2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslımı beklerken saol cnm senn fotoda çok güzel..çekil cnm gitmeden bizede yolla da görelim....evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar geçirin kuzunla...

Sagol burcu iyi dileklerin icin.

Fazilet benimki her sese bakiyor yani ismini soylemesemde. Baska sey soylesemde
hatta kizkardesim ayaginda salliyordu iceri ben girdim oda hemen kafasini kaldirmaya
calisti.Kardesim Defne sen yat seni ilgilendiren bir konu olursa ben haber verecem
dedi :dance: ikna edip yatirdi onu :))

nefes aldirmayacak velet yaw nerdeyse simdide konser veriyor aglama degilde boyle nara
atar gibi sesler cikartiyor besiginde uyutmaya calisiyor kendini sanirim. Demin salladim ise yaramadi kendi haline biraktim napayim?

çağana havuz keyfi yaptırdık ben yoruldum yine neyse ben yatıyorum herkese ii geceler

kendi haline bırakınca napıyor. benimki hiç durmadan ağlıyor. bide yeni huy edindi ağzından emziği düşer düşmez uyanıp başlıyor bağırmaya koca uykuyu bölüyor. önceden emzik almazdı.10 gündür falan alıyo. emzk düşünce hemen uyanıp yüzüstü dönüyo yatakta yatağın içinde dolaşmaya başlıyo. bi keresinde bulup emizği ağzına almıştı çok şaşırmıştım. acaba emziği aramak için mi dönüyo anlamadım.5 ay emzik almayan çocuk emziksiz uyumaz oldu. şimdi de ayırmak için uğraşıcaz. kendi başlarına uyumayı ne zaman öğrenecekler acaba.

sizinkiler uyuyunca aralıksız kaç saat uyuyo

çağan en geç iki saate bi ayakta. bazan yarım saatte bir bile uynıp emmek istiyo.

bu ara su içmeye bile gidemıorum mutfağa,basıo çığlığı,bazen baby tv izlio,farkettimki seçtiği konular var,fındık saklayan sammye,tavşancık harrye ve sayı zamanına bayılıo,o zaman benı aramıo

iyi geceler kızlar kimler var?

ben geldim,bugun bbütün gün nette problem vardı,bağlantım olmadı hiç,kendi kendine düzelmiş

aylin hoşgeldin canım walla özledim
balım berrakta eğer kendini bişeye odaklamamış ise seslenince bakıo,ama meşgulse tınlamıo
aslı ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun
hemşom ben genelde ek gıdayı önce verıp sonraki 1 saat içinde emziriorum,öle programlı bir saatimiz yok,ama öğün olarak verıorum ben ek gıdayı doyuyo hemen arkasından emzirmiorum,ek gıda öğünü belli,kahvaltı,meyva,çorba,yoğurt,muhallebi ama emzirme sayımız yok dewamlı emıo çünkü

sepetçi,isminle hitap etsek sana acaba olurmu??
benim kızın en uzun uykusu 2 ila 3 saat arasında deişio oda genelde 9-10 ila 11-12 arası deişio,tam biz yattıktan sonrada bazen 1 saatte bazen 2 satte uyanıo,kimisinde emiıo hemen uyuyo,kimisinde su içio biraz sallanıp gerı uyuyo,bende büyük bir heyecanla şöyle 5-6 saat deliksiz uyumasını beklıorum,1 seneyi geçti şöyle tam anlamıyla uyumayalı

hamileyken okumaya yetişemezdik şimdi iki satır yazan kaçıyo valla

iyi geceler kizlar
bende yatayim sabah 5 de Defnenin ilaci onu vermeye kalkicam.
Aldigim gun hemen ise yarasin diye beklemeden verdim. 12 saatte 1 veriliyor. NEyseki
carsamba sabahi bitecek.
BUtun meleklere uzun tatli uykular tabi annelere de :))

