2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın kızlar ekinsu sen erken kalkıyosun sanırım bende erken kalkardım önceden şimdi sıkılıyorum evde 10 dan önce kalkmıyorum uyansamda yatakta oyalanıyorum...kızlar yarın kapılarım geliyo boya işide olursa iki üç gün giremeyebilirim nete sizleride cok özlerim....bayagı bir iş var yapılcak...sheeda bakalım sporla ve beskenmeyle bebegimin kilosu normale döncek mi bir ay sonra kontrolümde görcez....

Montecim evet sabah 8.30 da ayaktayım çalıştığım günlerden kalma alışkanlık hiç uyuyamam geç saatlere kadar bu arada eğer boya işiniz olursa bence sen evde durma boya kokusu zararlı senin için, kayınvalidene git gecede orda kal, biz badana yaptıracaktık sırf o yüzden yaptırmadık 3-4 gün sürecek koku gitmeyecekti bende sildirdim duvarları oldu bitti

zaten evde ustalar varken kayınvaldemde durcam boya işide duruma göre yapılcak benim zaten kokulara alerjim var baslarım hapsırmaya ...sen duvarları nasıl sildin...ben şimdiye kadar hiç silmedim boya olmazsa bebek gelmeden sildirmek istiyorum...

ekinsu ben de hersene duvarları sildiriyorum (her sene dediğime bakma 2 yıldır evliyim bi geçen sene sildirdim ama planım her sene sildirmekti , ama şimdi sadece bebişin odasını sildircem ) . böylece boyaya uzun süre ihtiyaç duymuyor. Montesori benim gözümde büyüyor böyle şeyler sana kolay gelsin

Ben silmedim kız duvarları nasıl sileyim beceremem kadına sildirdim, saten boya duvarlar o yüzden kolay siliniyor bende 4 yıl önce evlenirken boyatmıştık 2 yılda birde sildiriyorum, eskiden olduğu gibi soba, kömür kaloriferi olmadığından kirlenmiyor duvarlar

Kızlar bir şey sorucam, önceden kendi yazdığımız mesajları düzeltebilmek için edit diye bir kutu vardı bende artık yok, sizde var mı

nazlıcan merhaba, geçmiş olsun , sen montesorinin dediği ateş ölçeri almıştın değil mi clever marka, memnun kaldım demiştin değil mi?
Montesori seninki geldi mi sende beğendin mi canım bende almayı düşünüyorum aynısından da o yüzden yorumları alayım dedim ilk önce :)

Kızlar merhaba ,nasılsınız bakalım gördüğüm kadarıyla herkes iyi..

Benim de dün 100 lük şeker yüklemem yapıldı 186 ya kadar çıktı ama en son 90 da kaldı..
doktor diyet verdi yinede..neyse ki kötü çıkmadı sonuç mutluyum o yüzden..

Kuzum da kilosu 1340 gr boyu 36 cm olmuş, herhangi bir problem de yok çok şükür..

montesori sevsinler senin tosbiğini :)) bence çokta fazla değil kilosu internette verilen değerler arasında kilosu kafana takma boşuna üzülma canım..

Kızlar bir şey sorucam, önceden kendi yazdığımız mesajları düzeltebilmek için edit diye bir kutu vardı bende artık yok, sizde var mı

ekinsu canım sitede gezerken görmüştüm bu konuyla ilgili yazıyı,
sanırım özellikle kaldırmışlar kötüye kullanılıyor diye..

Kızlar merhaba ,nasılsınız bakalım gördüğüm kadarıyla herkes iyi..

Benim de dün 100 lük şeker yüklemem yapıldı 186 ya kadar çıktı ama en son 90 da kaldı..
doktor diyet verdi yinede..neyse ki kötü çıkmadı sonuç mutluyum o yüzden..

Kuzum da kilosu 1340 gr boyu 36 cm olmuş, herhangi bir problem de yok çok şükür..

montesori sevsinler senin tosbiğini :)) bence çokta fazla değil kilosu internette verilen değerler arasında kilosu kafana takma boşuna üzülma canım..

gözün aydın...
Bebişe de maşallah , artık daha hızlı büyüyeceklermiş.... 1 ay önce falan 400 gr' ma çok şaşırıyodum nerdeyse yarım kilo diye, şimdi 1 kiloyu geçtiler :)

Bende dedim ayarlarımlamı oynadım acaba diye ama değilmiş demekki

linay maşallah bebişine kocaman olmuş, cumartesi geldinmi arkadaşına senin dediğin yer otobandan gelirken gebzeye girişte sağda olmasın sen sol demiştin ama solda yerleşim yeri yok diye biliyorum

linay hoşgeldin canım bebişinin iyi olmasına sevindim
montesori senin şeker ne alemdeydi canım?
ekinsucum ateşölçer dün geldi ve çok beğendim saniyede ölçüm yapıyor.kızım çok sevdi artık ateşimii ölçmek için beklememe ve kımıldamadan durmamama gerek diye seviniyor.almayı düşünürsen bence çok kullanışlı dünden beri oyuncak ettik biz.markası clever thermoscan.

Back
X