2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol barcli..ne güzel çıkmışsınız ana-kız..
benimki de hiç yabancılamıyo çok şükür..açık kucak buldu mu, hele de ayakta gezmeye müsait , atlıyo valla hemen..insan biraz anacı olur di mi, yapışır eteğine falan, yok..
bizimki de eline ne geçerse sallıyo, atıyo, kafasına vuruyo bazen..uyuyo şimdi, uyanınca ablamlara geçicem. valla böyle kalabalıkta falan çocuk bakmak ne kolaymış ya, benim huysuz velet dünyanın en uslu meleğine dönüştü..beni yalancı çıkardı.. bu mu yaramaz diyolar..tabi sıkılmasına fırsat olmuyoki..

barcli hera sağolun
yumurtayı artık ben de her gün vermeyim ağır gelebilir bi gün verip bi gün vermem
sizinkilerinde vurması beni rahatlattı çok korktum hırsından sinirinden yapıyo zannettim
televizyonla bebek oyalama işine eskiden çok karşıydım hele yemek yedirirken asla diyordum ama gel görki yemeyince insan her yolu deniyo ben de klipler reklamlar açtım ama benimkinde işe yaramıyor aksine tv'ye kitlenip kalıyo ağzını açtırman mümkün olmuyo bazen özellikle kapatıyorum rahat yedirebileyim diye

Cok guzel yazi karakterlerin.
HErkese kocaman GUNAYDIN

Sana bir adres vereyim benim isime cok yariyor aklima gelen tum sorulari soruyorum cevaplaniyor hemde doktorlar tarafindan. belki seninde isine yarar. Ama bildigim kadariyla
yumurta ve peynir ayni gun incininde dedigi gibi agir oldugu icin verilmiyor olabilir. Bazilari
veryor ama onu biliyorum. Bu cicibebeyle karisim yapiliyor pekmez falan. ben hic denemedim gerci . Adresi buraya yazamiyoruz sanirim yasak dimi? ben senin ozeline atarim isteyen olursa onada atabilirim kizlar
Hayirli olsun bebeginiz Guzel saglikli mutlu omru olsun ins. BEn de kizi az kucuk bebegin yaninda gorsem baya buyumus diye dusunuyorum.

aycatekin bebişiniz hayırlı olsun ..
evet kalabalıkta bebek bakmak bencede çok kolay , eskiler o yüzden bol bol doğurmuşlar bizim gibi çekirdek aile; anne baba ve çocuk şeklinde yaşamıyolarmış

aslımı beklerken ve sheeda size de teşekkür ederim..ve daha sonra güzel dileklerde bulunanlara da delikafadulden
bu arada gözümden kaçtı sanmayın, topikteki yeni moda "annesi ve kuzusu" konulu avatar..:))

batuhan da kimseyi yabancılamıyor aslında benım sevmedıklerımı yabancılasa fena olmazdı:)

benimkinede kucak olsunda ottan çöpten olsun. herkese gülücük anneye ııııhhh. çarşıda pazarda rahat edemiyoruz herkesin gözü onda onunda gözü herkeste. 10 kişinin 9 u ilgilense o 10.yu tavlayana kadar uğraşıyor. bende sinir oluyorum. tanıdık tanımadık her kucağa atlıyo bende hayır diyemiyorum. ama milletten hastalık alır diyede ödüm kopuyo. tabi bide nazarı var işin...

aynen hera bende öle diyrm ayy keşke buna gitmese diyrm aksine sevmediim kişiye gülückler sesler o biçim deli edio beni

aynen hera bende öle diyrm ayy keşke buna gitmese diyrm aksine sevmediim kişiye gülückler sesler o biçim deli edio beni

:roflol: bende istemediğim kişiler gel gel yaparsa hiç oralı olmuyorum duymamıs gıbı:) çok ısrarlıysa artık vermek zorunda kalıyorum yada bi bahaneyle oradan uzaklaşıyorum kaydirigubbakcemile

evet nazar olayı maalesef kem gözlü insan çok bi maşallah demek bile zor geliyor insanlara

ayçatekin bebeğiniz hoş gelmiş sefalar getirmiş dünyaya Allah analı babaLI büyütsün sağlık ve sıhhatle büyüsün işallah

ay benim kaynanam bile demiyoır maşallah bide demezmi benim nazarım geçmez bende bir gün sinirlendim dilinemi yapışçak sölesen dedim sölemessen vermem kucağına demiştimde sonrasında maşallah tan başka söz sölemez oldu ben dışarda bile sevenlere maşalllah deyin oğluma diye ikaz ediyorum kesin arkamdan ne uyus anne diyolardır :jeyyar:

inaysa ya sen çok komiksin bayılıyorum senin şu tavırlarına :)

Kizlar bende nazara cok inaniyorum. Benim kizi goturdum Erzincana huyu suyu degisti
yavrumun. Yani Eltimin nazari deydi diye dusunuyorum aslinda iyi biri ama nazar
sadece kotulukten deyiyor ben onada inaniyorum . Anneninde nazari babage degermis.
Neyse iste eltimin kucuk kizi sofra kurulunca aglayan bir kiz yememek icin, gozyasi
dokup agliyor eltim kanser olacak o kizla nerdeyse. benimkinede mama falan veriyordum
oda yiyordu herhalde gozu deydi istahi kesildi kizimin

esımın kuzenın esı de batuhanı her gordugunde kocaman olmus diyo bende maşallah de diyorum inadına demıyor böyle bısey var mı ya aynı sey belkı 10 kere oldu. bebek bu sonucta tabı kı buyucek maşallah desen dilin mi aşınır kötükedihüso kızdım şimdi yine.

oooooo tribun kalabalıklaşmış

ekinsu hoşgeldin cnm. özlettin kendını

ben de nazara inanırım ama kim maşallah demiş kim dememiş hiç farketmiyorum, eşim sürekli uyarıyor beni nazar duası oku nazar değimesin oğluma diye. bi arada sürekli nazar boncuğu tak diyolardı bana ben de iğnesi batar diye hiç takmadım çok mu umursamaz davranıyorum acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…