2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inaysa bizde yapmadı ben 4. aydan beri kullanıyrm ama sende denemeden bilemezsin..

bizim sıpa babasının arkasından ağlıyo benim arkamdan ağlamıyo..elvin çok seviyo tarhanayı hepsini bitirio sebze çorbasını sevmiyo pek yiyoda zorlayarak..beende yarın yoğurt çorbası yapem bari

saol cnm sizinkide öle senden kıskandım koyim dedim:kedi:..yok kız boyatmadım sen geldiinde de böledi işte

Sizlerden kıskandım bende koydum, oğluşumla resmimi:))))))

Filiz tatile nereye gitti kızlar_?Ben kaçırdımm.

alla alla resimde koyu çıkmış o zaman,elvinde yiyosa yoğurtu sewer çorbasınıda
meral geçmiş olsun ,berrakda arada hafif hafif öksürüo bizim klimadan oluo sabırım,bende daha hiç vermedim kan damlasını,aslınsa tahlil yaptırıp gerek varsa ona göre vermek gerekıomuş,sizinde resminiz çok hoş ya sahilde deiz keyfi yaparken,ne şanslı ege ya:))

şileye gitmişlerdi 2 günlüğüne ama sanırım uzattılar
bir dedikodu oraya gidince hastalanmış filiz lüks hayatı sona ermiş

Sağol canım, yok deniz kenarında değiliz orada, gökovaya inen yol üzerinde çekildik:))))

şileye gitmişlerdi 2 günlüğüne ama sanırım uzattılar
bir dedikodu oraya gidince hastalanmış filiz lüks hayatı sona ermiş
Evet bu dedikoduyu bende gördüm.:))))))Filiiiiiiiiz bence tampon kullan, çok rahat edersin.

çok güzel çıkmışsınız meralcim,geçiş olsun inş öksürmez daa
Teşekkür ederim canım, sizlerde öyle çok tatlısınız.

Evet haklısın esra, aslında ilk önce kan tahlili yapılması lazımdı.Eğer bir düşüklük varsa kan damlası vermek lazım.Ben de öyle düşündüğüm için vermek istemiyorum.
Sonuçta demirinde fazlası zarar.

aaaa sanki plaj gibi gördüm ben:)))
burcu bizede yapmadı dr tahlil,ama normalde tahlil yapılır düşükse werilir,1 yaşının altında genelde düşük çıkıo bizde burda yapmadan verıoruz dedı,
eşimde bir ara yaptıralım başka yerde dedik,bakalım ona göre wercem bende

kızlar merhaba ben geldim annemlerden ne var ne yok okuyamadım umarım herkes iyidir kaç saat önce girdim siteye oğlan durmadı daha şimdi bakabiliyorum

Kızlar şimdilik iyi akşamlar hepinize.Şimdilik çıkıyorum.Fırsat buldukça girip okumaya çalışıyorum. Görüşürüz tekrar.
Hepinizi öptüm, bebişleride öpüyorum.:1hug:

güya anneme gittim dinleneceğime yoruldum geldim valla insanın evi gibisi yok gerçekten, bir dahaki sefere annem gelsin ozaman dinlenirim belki şimdi düşünüyorum annemde bu kadar yoruldum tatilde ne yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…