2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

sağolun kızlar,Allahım hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin..

ekinsu geldik canım ve kaybolduk oralarda hihoyyyt
eskihisardan çıkmamız gerekirken gebzeden çıkmışız bayağı bi aradık sonra arkadaşın eşi gelip aldı bizi :)) geldiğim yer e5 ten gelirken eskihisardan girince solda kalıyor kapalı spor salonu var yanında..hemen gebzenin girişi sanırım..

ekinsu atesölçerim sipariş verdikten bir gün sonra geldi çok harika minicik bişiy...oda ısısını su sıcaklıgını da cok güzel ölçüyo ...
nazlıcan benim şeker kötü yaa bebekte iri az önce iki zeytin peynir iki dilim kızarmıs bugdat ekmegi yedim 140 olmus hazırlanıp yürüyüşe cıkıcam şimdi...,
linay sende mi diyettesin hayatım ilk günler ben cok zorlanmıstım resmen sevdigim yiyecekler gözümün önünde resmi gecit yapıyodu bası da mantı cekiyodu:))
cuma günü havuzlu hana gittim sana fiyatlarını sorar mısın dedigim herseyi aldı donlara cok param gitti o kadar fotolarını da ekledim bakabilirsin...

sağolun kızlar,Allahım hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin..

ekinsu geldik canım ve kaybolduk oralarda hihoyyyt
eskihisardan çıkmamız gerekirken gebzeden çıkmışız bayağı bi aradık sonra arkadaşın eşi gelip aldı bizi :)) geldiğim yer e5 ten gelirken eskihisardan girince solda kalıyor kapalı spor salonu var yanında..hemen gebzenin girişi sanırım..

anladım evet sen ilk önce otoban deyince solda organize sanayi bölgeleri var çünkü, ama e5 in solu hep yerleşim bize uzakmış arkadaşın ben gebzenin dışında tuzlaya yakın oturuyorum o girişte ben çıkışta :)) yollar karmakarışık zaten kaybolmamak mümkün değil bize gelen misafirleri bizde hep yoldan bir yerden alıyoruz yoksa bulamıyorlar

herkese slm,
bebişlerinden güzel haber getirenler gözünüz aydın. darısı bize artık şeker ölcümü normal çıkan arkadaşlar sizelerede gecmiş olsun. diğer normalin üstünde çıkan arkadaşlar sizde acuk dikkat edin inş düzene girer, bende bu hafta yapdırıcam inş benimde normal çıkar.

montesori bebişinin kıyafetleri cok güzel güle güle giyinsin inş sağlıklı günlerde.

benim cok gazım oluyor arkadaşalr :bbo:, eşimdende utanıyorum, sanırım uyurken kaçıyor, ben gercekden utanıyorum, ilerleyen günlerde dahada sıklaşıcak gaz problemi ozman ne yaparım bilmiyorum :utangac: , yatağımımı ayırsam diyede düşünmüyor değilim,

süt içemeyen arkadaşlara bi tavsiyem olucak muz, süt ve pekmez harika oluyor denemenizi istiyorum. hem çok vitaminli hem çok sağlıklı hemde içmesi kolay,:lepi:

Smriskcim o problem bende hamile kaldığımdan beri var nerdeyse ben alıştım artık, eşini boşverde dışardayken kötü oluyor tutmaya çalışıyosun falan sıkıntı yani, yatak ayırmaya gelince biz 1 ay önce ayırdık çünkü eşim korkuyor uyurken elini ayağını falan üzerime atar çarpar göbişime gelir diye zavallım stresten uyuyamıyordu

herkese merhaba yazamasımda takip ediyorum
smrisk gazı sal gitsin ne demek yatağı ayırmak çok ayıp ben evde annemde nası gaklayıp duruyorum bi bilsen ama napim bazen öteki türlüde dediğin gibi geliyo gece koş koş banyoya ama bazen tutamıyorum eşim kızıyo yaa sıkmasan delimisin dio tam tersi sırtımı falan sıvazlıyo çıkarim die
aa bide pekmezi süt ürünleriyle karıştırmamak lazımmış düz mantık şöle düşün kan hapını süt ürünleriyle beraber almıyoruz iki saat arası olması lazım pekmezde kan yapan bi besin ... ama muz bal süt süper olur

montesori canım güle güle kullanın cicilerinizi..
şimdi hisardaki doktoru arayıp sonuçları faksladım..diyetisyene gitmen gerek onların vereceği listeye göre diyet yapman gerek dedi:bbo: dünkü doktor sadece dikkat et demişti..şaşırdım ne yapacağımı..

