2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bazı zamanlar gerçekten çok tedirgin oluyorum tenimdende hareketleri bariz bellli oluyo karnım bi kalkıyo bi iniyo... sanki karnımın içinde takla atıyo:))):emir_bebek:

bizi bazen rahatsız etselerde, bebişlerimizin büyümeleri özellikle kas gelişmeleri için çok önemliymiş hareket etmeleri

ben kendi adıma konuşayım .hareket etmesine okadar alıştımki etmeyince resmen panik oluyorum .yatarken ilk önce sağ tarafıma yatıyorum cimcime kızım baaşlıyor vumaya o zaman soladönüyorum : )

merhaba anne adayları:nazar: bende katıldım aranıza..çok fazla giremiyordum nete yazdıklarınızı okumayı hiç ihmal etmedim..doktorumuz tüm kısıtlamaları kaldırdı çok şükür artık rahat rahat sohbet edebilirim:kahve::teytey:.inşallah tüm hamişlerin sorunları en kısa zamanda düzelir..

ebruusta ben de dün 50 lik şeker yüklemesi sınırda çıkmıştı 100 lük yapıldı bu gün o çok iyi çıktı inşallah seninde 100 lük iyi çıkar..

saolcanım sende hoş geldin geçmiş olsun bunca zamanı yatarkmı geçirdin ama atlatmışsıın en iyisi o senin bebek kız erkek ne merakettim haftalarımızd yakın sayılır

ya biz bu sabah kafasını hissettik hiç bu kadar net bi yerini farketmemiştik:))
canım benim vursun tabi ben vur kızım ama acıtma çok diorum bazen laf dinlio:))

inanna ne güzel ya kafasını hissetmişsiniz.walla kızın söz dinliyorsa ne güzel benim kızım kocaman ama laf dinlemiyor

:))bakalım benim kızım da kocaman olunca laf dinleyecek mi??umarım bana çekmez!!
kafasını hissetmek gerçekten çok değişik bi his,ama makat duruşunda olduğunu anlamak da korkutmadı diil yani!!!!

inannacım makat geliş pozisyonunda durması şu anda çok normal bebeklerin yüzde 97 si doğuma kadar öle duruyor.hatta bazıları sancılarla dönebiliyor.dert etme canım.
umarım çocuklarınız söz dinler ben bazen benimkine fazlaca özgüven verdiğimi düşünüyorum çok kafa tutuyor bana

slm kizlar nasilsiniz bakalim??
ya bisey sorucam bende bugun bi halsizlik ve uyku hali var neden anlamadim,bi tarafim da agrimiyor ama yine de halsizim...sizde de oluyor mu?
bi de bulantilarim geri dondu ac karnina olsun tok karnina olsun hep bulaniyor...ooffff ne zormus bircani icinde tasimak;(

inannacım makat geliş pozisyonunda durması şu anda çok normal bebeklerin yüzde 97 si doğuma kadar öle duruyor.hatta bazıları sancılarla dönebiliyor.dert etme canım.
umarım çocuklarınız söz dinler ben bazen benimkine fazlaca özgüven verdiğimi düşünüyorum çok kafa tutuyor bana

artık dönmesi gerekmez mi canım,hem son zamanlarda dönmesi çok da işe yaramıomuş çünkü kafatası büyük kalıomuş ve gene sezeryan??
bence sen ii yapmışsın,kişilikli olsunlar ,her lafımızı dinlerlerse olmaz.biz dinledik mi??ben sadece gözlem yapmayı öğretmek isterim,kendi karar versin belki çok üzüleceğiz ama en azından bağımlı bi tip olmayacak,işallah:))

slm kizlar nasilsiniz bakalim??
ya bisey sorucam bende bugun bi halsizlik ve uyku hali var neden anlamadim,bi tarafim da agrimiyor ama yine de halsizim...sizde de oluyor mu?
bi de bulantilarim geri dondu ac karnina olsun tok karnina olsun hep bulaniyor...ooffff ne zormus bircani icinde tasimak;(

o uyku hali bi kaç gün bana da oldu uyuodum yetmiodu gün içinde gene uyuodum ama bugün iiyim.
mide bulantılarım geçmedi ama test yaptı doktor gebelik zehirlenmesine baktı bi de idrar yolu enfeksiyonu bulantı yaparmış ona baktı.bi de benim araştırdığım kadarıyla 3.dönem başında da bulantılar görülüomuş hatta aralık anneleri midemm die konu açmış!!bunun sebebi de gebelik reflüsü,ilaç almak lazım,ne kadar işe yarar gibi gözükmesede sonrası için tedbir oluomuş.
çok çok geçmiş olsun...

saol inannacim,evet aralik annelerinde gordum...son 3 ayda geri basliyormus...ooff ne zormus bir cani tasimak...annemin degerini daha iyi anliyorum....inanna cim,senin bebisin hareketleri nasil??cok mu hareketli ,ya da normal mi?benim kizim bugun cok durgundu da:(

hepinize günaydın ocak anneleri bugün erken kalktım misafirim gelecek yorucu bir gün beni bekliyo herkese ii günler diliyorum

Kızlaaaaaar merhabaaaaa

nihayet kavuştuk birbirimize çok mutlu oldum sayfa birden açılınca çok özledim hepinizi, inanın çok korktum site çöktü bir daha açılamıyacak diye, neyseki kavuştuk

Ayyyy inanamiyorum kaç gündür ne üzüldüm ya sizleri kaybettim diye allaha şükür kaldiiğimiz yerden devam edebilcez. Ve bu bize ders olsun en yakin zmanda birbirimize mail adresi verelim lütfen,

inş bütün sevgili arkadaşlarim iyidirler.

Back
X