2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişe bakıyım dedim ama pek mümkün olmyoo keremle
herkes ii anladığım kadarı
bende dün annemin sebzeli mercimek çorbasından verdim ilk kez sevmedi kerem özlemin dediği gibi kerem de kRŞK SEVMEDı, SADE sever inş.

incicim tşk ederim ablamın oğlunu alerjik astım teşhişi konmasada üzerinde duruluyo birde burda dr a götürmek istediler,moralim bozuk bu konuda ama rabbim beterinden korusun dermANSIZ dert vermesin
emellllllllllllllllll iiiiiiiiyiiiiiiiiiii tattilllllllllllerrrrrrrrrrr

gunaydin kizlar
biz dun gece guzel uyuduk
22:30 gibi yattik saat 2:00 ye kadar 3 kadarda emzirme uyutma fasli sonra 6 ya kadar
uyuduk 6 dan sonra boluk borcuk tabi.

Defne dun oglen en son seftali yemisti sonra hep emzirdim yemedi bisey.
bu sabah 3 cici bebe az peynir 3 kasik hipp mama bide pekmez karisimi verdim
kuck kasenin yarisina kadar yedi napalim buna sukur

Emel yolculugunuz ins guzel gecer bende bugun baslayacagim bavullari hazirlamaya
vizeler cikmis. bizde yolcu sayiliriz artik

başak geçmiş olsun cnm kardeşimde vardı alerjık astım. senelerce çekti kuzum. burda bı doktor sayesınde duzeldı. bende batuhanı götürüyorum arada çok iyi bi doktor.

Ozlemin dedigi gibi belli bir sureden sonra huylari degisiyor benimki dakika uyumazdi illa
ayakta sallanacak yada memede uyuyacak ama o kolik oldugu icinmis suan rahatiz
ben aglatmamaya calistim guveni sarsilmasin diye. Masallah kizima herzaman degil ama
bzen besigine koyuyorum kendi kendine uyuyor. tabi genlede sallayorum ama olsun belki hep oye uyur diye bekliyorum .

Gecmis olsun birgul Felak Nas surelerini okumak lazim bol bol.Bende nazara inanaiyorum
belki hasta oldu ondandir ama benim kizim gunde 4 ogun yerdi reddetmden bir sure sonra kafasini ceviridi anlardimki doymus israr etmezdim. Hatta derdim bazi gunler acaba az mi veriyorum 5 e mi ciarsam yiyordu cunku. Simdi kahvaltiyi zor ediyor.

birgül geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.
herkese iyi geceler..
gidenlere iyi tatiller.
Demet nerelerdesin gorunmuyorsun
Berat nasil?

Basak sanada gecmis olsun.

Bu arada dun halamin kizi dogum yapti bir kizimiz oldu. Valla cok sevindim bana dun
artik bende anne oldum dedi duygulandim ama bir an gecirecegi uykusuz gecelri dusundum dur daha yolun basindasin dedim icimden tabi .Eminim bebegi 1-2 yasinda olanalarda bana oyle diyordur. Anne olmak zormus gercekten.

yeşim gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişiniz inşallah

günaydın
birgül geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

başakcım üzüldüm inşallah bi şeyi yoktur , dediğin gibi dermansız dert vermesin bunlar çokta önemli şeyler değil..

ben bugün kahvaltıda yumurta sarısı ve labne peynirle (30gr) omlet yaptım 2-3 tanede eti cici bebe verdim yedirene kadar ne oyunlar yaptım , bu kadar şeyi yedi ama doymadı beni emmek istiyo...

aaaa asıl haberi söylemedim dün çok yorgun olduğum için 11 gibi yattım efe uyanınca gözümü bi açtım saat 4 olmuş gözlerime inanamadım :) meğerse babası geç yattığı için efe uyandığında o ilgilenmiş. ben sadece 2 kez kalkttım çok güzel bir geceydi :)

herkese günaydın. benim oğlumda pek bişey yemiyor. daha yeni başladığımız için mi yoksa memeyi kaybedeceğini mi sanıyor. bu kadar kurnaz olabilirler mi acaba. şimdi uyuyor ama uyanmak üzeredir. kalkınca meyvesini vericem. bu gün altı aylık oldu. direk 6 öğün ek besin fazlamı gelir ki..

kahvalltıdan sonra üzerime tırmanmaya başladı memeyi aç diye. bi 5 dk anca oyalayabildim ve açtım emdi ıuyudu. doktorumuz iyice aç kalırsa yer dedi ama ben onu sanırım fazla aç bırakamıycam. yazık öyle bi meme dileniyor ki kıyamıyorum kuzuma. şimdi diyceksiniz ki sen iki saat ağlat şimdi kıyama.
bence de tuhaf. ama o bi kereydi. şimdi hık dese kıyamıyorum. zamanla daha mı kıyamaz oluyo acab a insan.

evet uyandı. ben bi bakayım kuzucuğuma..

kızlar hızlı hızlı toplanmaya çalışıyorum ay çocuk olunca ne zormuş onuda alıyım bunuda alıyım derken koca bavulu oldu minicik çocuğun amaaaan benmi beceriksizim ne
bu arada hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
özlemcim batuşa kirkbir kere maşallah topiğimizin abisi nede olsa ilk göz ağrımız

ekinsu iyi yolculuklar iyi tatiller
sepetci hemşiresin galiba şu an çalışıyo musun ??
tamamen meraktan soruyorum (merak güzel şey ne güzel şey merak :)))

saol şeydacım ama birde hazılanabilsem aksi gibi oğlanın huysuzluğu üstünde bırakmıyor beni kucağımda durmak istiyor bırakınca ağlıyor bir dünya işim var daha

hemşireyim evet. şu an ücretsiz izindeyim seneye mayısa kadar oğluşumla BERABERıM de işe başlayınca nolcak bilmişiyorum malum bizimki nöbetli meslek. ahhh ahhhh....

kızlar günaydın...kuzum 39 derece ateşle yanıyo dün geceden beri böle düşmedi 39'a kadar çıktı..gece 38 küsürdü...şimdi ateş düşürücü verdim ılık banyo yaptırdım başka bişi varsa söleyin bana ne yapmam gerekioo

hemşireyim evet. şu an ücretsiz izindeyim seneye mayısa kadar oğluşumla BERABERİM de işe başlayınca nolcak bilmişiyorum malum bizimki nöbetli meslek. ahhh ahhhh....

mayısa daha çok varmış uzun bir süre oğlunla beraber olacaksın sonrasında Allah yardımcın olsun oğluna bakacak birileri vardır umarım.

aa geçmiş olsun neden ateşlendi aşıdan mı?
sirkeli su da iyi geliyor alnına koltuk altına falan sikeli su koy .
aslında 39 çok fazla ateş düşürücüyü yeni verdiysen belki biraz daha bekleyebilirsen yok eğer geceden beri veriyosan bence doktora götürsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…