. ekinsu ya senin tickeri görüncede beni ataş basıyor. ilk hamile olduğumda mayıs haz,ranlara bakıp korkuyordum doğumları yaklaşmış diye, şimdide sende iki kutu görünce telaşlanıyorum,
napcaz şimdik ahaa, kaçcaz şimdik ahaa :)

selam kızlar
işallah herkesin keyfi ve bebekleri iyidir

benim mide bulantısı ile başım dertte hamileliğimin başında bu kadar midem bulanmadı benim. sanki gripde olacak gibiyim o kadarda dikkat ediyorum üstelik

selam sevgili anneler 3:30 da kontrolüm var şeker yüklemem de var dua edin bana uzun beyaz bulut çok geçmiş olsun kendine dikk et etsekte olucağı varsa hasat oluyoruz işte napalım ama sen genede dikkatli ol bilge hoşgeldin sende

uzun beyaz gecmiş oldsun kendine dikkat et ben tıkanıklıkdan bu gece uyuyamadım valla zor, gamze inş herşey gönlünce olur.

kızlar selam.uzun süredir yokum,umarım herkes iyidir.
yani gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza....
ekinsu cum yeni konu başlığını gördüm tırstım valla,o kadar yaklaştımı ya doğumumuz off-tatlicadiarzu- henüz hiç bişcikler yapamadım,düşünüyorumda daha yapılacak ve alınacak o kadar çok şey varki.

kızlar benim bilg.yine bozuldu.her an gidebilir kusura bakmayın 2 haftadır kör topal idare ediyoruz ama sürekli netten atıyor bizi.kuzenim inşallah işlerinden fırsat bulursa benim bilg.lada ilgilenecek ama nerdeee........

merhaba bayanlar gamze hayırlı haberlerle gel inşallah,uzun beyaz sanada geçmiş olsun benimde miğde bulantılarım bir haftadır var sabahları kabus gibi,bu gecede bacaıma kramp girdi hala yeri acıyo sizdede oluyomu arkadaşlar?

Back
X