iz seda sen nasılsın
walla benimde mutfağı toparlamam gerek ama berrak bu aralar odada yalnız kalmıo,hemen başlıo ağlamaya ben gidince,az önce çorbasını zor yaptım,şimdi soğuo bekliorum onu içircem
sedakt hg canım ne olsun bende parmağımı derinden kestiğim için bugün hiçbişi yapmıcam kendime izin verdim :))
sen nasılsın diş çıkarken yan etki gösterdimi ateş vs ?
saol canım ıdare edıyoruz :))
ıncılerınız uzun omurlu olsun inşallah :))
bız henuz desteklı oturuyoruz yoksa devrılıyor :))
selam herkese oh oh görmeyeli dişler çıkmış, emeklemeler başlamış maşallah kuzucuklara
bizimki damaklarını 2 aydır damak kaşıyo ama hala diş görünmedi, yattığı yerde dönüp sürünüyo ancak
yalnız çorba yemeye başladığından beri sürekli kabız ne yedireceğimi şaşırdım günde iki defa beline kadar kaka yapan çocuk iki üç günde bir benim zorlamamla yapar oldu
iki defa fitil vermek zorunda kaldım ama fitillerde alışkanlık yapıyomuş diye vermek istemiyorum, onun haricinde poposuyla oynaya oynaya zorla yaptırıyorum, okadar sert ki kakası zor çıkarıyo çocuk. sizde oldumu böyle
slm kızlar nasılsınızzemuszemusbiz iyiyiz keyifler gıcır metiş burayı cok sevdi eve salı günü dönücez kaydirigubbakcemile2cok mutluyum oglum iki gündür sebze corbasını az da olsa içiyo:ecrin_bebek:
esraaaaaaaaa idilin dişleri hayırlı olsun :CüvCüv:
yeşim az kalmıs gitmenizze yogunsundur son günlergamyoncuiremsu
esraaaaaa beraga yayla corbası yap yada tarhana cokacimcoookben yarın tarhana yapıcam burda bulabilirsem
sedaaaaaaa hamartsız beceriklisin alkisalkisalkisistavrit nasıl napıyo
hadi cok öptüm iyi bakın kendinize aksama yine gelirim :icecream:
burda net olması süper yaaaaaaaagamyoncuiremsu
Ezra bende koyuyorum zeytinyağı, hemde bir tatlı kaşığı belkide daha fazla
şeftali kabız yaparmış diye vermiyorum, çorbaya koyduğum patates, havuç ve pirinç miktarını iyice azalttım ama yine değişmedi, bunları koymayınca da iyice ot gibi oluyo çorbalar.
Merhabalar canım.İyiyiz bizlerde, okuyup kaçacaktım, yakalandım:asigim:
Sizler nasılsınız_?Biz iyiyiyz allaha şükür, kardeşlerim gelince uğramak oldukça zorlaştı.Paşada el bebek gül bebek:))))))hihoyyyt
yok canım dağa neler 6 aylık çocukmu dedinkafamçokkarıştıvalla benim kız duymasın bunalıma girer ,bizimki henüz poposunun üzerinde duramıyormafoldumbenkimslere yokmu topik saknleri nerdesiniz herkesmi tatile çıktı((( kk da gezerken konuşma ile ilgili topikte 6aylık bir çocuk anne gel kavak yelleri başladı demiş çok şaşırdım yaa şaka gibi düşündümde çağan öyle bişey dese şoka girerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?