yatmadan önce iyi geceler demek istedim kızlar,2 gündür temizlik yapıyorum,evde kullanılmayan ne var ne yok atıyorum,ev çöplüğe dönmüş haberim yok,sinirlerim çok bozuk anlıycanız.bugün sıra büyük kızın odasındaydı 3 torba atılacak çıktı,neresine tıkıştırmış nasıl saklamış anlamadım gitti,neyse bitince çok güzel ve tertipli oldu ama bende bittim artık,yarında salonu bi toparlıyayım diyordum ama annem aradı abimle eşi 4 günlüğüne tatile çıkmışlar çocuklarıda anneme bırakmışlar,zeynep bari kızı sana getireyim dedi,kadıncağızda temizlik yapıyormuş bir yandan perşembe günü günüm var diyor.anlıycanız işler yarım kaldı,artık cumadan sonra başlarım tekrar..
neysem çocuklardan fırsat bulursam takılırım yine buralara..
hepinizi öpüyorum.iyi geceler...

Günaydın herkese,
Efe artık beşiğine sığmıyor daha doğrusu orda yattığı zaman istediği gibi ordan oraya dönemiyor ben de dün ilk kez kendi odasında yatırdım böyle olunca daha az uyandı 5 veya 6 kez kalktı döne döne rahat rahat uyudu bi tanesinde yatağın köşesine kadar gidip başını sıkıştırmış ona uyandı eğer sıkışmasaydı belki kendi tekrar uyuyacaktı.. ınaysa senin oğlun nerde yatıyodu acaba o da mı yatağında rahat rahat dönemediği için uyanıyo ???
sabah kahvaltısını yapmadı yine birazdan tekrar denicem inş yapar

günaydın ....
benim kızımda en uzun uykusu 2 saat gece 5-6 kere kalkıyorum tok olsada kalkıyo:1shok:
sheda bizimkide beşiğinin tahtaları arasına kafasını sokuyo nasıl yatırdıysam tersine dönmüş olarak uyurken buluyorum kaydirigubbakcemile3
benim kızım sürekli alışkanlık oldu yüz üstü uyuyo yan veya yüz üstü yatırırsam kesinlikle uyumuyolmaz: sizin nasıl:uhm:

herkese günaydın. bu arada adım serpil..

benimki uyudu. bende uyuyacakım dur iki dakka bakıyım dedim. uykum kçtı. canımda hiç iş yapmak istemiyo. c.tesi tatile çıkacağız bıraktım her işin ucunu...

elagülce benim oğlanda yatırdığım gibi kalmıyo. sağ sol yüzüstü kendi fır fır dönüyo. yüzüstü yatması beni huzursuzz ediyor açıkcası.

birde bugün canım çok sıkkın. evimizin karşısı askeri hastane. bugün hakkarideki patlamada şehit olan 4 yavrunun cenazesi kaldırılıyo. analarını düşündükçe içim sızlıyo. allah hiçbirimize evlat acısı göstermesin.

Son düzenleme:
şeyda 5-6 kere kalkması az mı? kaç kere kalkıyodu ki
bazen 10'a yakın bazen 10 dan fazla :))
uyanıyo kucağıma alıyorum hemen uyuyor, bırakıp ben de yatıyorum ben daha yeni uykuya dalmışken tekrar uyanıyo muhtemelen 10-15 dk geçiyor 3-4 kez böyle oluyor . gece ilk yattığında önce 30 dk uyuyo sonra uyanıyo sonra 15-20 dk sonra tekrar uyanıyo .. her fırsatta uyanıyo işte ... sersem gibi geziyorum bu sabahta 6:40 da kalktı .. Ağlamak istiyorumm

aynen tok olsada kalkıyo , ben beşikte yan yatırıyodum bir sonraki uyanmasında diğer yana yatırıyodum. şimdi kendi yatağında yan yatırıyorum bi baklıyorum diğer yana dönmüş bi bakıyorum yüz üstü yatmış keyfi nasıl isterse öyle dönüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…