Ozlemin dedigi gibi belli bir sureden sonra huylari degisiyor benimki dakika uyumazdi illavalla kızlar aranızda en gaddarı benim galiba.
bu arada bugün kontrolümüz vardı. doktor amcası oğlumu zayıf buldu. boy 168cm kilo 6900gr. gerçekten zayıf. ama ben çok hareketli olmasına yoruyorum maşallah yavruma sağlıklı. napalım bizimkide artık kime çektiyse minyon olacak herhalde. erkeğin minyonu da pek makbul değil ama napalım. biraz uslanırsa kilo alır herhalde....
slm arkadaslar nasilsiniz biz dün bi kaza gecirdik evde manti yapmistik dün ama onunla hic bi ilgisi yok tam evden misafirler giderken kizimda yerde maxicosi sinde oturuordu bi anda fitrinin regali yere düstü ama düsmesi imkansiz gibi biseydi bu zamana kadar düsmeyipde bide vidalarla SIKICA tutturulmus neden dün düstü anlamiorum am öyle bi düstüki yerinden tvyi bile oynatmis az kalsin tv kizimin üüzerine düsüyordu ama cok sükür ALLAhim korududa düsmedi kizima hic bisey olmadi herkes nazar diyor ama bilmiorum artik cok korkmustuk
Demet nerelerdesin gorunmuyorsunbirgül geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.
herkese iyi geceler..
gidenlere iyi tatiller.
hemşireyim evet. şu an ücretsiz izindeyim seneye mayısa kadar oğluşumla BERABERİM de işe başlayınca nolcak bilmişiyorum malum bizimki nöbetli meslek. ahhh ahhhh....
kızlar günaydın...kuzum 39 derece ateşle yanıyo dün geceden beri böle düşmedi 39'a kadar çıktı..gece 38 küsürdü...şimdi ateş düşürücü verdim ılık banyo yaptırdım başka bişi varsa söleyin bana ne yapmam gerekioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?