2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

batuhan yaklasık 1 aydır kendı basına oturuyor ama kendı yattıgı yerden kalkamıyor tabı ama baya b cabalıyor:)

elif bence ordakı cocuk 6. aylıktan buyuk nerde yazıyo kı 6 aylık diye :uhm:

ya benımkide oturuo tek başına,tabi arada dewrılıoz bazen,ben geç oturtttum dr demese 7 .ayı beklicektim

bende daha oturtmuyorum ama bu videosunu verdiğim bebek 6 aylıkmış şuanda 7 aylıkmış doktoru 9 ayda yürürse şaşma demiş bilemiyorum ya bi anormallik var sanki :/

herkese slm kızlar nasılsınıs bakalım,duru uyanmak üzere birsürü işim var var yine mutfağı tamamlayıp size bakim dedim durunun ikinci dişide göründü ve kendileri çok hareketli emekleme yok ama çabalıyor aynızamanda yere genişce bişey seriyorum dönüp dolaşıyor bir uçtan diğer uca gidiyo böle giderse birkaç güne emekler gibi ama oturma olayımız henüz yok destekli ancak.
esra,aslı,inci,elif,özlemler naberrr

sedakt hg canım ne olsun bende parmağımı derinden kestiğim için bugün hiçbişi yapmıcam kendime izin verdim :))
sen nasılsın diş çıkarken yan etki gösterdimi ateş vs ?

evet ezra aynı anlttıgın gıbı yapıyor goren ampul cevırır sanar :)))
sızın kandırıkcı dısler ne alemde bızımkılerden bı tanesı yok oldu :))

saol canım ıdare edıyoruz :))
ıncılerınız uzun omurlu olsun inşallah :))
bız henuz desteklı oturuyoruz yoksa devrılıyor :))

evet ezra aynı anlttıgın gıbı yapıyor goren ampul cevırır sanar :)))
sızın kandırıkcı dısler ne alemde bızımkılerden bı tanesı yok oldu :))

hihoyyyt

bizimkininde1 tanesi geçti,dr a göstermi,ştik bu hafta,damak içindeki mukos bezleri sıvı salgılarmış,o bezelerın ucu tıkanınca öle beyaz olurmuş,kendiliğinden geçer bebeklerde oluo önemli deil dedi,zaten 1 tanesi geçmişti,bazen yan yana 3-4 tane olur annelerde diş sanıo dedi

iz seda sen nasılsın
walla benimde mutfağı toparlamam gerek ama berrak bu aralar odada yalnız kalmıo,hemen başlıo ağlamaya ben gidince,az önce çorbasını zor yaptım,şimdi soğuo bekliorum onu içircem

bebeklerle ilgili bazı topiklerde dolaşırken hamileliğinde aylarca burda paylaşımda bulunmuş ve belli bir süre girmedikten sonra başka topiklerde dolaşmış sürekli ama buraya girip bi selam vermeyen arkadaşları görüyorum tuhaf geliyor doğrusu. tabi herkesin kendi tercihi.

selam herkese oh oh görmeyeli dişler çıkmış, emeklemeler başlamış maşallah kuzucuklara

bizimki damaklarını 2 aydır damak kaşıyo ama hala diş görünmedi, yattığı yerde dönüp sürünüyo ancak

yalnız çorba yemeye başladığından beri sürekli kabız ne yedireceğimi şaşırdım günde iki defa beline kadar kaka yapan çocuk iki üç günde bir benim zorlamamla yapar oldu
iki defa fitil vermek zorunda kaldım ama fitillerde alışkanlık yapıyomuş diye vermek istemiyorum, onun haricinde poposuyla oynaya oynaya zorla yaptırıyorum, okadar sert ki kakası zor çıkarıyo çocuk. sizde oldumu böyle

hera,kimlerden bahsedıosun,???

kuzi bizdede tam tersi daha çok yapar olmuştu,ama ben çorbalarının içine 1 çay kaşığı zeytınyağı koyuyorum,birde öle dene istresen

burcu nbr canım ya?

iiim cnm yaa sen nasılsn aşırı sıcak elvinde çok husursuz zorla uyudu şimdi bir sürü iş beni beklio yemek yapıcm daha evin işinden bıktım artık her gün aynı şeyleri yap yine aynı dağılıo hemen..hele mutfak hiç toplu durmuyo sürekli bişiler yedirioz ya ondan..valla bunaldım artık..ben 1 çay kaşığı değilde 1 tatlı kaşığı koyuyurm yağı.

slm kızlar nasılsınızzemuszemusbiz iyiyiz keyifler gıcır metiş burayı cok sevdi eve salı günü dönücez kaydirigubbakcemile2cok mutluyum oglum iki gündür sebze corbasını az da olsa içiyo:ecrin_bebek:
esraaaaaaaaa idilin dişleri hayırlı olsun :CüvCüv:
yeşim az kalmıs gitmenizze yogunsundur son günlergamyoncuiremsu
esraaaaaa beraga yayla corbası yap yada tarhana cokacimcoookben yarın tarhana yapıcam burda bulabilirsem
sedaaaaaaa hamartsız beceriklisin alkisalkisalkisistavrit nasıl napıyo
hadi cok öptüm iyi bakın kendinize aksama yine gelirim :icecream:
burda net olması süper yaaaaaaaagamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…