2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba başakçım
ana oğul ne şeker çıkmışsınız
ayarlayıp buluşalım, geçen seferki çok güzeldi
ablanın yolu açık olsun, umarım güzel vakit geçirirsiniz
benim de ablam var,yere göğe sğdıramam ona olan sevgimi
kaçmalıyım şimdilik

huu huu yerimseniben

ben geldimmm ..umarım herkesler iyidir,yavrular keyiflidir..
yavruşumla ilk tatilimiz çok güzel geçti hiç üzmedi bizi ne yolculukta ne tatilde..

aylin hosgeldin nasıl gecti ben daha tatildeyim salı döncem metin de üzmedi bizi bakalım eve gelince cıkarır mı acısını....
basaaaaaaaaaak nere gittin bacım

iyi geceler başak bende öpüorum ikinizi..

filiz maşşallah çok tatlı olmuş metin allah nazarlardan saklasın..

ii aksamlar herkese neler kaynatiyorsunuz yine bugün hafta sonu herkes gezmelerdeydi galiba
ben bütün gün temizlik yaptim hala bitmis sayilmaz bi mutfaktan cikmam kac saat sürdü
simdi biraz dinlenirken bide size bakim dedim

linay sevindim tatilinizin iyi gecmesine bizimde tatile okadar cok ihtiyacimiz varki ama zamanini bekliyoruz artik ne zaman olursa kaydirigubbakcemile3

montesori metine masALLAH cok tatli olmus
tatil yerinizde cok güzel bizi davet eden yok biz bu gidisle banyonun kuvetinede atlayamiyacagiz heralin cok yogun geciyor günler

sen nerdesin filiz ?
bizim iyi geçti tatilimiz ama dinlendimmi tabiki dinlenmedim,
dinlenemedim yani, denize fazla giremedim sıcaklarda eguşu hiç götürmedim denize
saat 4 ten sonra gittik birkaç kez,denize soktum ama soğuk gelince ağladı hep :))
bu arada çok hareketlendi fıldır fıldır dönüyor sırt üstü yüz üstü,desteksiz oturuyor..

senin ki nasıl hastalığı geçtimi keyfi yerindemi?

hoşgeldin birgül
bende yeni açtım bakıyorum ne var ne yok diye..
umarım sizde en kısa zaman da tatile gidersiniz,kafa dağıtyor insan biraz olsun

insALLAh linay gercekten insan rahatliyor birazda olsa stress atiyor normalde zaten antalyaya gelecektik izine kizim daha kücük diye ucaga bindirmeye kiyamadim aslinda bisey olmazdida yinede ne bilim korktum biletler felan herseyimiz hazirdi kismet olmadi

metin hasta diye fazla uzaklasmadık şiledeyiz 4 gündür salı döncez .....metin iyi de ara ara öksürük nöbetleri sürüyo buna sükür bizde havuza ayaklarını soktuk normalde sever suyu ama soguk geldi galiba agladı kuzum ....birgül inş en kısa zamanda tatil yaparsın sendekaydirigubbakcemile5

Güünaydınnnn güzel ocak anneleri
Hera ne güzel bir günaydın o öyle seninde günün aydın olsun :)
Ayliiinnn hoş geldin, özledik valla

benim bi kaç sorum var netten araştırdım ama bişey bulamadım ben de size sorayım dedim

1)bebeğin doyduğunu nasıl anlıyosunuz??(ek gıdaya geçenler için bu sorum hala sadece anne sütü verenler 2. sorudan devam edebilir :)))))

2)benim oğlum eline geçerse alıp çat çat çat vuruyo veya elinin altında ne varsa oraya çat çat vuruyo sizinkilerde de var mı, yoksa benimki şiddet eğilimli mi???

3)yumurta sarısı ve peynir dönüşümlü mü verilmeli? Neden ?

4) Siyam ikizi doğuştan olur zannediyodum sonradan da oluyomuş, sizde de bebeklerinizle yapışık yaşama durumu var mı yoksa ben bi yerde yanlış mı yaptım??

günaydınlar herkese aylin hoışgeldin filiz metinmaşallah kocamn olmuş
şeymacım benimki doyunca ağzını kapatıyor yemiyor du buaralar hep kapalı olduğu için pek anayamıyorum ama önceden öyle anlıyordum benim süt falan kalmadı zaten çağanda bırakma aşamlarında bakalım hayıorlısı artık ikinci soruna gelince çağanda ne gelirse eline vuruyor seslerini
dinliyolar bacım korkma yani hatta bazen iki eline iki oyuncak alıp ikisinide vurup karşılaştırıyor sıpa şiddet eğilimi falan değil yani ben kahvaltı olayında henüz basarılı olamadaım zaten pek yemiyopr o yüzden bir gün peynr bir gün yumurta veriyorum ama sebebini bilmiyorum drumuz öyle yap dedi diye
ah canım bugünlerin keyfini çıkar erkek bebekler çabuk bırakıcaklar anneleriyle olma durumunu 6 ay sonra sen istesen bile o başka şeylerle ilgilenmeye başlıcak sıkma canını yani bizde yapışık gibi dolaşıyoz buralar ama çağan ben olmasam babasıylada kalabailiyor
sabahın 8inde ütü yaptım bugün evi toplucam şimdilik kaçtım uğrarım biara yine öpüyorum herkesi

sağol canım cevapların için
benimki de ağzını kapatıyor ama sanki doymuyormuş gibi geliyo 2-3 kaşıktan sonra açmıyo ağzını bi gariplik var
aaa ne güzel sabahtan ütüyü bitirmişsin, bu sıcaklarda en mantıklısı sabahtan yapmak yoksa sonra hamam gibi oluyo, sana kolay gelsin bu arada adım Şeyma değil ŞEYDA

günaydın herkese ii bi hafta olur inş hepimiz için

aylin hoşgeldin..filizcim maşallah metine koca adam olmuş.nazar değmesin..

sheeda ben doymasını öğürünce anlıyrm fazla verince öğürüyo elvin..bizde de var aynı durum endişe etme eline ne geçerse vuruyo falan..peynir yumurta olayı belki ağır gelmesin diye olabilir bende bilmyrm neden..valla elvin ilk gördüğü insana bile gidioo öle oldu mu çok zor olur valla ben bi yere gidince alıyolar benden çocuğu bakıyolar ediolar bi ara düşünyrm bu çocuk annesine nie böle yapıyo dieee

elvin reklam delisi ben reklam karşısında yediriyrm kahvaltısını falan yoksa açmıyo ağzını..kanalı değiştryrm hemen çevirio kafasını reklamı açınca hemen bakıyo tvye nerden anlıyo anlamıyrm

günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım..ben epeydir bakayaydım :))
annemdeyim şimdi, günler çok hızlı geçiyo burda..ablam 10 temmuzda doğum yaptı, dünyalar tatlısı bi kızımız var. nasıl minik, masum bişey olduğunu unutmuşum bile..benim çiroz kocaman çocuk kaldı yanında..

ayça bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

filiz metin çok tatlı olmuş

aylincim hoşgeldin tatiliniz güzel geçmiş sevindim.

şeyda yumurtayı bi gün arayla veriyorum ben ama peyniri her gün veriyorum. batuhanda vuruyor çat çat heryere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…