2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben öncelik olarak emziriyorum bi mememi emio ki doymasın die arada 30 dk boşluk bırakıyrm acıksın die hazırlıyrm ne yiyecekse sonra yediryrm uykusu gelince tekrar emzireyrm diyrm alırsa alıyo almazsa uyutuyrm ben sabah kahvaltı sonra çorba sonra meyve sonra yoğurt bazen yoğurdun içine karıştıyrm meyveyi bu hafta da pirinç ununa başlıcam muhallebi olarak o kadar arada da emziriyrm işte

ana bir sayfa bilem ilerlememiş nerde o eski günler okumaya yetişemezdik :)) çağan uykusunda yüzünü çizmiş ya çok kötü olmuş buaralar çok yapıyor bunu ne kadar tırnaklarını kessekte valla yeniden eldiven takıcaz bu gidişle öğleden beri hiç bişey yemedi su içip duruyor akşam üstü uykusundan ağlayarak uyandı bir saat ağladı damaklarına kalgel sürdümde rahatladı yine ay bu dişer çıkıncaya kadar mahvedicek bizi lmaz:

Onat ek gıdaya alışamadı kızlar ya sadece meyve püresi ve yoğurt yiyor onun dışında ne yaptıysam yemedi ne kahvalatı ne çorba ne muhaleebi suda içimiyor

Ya kizlar Defne beni pek emmiyor onceden meme ye asla hayir demezdi simdi tum
vucuduyla geri cekiliyor. hasta oldugundan beri boyle acaba sutum geri kacar mi? En son
saat 17.00 de milupanin sutlacinin yarisini zorla yedirdim suan yine istemiyor emmeyi?
ben 2 yasina kadar emzirmek istiyordum. Ne olucak simdi offf kac gunde sut
gidiyor bilen var mi? Cok uzulurum geri kacarsa senağlama

ayy dünürüm neden yemio kii...belki zamanla alışır...söle damadıma elvin şapur şupur yiyomş de yoksa oda yemezmiş

aslımı beklerken öle düşünme hemen kaçmaz sütün gece emer merak etme böle yaparsan daha çok kaçar

simdi yine denedim yaklasik 4,5 dk kadar emdi ama 10 sn araliklarda agliyor almamak icin
sevineyim mi karar veremedim ?

yeşim hemen gitmez bildiğim kadarıyla üzülme emer bence sıcaklardan bizimkide eskiye nazaran daha az emiyor

emel 4 yada 5 gündür böyle uyandı şimdi yine çok huysuz ben bir duş aldırayım şuna

yeşim 5 dk emer zaten daha fazkla emmez ki normal bu büyüdü artık

Ne biliyim onceden azda emse surekli emerdi yani oyle aglayarak ara vermezdi. Ben
bogazlarina veriyorum ilaclari duzenli veriyoruz bugun 3. gun bakalim ne zaman duzelicek.
Hic hasta olmasalar keske.

gercekten burcu guzel resmin ben de fotografciya gidip bir aile fotografi cektirmek
istiyorum Korede gitmeden. Bizim fotografci 6 ay dolunca cekelim demisti.

Bu arada 2 gun sonra bizim evlilik yil donumumuz 2. yil. Ama esimin isi sebebiyle daha
henuz benim dogum gunumu ve yilbasini hic birlikte kutlayamadik :) Ama yildonumlerinde
birlikteyiz Allahtan. Bugun geldi elinde paket bana kunye almis cok hosuma gitti. Gecen
yil ben unutmustum o hairlamisti yine :) bu yil aklimdaydi ama biraz erken davranmis ben
de birsey almak istiyorum ama karar veremedim.

benim sorumu gören olmadı sanırım.bekliyorum öğleden bu yana belki birkaç kişi gelirde cevap verir diyemafoldumben

bizimkide diştir belki mızmız çünkü kaç gündür

simdi 2 disi cikti bizim kizin acaba ustlerde hemen arkadan faaliyete basliyormu?
yoksa 1 -2 ay ara verip oylemi huzursuzluk yapiyor bilgin varmi? birde ust disler 8-9.
aylarda cikarmis hani daha 2 ayimiz var deyip seviniyorum ama beyhude mi acep ?

balımcım seslenince bakıyo elvin buna mı istyodun cvp yoksa başka sorun mu var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…