2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kızlar nazar boncuğu dedinizde yaram deşildiii çok üzldüm yaa dün akşam düğüne gittik nazar bocuğu vardı elvinin uğur böceği kanadını açmış nazar bocuğuda ortasındadı çok beğenerek almıştım altındı hemde düşmüş omzundan ama benim nazarım değdi karanlıkta uğur böceğin kanatları yanıyo arabada karanlık ya ayy dedim içimden ne güzel duruyoo...gitti işte..üzüldüm ama cana geleceğine mala gelsin...eşimde süs için öleceksin ne vardı normal nazar boncuğu taksan dedi :S

Bende nazarligini takamiyorum dusururuz diye. Bizde Masallah yaziyor. En iyisi Felak Nas dualarini
okumak sanirim. BEn babannesine hep okutuyrdum simdi o yok is basa dustu.

şeydacım sanada günaydın
1-benimki istemediği zaman dili ile dışarı atıyor
2-bebekler eşyaları tanımak için sağa sola yere atarlarmış bu çok normal bir davranış hatta olması gereken bir davranış
3- ben ikisinide aynı anda veriyorum dr ayrı ver demedi hoş bizimki pek yemiyor ama
4-bebekler 6. aydan sonra anneye çok düşkün olurlarmış bence normal buda
burcucum tv syretmek zaten iyi değilde reklam izletmek hiç iyi değil canım çocuklarda psikolojik bir hastalığa neden oluyormuş
hoşgeldin ayça özledik seni, bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
oooooo tribun kalabalıklaşmış
ekinsu hoşgeldin cnm. özlettin kendını
hoşbulduk heracım girdimde okuyup yazamadım bir türlü oğlan çok huysuz iki gündür sürekli mızmız ağlıyor durup durup susturamıyorum hep kucağımda yanımda işker kaldı öyle duruyor
bende takmak istiyorum ama iğne batar diye takmıyorum bir kaç güzel kıyafeti var onları giydirdiğimde takıyorum bende :))
Allah kötü insanların bakışlarındanm korusun bebeklerimizi
amin inşallah

günaydin arkadaslar
bugün kizim artik desteksiz oturdugunu gördük cok sevindik esimle beraber
bide babasi onu benim kucagimdayken kovaladigi zaman cok heyecanlanip kacacakmis gibi yapiyor
hergün bize yeni biseyler gösteriyor
bugün
bikez daha anladim annelik kadar güzel bisey yok iyiki anne olmusum ALLAHim herkese hakeden herkese nasip ettsin

benim ki bugün emekleme işini ilerletti. daha poposunu yerden tam kaldıramıyor ama iki bacağını birden karnına çekip olanca gücüyle iler itiyor kendini. başarılıda..

ne kadar hızlı büyüyorlar dimi.. bigün gelicek bu günleri özleyeceğiz.

ay kaçmadık anacım çağan durmuyor kjucağımda bu seferde yazamıyom elimi tutuyor uyandı ama hala saçını çekiyor diştenmi yoksa uykusunumu alamadı yaa (((((((((

bizimkide hala desteksiz oturamıyor hatta bizimki yastığa dayalıda oturamıyor küt yana çünkü sürekli ayak parmağını yemeye çalışıyor eğilincede oturamıyor

merhaba herkese

bende giremiyorum bir kaç gündür kayınvalidemde kaldım.birşey soracağım bebekleriniz ismini söyleyince bakıyormu size.eymen hiç umursamıyor bizi.neden böyle ya.sizin bebekleriniz ismini öğrendimi:uhm:

batuhan ismini biliyor canım seslenince bakıyor.

hayır denınce de yapmaması gerektıgını anlıyor hemen bırakıyor

bir kaçdefa ısrarla söleyince çağanda bakıyor ama bir kere sölediysem vede elinde oyuncağı varsa tınlamıypr balım bence bunun için sıkma canını yavaş yavaş öğrencekler annesi çağan hiç oturma taraftarı değil valla yavaş yavaş destekle oturtim diyorum emelin dediği gibi hemen ayaklarına uzanıp yıkılyor yada yatmaya çalışıyor zor oturcak bizim oğlan bende bişey sorucam kıslar ya hem ek gıda verip hem nasıl emziriyosunuz günde kaç kere besliyosunuzki yada ek gıdaları öğün olarak vermiyomusunuz karışık olmamıştır umarım sorum

hera inaysa çok teşekkürler.

inaysa sabah kahvaltı öğlen çorba akşamda yemek suyu aralarda meyve yoğurt veriyorum emziriyorumda.belli bi programımız yok bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…