2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar herkescikler pazar gezmesinde galiba bizde yeni geldik :)))

elagülce , alisha, durusu, linay bugün kulaklarınızı çınlattım hoş elacım biliyor zaten bugün buluştuğumuz yere gittik ilk önce emzirme odasına girdim orada anılarımız aklıma geldi hep beraber emzirip alt açtığımız gün :)) sonrada oturup sohbet ettiğimiz saray muhallebicisine gittik aynı garson vardı çocuk korktu galiba yanıma bile yaklaşmadı içinden demiştir diğerleride gelir şimdi yandık diye :)) sonra da tam dönerken bir baktım bir bebek nasılda duruya benziyor bir baktımki annesine oda ne bizim elagülce ne hoş bir tesadüf oldu onlarda gezmeye gelmişler eşlerimiz tanıştı falan ayak üsütü iki muhabbet ettik yani kızlar bugün anılarımızı tazeledim

selam kızlar kimseler yok..
pazar günü eşler evde hava güzel gezmelerdesiniz tabi :)
benim gibi garibanlarda evde (((

kimse yok
bugun pazar tabi esim evde oldugu icin bana h.ici h.sonu farketmiyor.
Kiz inat etti agzina bisey koymuyor. Bogazi aciyor sanirim emmeyi bile reddediyor
3 kasik corba 1 kasik yogurt la aksami yapti . bunalimdayim.
iyilesmesini bekliyorum.
umarim sizlerde keyifler iyidir ama okuyorumda herkesde ayni sorun istahsizlik sanirim.

slmmm
bizde bugun ewdeydık gece epey uyandı berrak,bende gune yorgun başladım
çamaşırdı yemektı derken fırına bide kek attık,size bakayım dedım pek kimde uğramamış bugun

herkes uğrayıp kaçıyor herhade kimsler yok yine hafta sonu bitti hiç biş yapamadım bu hafta misafirde ağırlıcam çarşamba perşembe bari şimdi ütü yapayım diyoprum ama çok sıcak hiç canım istemiyor burdada kimse yok sohpete

slm millet nasılsınız ayyyy kimsecik yok :umursamaz:nerdesiniz bakiiiiim esraaaaaaaa yıgunsun ama kek de her daim mevcut inci kolay gelsin ayyyy hangi bebekmiş o cümle kuran yok deveeeeeeeeeeeemetinde bugun bakkala ekmek almaya gitti tek basına yaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae:1shok:
kızlar eşimin kuzeni gecen sene mini bir maxi single cıkarmıstı haziranda da ikinci albümü cıktı size link atıyım bir inceleyin ama önce egitim hayatına bakarsanız sevinirimkaydirigubbakcemile2
Funda Kurtuldu • Yeniden • 2009
YouTube - Funda kurtuldu çok erken lefter'in rol aldiği klip
YouTube - cRazy DJ & Funda KurtuLDu Yeniden Remix[www.crazydj.net.tc]

selam herkese,
bizim topiğe nazar mı değdi eskiden oku oku bitiremezdim şimdi 1 günde 2 sayfa yazılıyor.
keyifler nasol benim ilk aylar yaşadığı emzirme kabusu geri geldi, berat ısırıyor...mafoldumben diş çıkardı diye bayram etmiştim, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.

filizcim hayran kaldım kuzenine. hem zeki hem yetenekli hem de cok güzel çıkmış fotoda. yalnız youtube u açıp izleyemedim.. merak ettim, mutlu bir kız mı?

ayy ne sıcakk.

ay benim çağanda çok ısırıyodu. 4 gündür bıraktı çok şükür . 1-2 gün cezalandırdım. ısırdığı an kapattım memeyi ağlasa daa vermedim. bilmiyorum onun faydası oldu galiba.inşallah bidaha ısırmaz. çok kötü bişey..

serpil.

mutluluğunu eşimle kıyaslamak için sordum. eşim de okullarını birincilikle bitirdi. şimdi gazi de doktora yapıyor. kolleksiyoner olduğunu söylemiştim, o işte de iyi. ama maalesef hep mutsuz, dünya onun için hep yetersiz. aldığı maaş, çevresindeki insanlar, bindiği araba, oturduğu ev, hayatındaki herşey beklentisinin hep altında. hep daha iyisi olsun istiyor. bu durum başta kendisini sonra da beni bıktırdı hayattan.
neyse funda mutluymuş maşallah.
berat çok şükür iyi. ısırıyor bo bol, canım yanıyor, bağırıyorum korkuyor bir sürü ağlıyor. dişler ortada yok diye üzülme yani, zaten geç çıkması diş kalitesi için de iyiymiş.
metin nasıl, sen nasılsın?

metin iyi teyzesi uyudu....
berat nasıl ewt yaaa kuzular adam oluyo bazen büyüsünler istiyorum bazen de hep bu ebatlarda kalsın ....
kardesi olana kadar bebek kalcak gözümüzde gerci her cocuk bebektir annesi için de oglumun bir kız kardesi olsun bende bir kız annesi oluyum cok istiyorum....
funda kendiyle barısık hep birinci hep gözönünde üniversiteyi 5.0 diploma notuyla bitirdi ama arayıslar farklı yale de ona davetiye geldi ama o gitmeyip müzik yapmayı secti eşin neden öyle ne iş yapıyo

demeeeeeeeeeeeeeeeeeet burası da sıcak gel hadi kızgın kumlardan serin sulara atlayalım:))puhahahahaha

eşim de mimar..nedenine gelince ne bileyim huy herhalde.
yale den teklifalmak ve müziği seçmek..Allahım ne hoş geliyormuş halbuki
berat uyuyordu uyandı simdi ayağını emiyor. az sonra basar çığlığı..
metin çok yakışıklı çıkmış
kız monte biz bunların getirdiği kızları nası beğenip evlendircez???

beratı yeniden uyutmalı ben de yatmalıyım, bittim bugun.
iyi geceler sana ve şeker uşağına..delikafadulden
en hayırlı zamanda kızının haberini de alalım inşallah..

anaaaammm geldim geldim
boşver uykuyu.
denize girelimm serinleyelimmm
ohhhh
fikir bilem güzel

ayyyy ben ogluma kolay kolay kızda begenmem cok fena bir kaynana olucam mafoldumbengibi geliyo bana:jeyyar:
iyi geceler canım
basak seyda gelin hadi esraaaaaaaaa nerdesin hep burda olurdun kıs gamyoncuiremsu

SELAM yarın edirneden ablamlar geliyo bende piyasa olcam bi süreliğine kızlar:teytey:
metin çok dadluuuuuu montiş:)))
bugün elifin pinhan kitabına başladım aşk ı alamayınca elimde o vardı
şeyda demet nasılsınız kızlar bu hafta olaz bana ama diğer hafta yapalım mı bi buluşma

sagol basak ....
bende ask ı cok begendim metin izin verirse hemen bitiricem
oooooooo misafirlerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…