2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gidiyim kocişle oturayım biraz bir haftadır ayrıyız yalnız bırakmayayım hepinize iyi geceler yarın görüşürüz

saol cnm tşk ederiz....insanın evi gibi yok gerçekten bende 1 geceden fazla kalamıyrm annemde hemen gelyrm hele çocukla çok zor oluyo

saol emelcim,ii geceler görüşürüz
ayy bende uyuttum berrağı çamaşır topladım makneye çamaşır attım yine,daha mutfağı toplucam yaa

bizde ıyıyız kızlar

izmir çok fena yanıyor

batuhanda iştahsız herşeye itiraz ediyor ağzını kapatıyor sımsıkı

burcucum o yolladıgın ne anlamadı kimine göre forum falan yazıyo ya

özlemcim burda aileyiz demek istedim kimileri konuşup şimdi slm vermez oldu ya ondan onu gönderdim yani...kimine göre forum ama bize göre bi aile burası...

selam kızlar
bizim başımız kel mi bizde koyduk ana-oğul fotomuzu:)
aramıza dönen emel meral burcu hoşgelmiş
dışardaydık oğlumun uyku düzeni bozuldu
ağlıyoooooo

günaydınlar herkse çağan kucağımda yazamıyacağım dün gece ağladı sürekli calgel sürdükte damaklarına rahatladı dişlerde çıkamadı gitti

heracım çağanda aynı yaa ağzını kapatıyor açmıyor dişte yok bizim görünürlerde daha belki sizin diştendr

GÜNAYDIN kavurucu yaz sıcağı bir ankara pazarından türkiyem mısır abd ve almanya:)))
filizzz okumayı geç daha kitabı alamadı bu miskin bünye kitapçıya gidebilme ihtimalini sevdi durdu bu hafta
umudu önümüzdeki hafta,
uyuyan bir eş bir bebek ..ve yaymış koca mıçlı bi hatunnnn
hıhıhhh nasılda hatun yaptım kendimi bi çırpıda katarina geldi aklıma
bak şimdi zavallı baltacı mehmet paşa:)))))
eşimle dün geece 3 e kadar lafladık balkonda:))))))))))))))))))))))))))))))

iz seda sen nasılsın
walla benimde mutfağı toparlamam gerek ama berrak bu aralar odada yalnız kalmıo,hemen başlıo ağlamaya ben gidince,az önce çorbasını zor yaptım,şimdi soğuo bekliorum onu içircem

iyiyiz canım hava bozacak gibi bugün burda,eşimde nöbette eşimin abisi eşi falan bizde ama denizdeler dün akşam geldiler bu akşamda döncekler denize koştular bende size bakıyorum

sedakt hg canım ne olsun bende parmağımı derinden kestiğim için bugün hiçbişi yapmıcam kendime izin verdim :))
sen nasılsın diş çıkarken yan etki gösterdimi ateş vs ?

en güzeli canım o parmakla olmaz zaten düşünüyorumda benmi kessem acaba:))

saol canım ıdare edıyoruz :))
ıncılerınız uzun omurlu olsun inşallah :))
bız henuz desteklı oturuyoruz yoksa devrılıyor :))

teşekkürler canım darısı çıkmayan bebişlerimizin başınaa inşallahh

canım okadar fitil yapma yazık miniğee alışkanlık yapar tembelleşirr.

ah be canım ne hamaratlığı valla durudan önce hiç oturmazdım şimdi çabuk yoruluyorum artık ama yapmadanda duramıyorum.hastalık anacım hastalık hamaratlık deill.

canım şeftaliyi bende hergün veriyorum ama kabızlık yapmadı aksine önceden kabızdı duru ek gıdalardan sonra düzeldi çok nadir oluyor kabızz maşallahh.çok şekersinizz maşallah.

canım fotonuz çok güzel maşallah sizeee

heracımm yakalamışsınn
bizden:enbuyukkk::enbuyukkk:

kimslere yokmu topik saknleri nerdesiniz herkesmi tatile çıktı ((( kk da gezerken konuşma ile ilgili topikte 6aylık bir çocuk anne gel kavak yelleri başladı demiş çok şaşırdım yaa şaka gibi düşündümde çağan öyle bişey dese şoka girerim herhalde

iyi pazarlar kızlar,kızı uyuttum size bi bakayım dedim..
herkese güzel bir pazar günü diliyorumopuyorumnanaktan

yok canım dağa neler 6 aylık çocukmu dedinkafamçokkarıştıvalla benim kız duymasın bunalıma girer ,bizimki henüz poposunun üzerinde duramıyormafoldumben

eşimi nöbete misafirlerimi evlerine uğurladım. çağanımı uyuttum ben de yorgun ve uykusuzum ama bi göz atayım dedim. kabızlık sorunu olanlar için kimyon önereceğim. bizim hala gaz ve kabızlık sorunumuz var. ama kimyonla baya rahatlladık. sabah 1 tatlı kaşığı akşam bir tatlı kaşığı kimyon yiyorum. çağanda beni yiyo böylece sorunumuz klamıyo.

diş içinde bizimki 4,5 aylıkken çıkardı ikisinide sorunsuz oldu allahtan . yani ben deneyemedim ama deneyenler var. bebişin eline bi yeşil soğanı veriyomuşsun o sapını kemiriyomuş. aroması ağrı kesici imiş. benden demesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…