Cok guzel yazi karakterlerin.
Sana bir adres vereyim benim isime cok yariyor aklima gelen tum sorulari soruyorum cevaplaniyor hemde doktorlar tarafindan. belki seninde isine yarar. Ama bildigim kadariylaGüünaydınnnn güzel ocak anneleri
Hera ne güzel bir günaydın o öyle seninde günün aydın olsun :)
Ayliiinnn hoş geldin, özledik valla
benim bi kaç sorum var netten araştırdım ama bişey bulamadım ben de size sorayım dedim
1)bebeğin doyduğunu nasıl anlıyosunuz??(ek gıdaya geçenler için bu sorum hala sadece anne sütü verenler 2. sorudan devam edebilir :)))))
2)benim oğlum eline geçerse alıp çat çat çat vuruyo veya elinin altında ne varsa oraya çat çat vuruyo sizinkilerde de var mı, yoksa benimki şiddet eğilimli mi???
3)yumurta sarısı ve peynir dönüşümlü mü verilmeli? Neden ?
4) Siyam ikizi doğuştan olur zannediyodum sonradan da oluyomuş, sizde de bebeklerinizle yapışık yaşama durumu var mı yoksa ben bi yerde yanlış mı yaptım??
Hayirli olsun bebeginiz Guzel saglikli mutlu omru olsun ins. BEn de kizi az kucuk bebegin yaninda gorsem baya buyumus diye dusunuyorum.günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım..ben epeydir bakayaydım :))
annemdeyim şimdi, günler çok hızlı geçiyo burda..ablam 10 temmuzda doğum yaptı, dünyalar tatlısı bi kızımız var. nasıl minik, masum bişey olduğunu unutmuşum bile..benim çiroz kocaman çocuk kaldı yanında..
aynen hera bende öle diyrm ayy keşke buna gitmese diyrm aksine sevmediim kişiye gülückler sesler o biçim deli edio beni
benimkinede kucak olsunda ottan çöpten olsun. herkese gülücük anneye ııııhhh. çarşıda pazarda rahat edemiyoruz herkesin gözü onda onunda gözü herkeste. 10 kişinin 9 u ilgilense o 10.yu tavlayana kadar uğraşıyor. bende sinir oluyorum. tanıdık tanımadık her kucağa atlıyo bende hayır diyemiyorum. ama milletten hastalık alır diyede ödüm kopuyo. tabi bide nazarı var işin...
aslimi beklerken çok sağol
ay benim kaynanam bile demiyoır maşallah bide demezmi benim nazarım geçmez bende bir gün sinirlendim dilinemi yapışçak sölesen dedim sölemessen vermem kucağına demiştimde sonrasında maşallah tan başka söz sölemez oldu ben dışarda bile sevenlere maşalllah deyin oğluma diye ikaz ediyorum kesin arkamdan ne uyus anne diyolardır :jeyyar:
ay benim kaynanam bile demiyoır maşallah bide demezmi benim nazarım geçmez bende bir gün sinirlendim dilinemi yapışçak sölesen dedim sölemessen vermem kucağına demiştimde sonrasında maşallah tan başka söz sölemez oldu ben dışarda bile sevenlere maşalllah deyin oğluma diye ikaz ediyorum kesin arkamdan ne uyus anne diyolardır :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?