2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ezra bende koyuyorum zeytinyağı, hemde bir tatlı kaşığı belkide daha fazla
şeftali kabız yaparmış diye vermiyorum, çorbaya koyduğum patates, havuç ve pirinç miktarını iyice azalttım ama yine değişmedi, bunları koymayınca da iyice ot gibi oluyo çorbalar.

kuzi geçmiş olsu sadece yağ içirsen bide poposunun etrafına sürsen kulak çubuğuyla falan en azından kayganlaştırır yaparken yazık ilaca alışmasın

ii akşamlar kıslar :)) elif sevda kıslar dişleriniz hayırlı olsun kıslar siz ikincileri gördünüz biz hala birincileri bekliyoz sağlıcakla çıkarırlar işallah
hemşom valla sorma bizim ev yanıyor pc nin bulunduğu oda öğleden sonra acaip sıucak girilmiyor bile o sabahtan da çağanın kahvaltısı meyvesi çorbası derken bugün kociş evdede rahatça giriyorum yoksa nerde birde huy edindi hep başında durcaz paşanın azcık gözükme çığlık çığlığa
yeşimcim şimdiden kolay gelsin sana çok işin vardır şimdi senin sağlıcakla gdin canım
monte metinin iyi olmasına sevindim canım oh sende bir güzel dinlen tatil yap orada buarada emeklemeside hayırlı olsun Rabbim yürüdükleri koştukları günleri bizlere göstersin
bugün çağana hikaye kiatpları aldım toyikiden kampanya varmış 1,5 ytl ye düşmüş bilgin
z olsun alıcakasanız hergün 10 dakika kitap okuyacağım oğluma alışssın yavaş yavaş

aman boşver esracım kimlerin oldugu önemli değil. belki dedim okuyorlarsa onlar kim olduklarını anlarlar diye yazdım. yoksa benım için önemi yok

burcu,inci,meral iyi akşamlar. nasılsınız? yaramazlar nasıl?

Merhabalar canım.İyiyiz bizlerde, okuyup kaçacaktım, yakalandım:asigim:

Sizler nasılsınız_?Biz iyiyiyz allaha şükür, kardeşlerim gelince uğramak oldukça zorlaştı.Paşada el bebek gül bebek:))))))hihoyyyt

özlem idare ediyoruz canım çağan yememesi dışında bişeyi yok buaralar pek iştahsız onu dışında iyi çok şükür günde 2 3 defa havuza sokuyorum artık evde yoksa terden sırıul sıklam oluyor izmir daha sıcaktır valla siz napıyosunuz

burcu ya ,yazamadım hemen bizimkide epey mızıldak bugun,ew, süpürdüm daha yenı ama gel gör mutfak hala dağınınk bulaşık hşç bitmio kahvaltıydı meyveydı çorbaydı yoğurtdu derken hep kase dolu tezgah
hemşom aynen berrak da bugun öle çığlık çığlığa benı görmeyınce bağırıo mutfağa bile su içmeye zor gidiıom,

kuzi canım bende hergün şeftali verdım geçen hafta hatta bu haftada hep muz verdım bizde kabızlık yapmadı her bebeğe göre deişio demekki

filiz ohh sen hala ordamısın hanı 2 gün kalıcaktınız neyse keyifli olmanıza sewındım ,yoğurt çorbası yaptım geçen ayşegül yapmıştı bizimki yoğurta bayılıo ya çorbayı deneyım dedım içti ama tarhanayı 2 defa yaptım geçen hafta nıese sewmedı,bızım ewdede en çok içilen çorbadır halbuki,kendi imalatımız

meral kaç gündür merak edıodum senı nerdesin ya,misafırlerın hala sendemi??

bende tarhana denicem valla buarada bizim alerjimiz geçti çok şükür domates alerji yapmış buarada onuda anladık kan damlası varya ferrum sanol o iştahsızlık yapıyor dediler doğru olabilirimi acaba bilgisi olan varmı kıslar

Evet esracım, bugün bursadaki kızkardeşim geldi.Önümüzdeki hafta sonuna kadar hepsi bizdeler.Onlar gidinceye kadar aralarda uğrayıp, bakalbilirim sadece sanırım.
İyiyiz şimdilik, bugün birkaç kaşık dondurma yedirmiştim egeye, ama erimiş kısmından.Yinede hafif arad öksürüyor, ya dondurmadan oldu, yada önü su içeceğim derken bardağı kafaya dikmeye bayılıyor, sıcak diyede pek değiştirmiyorum.Ondan da olabilir.Eğer yarın sabah geçmezse nane limon kaynatmayı düşünüyorum.
Onun haricinde fazla bir sorunumuz yok.
Bende hergün şeftali veriyorum, herhangi bir sorunumuz olmadı.Arda kayısı, elma , kiraz veriyorum.Kuzi, sürekli ilaç verme ama bebişe. Alışmasın.Eğer çok rahatsız olmuyorsa bırak kendi haline.Bizimki günde bir kez yapıyor şimdilerde.
Yoğurdu bizimki de çok seviyor, her yemeğinin yanında mutlaka yoğurt veriyorum ki yesin.Yoksa yemiyor.sırnaşık şey

aaaa ferrum iştahsızlıkmı yapıo,ben bi türlü başlamadım ya nıese elim gitmio onu vermeye,dr ferrum fort da verebilirsin demişti
hemşom belki onunda etkisi vardır ,ama ewınız sıcak sanırım onunda payı vardır bide diş yüzündende belkide hepsinin sonucudur yani

burcu resminiz çok hoş,maşallah,sen saçınımı boyattın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…