slm arkadaşlar nasılsınız beni baya hatırlayan oldu sevindim biz iyiz bugün kızımızı görmeye gidicez inş bakalım ne kadar oldu kilosu çok merak ediyorum bu arada cicilerini yıkamışsınız yerleştirmişsiniz bile ayy azmı kaldı bu kadar gerçekten sanki bizimde odamız gelsin bizde yerleştiririz artık bir kaç eksiğimiz kaldı oto koltuğu alıcam kraftın alayım diyorum çoğu bebekte ondan gördüm siz ne marka aldınız

yatakmı ayırdınız ekincim anaaa biz kocişimle hala sarmaş dolaş yatıyoruz yüzümüz dönükse göbişimi göbişine yaslıyo tekmelerini hissederek uyuyo yada benim sırtım dönük oluyo oda arkadan sarılıyo eli göbeğimde uyuyoruz

ay ekinsu çok zor ya ben düşünüyorum ayırabilirmiyim diyede ayrılamam koccişimden,ama yapacak bişey yok sanırım bende ayırcam

nazo bende istemiyorum ayrılmayı ama çok geriliyorum kendimi kasarak yatıyorum, gece yatakdan fırlayıp diğer odalara tur atıyorum eşimde kısıyor rahat ol diyor ama elimde değil.. bizde sizin gibiyiz kocişim bana sarılarak bebeğin hareketlerini hissetmeyi istiyor, sabah uyandık kıs bebeğimiz sabaha kadar oynadı diyor hoşuna gitmiş.
linay kafana takıpda üzülme sen doktoruna güven bence, hepimizi oyuncak gibi parmaklarında gezdiriyorlar, sen kendini iyi hissediyormusun ona bak birazda dikkat et yeter bence, üzülme.

ramitep inş bebişin iyidir sağlıklı olsunda gerisi boş, iyi haberlerle gelmen dileğiyle

:))) benimkide dio ohooo bütün gece durmadı takla attı içerde ben seni seyredip onu dinledim dio :))))
bence ayırma ve kasma kendini sonuçta bu zaruri bu durum bu sebepten yatakmı ayrılır yaaa yapma Allah aşkına ben eşime diorum şimdiden lohusalıkta bile yatak ayırmak yok ona göre diorum

ya yok zaten dayanamam ben anca beni uyutup gitmesi lasım.bu arada verdiğin bilgi için tşk ederim bi sayfadı bu yazıyı buldum.

Demir içeren besinler (pekmez, et vs) süt ve süt ürünleriyle beraber verildiğinde demir emilimi çok az oluyor ve tavsiye edilmiyor....

Demir emilimini arttırmak için demir içeren gıdaların c vitaminli gıdalarla beraber verilmesinde fayda var.

Aynı şekilde süt ve süt ürünleri c vitaminli gıdalarla da verilmemeli birbirini nötralize eder ve ne kalsiyumdan ne de c vitamininden gereken verim alınmaz....

şimdi benim içdiğim pekmesli sütler boşamı gitti yaa

valla biz rahat uyuyamıyoruz kocişim çok korkuyor zarar vericek diye , bende zaten sabaha kadar bir sağ bir sol yapmaktan rahat değilim yazık en azından o güzel uyusun

rica ederim smrisk boşa gitmesede yararını azaltmışsın :)))
aynen bende onsuz uyuyamam yani şöle koltukta uyurum ama yatağımızda onsuz uyuyamam bazen erken yatıcaksam beni uyut derim saçlarımı okşaya okşaya beni uyutur eeğer bişey izliycekse yada uykusu yoksa içeri gider ki genelde ben öle olmasın die koltukta sızarım sonra beraber yatarız

ay ewkınsu kıyamam sana bayanlar çok ince düşünüyoruz ya, bizde benim uykum delidir bi bacağım bi yerde diğeri başka yerde yamuk yumuk yatıyorum valla kocişim hamile olsaydı ben başka yerde yatmayı düşünürdüm zarar vermemek için. ama ben hamile olduğumdan fark eden bişey yok her pozistyonda uyurum kocişde bi kenarda kıvrılıp kalır. :)

ben hala bebek odası için mobilya bulamadım hafta sonu sitelere gittim 3-4 mağaza gezdim ama beğendiğim bişey olmadı hepsi oyuncak gibi geldi ben nasıl beğenipte bişey alcam bilmiyorum.. ne kadar zormuş bu iş

anaaa bizde kocişim deli yatmaz ama yatağın çoğunu kaplar tam ortasına yayılır ve kafası benim yastığımda olur gece derim aşkım kaysana yada o uyanır ben kenarda kalmışım düşücem yaaa nereye gittin gelsene şöle düşücen der bende derim e sen kapladın bize yer kalmadı :))))

Back
X