2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dişi patlayacak herhalde ondan böle gecede verdim 1 kere şimdi yine verdim bakalım düşücek mi

geçmiş olsun cnm..eğer aşıdansa 39da doktora getir bence..bizim doktor öle demişti..ateşi 39 olursa hiç bekleme gel demişti...

bu arada kızlar ya bebeğime dün akşam su verdim muhallebi verdim öyle uyuttum..ama en fazla 1.5saat uyudu...gece dayanamadım uykusuzluğa 2,5da başka odaya geçtim..babasıda yanına almış.öyle 2,5saat uyumuş...sanırım bizimkisi yanında bizi istiyor...off ya nasıl odasını ayırıcam bilmiyorum

sağol canımcım insan inanamıyor bazen baktıkca sevınıyorum gunden gune buyuyorlar.

emelcım aynı seyı bende yapıyorum batunun esyası bızden çok oluyor o bu derken bı dunya sey oluyor

burcu geçmiş olsun cnm nıye oldu acaba diş çıkarken bu kadar yüksek olmaz herhalde

BARCLı çok geçmiş olsun.bence doktora git ateşi çok yüksekmiş.

EMEL iyi tatiller sizede

ASLIM sizede iyi yolculuklar

barcli diş çıkarken ateş bu kadar yükselmez. başka bir enfeksiyon varsa ateş yapar. tabi aşıda üstüne bindirmiş olabilir. sıcaklarda ateş düşürmek zor. bencede doktora git. büyük ihtimalle fitil verir.

serpil..

burcu canım geçmiş olsun özlem 7, ayınız hayırlıs olsun büyüdü bu sıpalar artık yaa ne güzel :))
seyda serpil başak naber kıslar şeyda bizim önlükler sendemi şimdi hatıra olarak saklarsın artık :teytey:

kızlar dün hastaneye gittik. ordan da babamızın çalıştığı yere. derken bizim oğlan yine kucaktan kucağa yaptı. dün akşam bi baktık çocuğun sol alt kaburgasında bi morluk. babamız biri sıkmış herhalde dedi. ben o an aklıma kötü şey getirmedim oyuncaklarını kontrolsüz sağın soıluna vuruyo ondandırdedim ama içöimede kurt düştü. şimdi herkese paranoyakça bakıcam. kafama takıldı da siz ne dersiniz.

serpil..

başak geçmiş olsun cnm kardeşimde vardı alerjık astım. senelerce çekti kuzum. burda bı doktor sayesınde duzeldı. bende batuhanı götürüyorum arada çok iyi bi doktor.

SAOL ÖZLEMCıM
ne güzel kardeşin kurtulmuş bunu duymak çok sevindirici oldu benim için
inş yiğenimde kurtulur,bahsetmiştim size yağmura 5 annesine 2 gül almış diye,
yağmurun altından çok sular geçmiş gerçi:)) şimdi yeni gözdemiz idil
bu dr da bu konuda uzmanmış cnm dün muayenehanesine gittik bugün testler için hastaneye
hacettepede prof.dr .ilhan tezcan ,bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlarda varsa akrabalarından v.s...kerem uyudu şimdi bende kahvaltı yapayım bakalım yiyecek bişiler bullabilecekmiyim eve alış veriş yapılmıyo kaç gündür annemlerde yiyoz hep beraber :teytey:
bu akşam ben alcam yemeğe yemek dediğim kıymalı pide yaptırcam içini ben hazırlayacağım ablam çok sever ve edirnede yok:1shok: çaylada yaş pasta tarzı bişi düşünüyorum ama ben pek bilmem başka ne ikram edebilirm sizce bunların yanında,

başakçım misafirlerin yabancı değil ne olsa yerler ebn bizimkiler gelince hiç bişi yapmıyorum onlar yapıyor bende yiyorum :jeyyar: ama bu akşma için kek tiramisu börek ve patates salatası yapıcam şuanda sadece kekim var hazırda dün akşamdan yapmıştım cevizli buarada ilk defa kekim kalıptan çıkarken dağıldı bir taraftan tam soğumasını beklemedim yatacaktım çıkardım hemen oda bir taraftan dağıldı neyse dağılan kısmı gece kociş yemiş sağlam taraftan bugün gelenlere ikram edicem hihoyyyt

kızlar gittim burda yakında poliklink var...boazları iltihaplanmışş..günde 2 tane olmak üzeere 8 tane iğne verdi,ftilde dahil..ne yapıcamı şaşırdım..kendi drumuza götürcem şimdide.hepinize tşk ederm

kizlar ya kafayi yiyecegim. Asi kartini bulamiyorum heryere bakiyorum yok offf ya ne
olucak simdi saglik ocagindan tekrar asi karti verlmiyormus ay nasil kaybederim ben onu
ya gozum gibi bakiyordum
off ya

barçli ay canım büyük geçmiş olsun tekarradan kıyamam ben ona acaba soğuk bişeylerden falanmı iltihaplanmış neyden kaynaklanıyorki bu boğaz iltihaplanması

incicim tşk ederim uğrasıyoruz işte
ablamlar var mutlu güzel geçiyoo günlerim sana da kolay gelsin canım
ya hera hakkikaten batu 7 yi bitirdi görünce inanamadım maşşallah abimize

geçmiş olsun cnm ya
büyüdüler artık çabuk atlatır inş
hastalanmadan büyünmüyo telaşlanma olacak şeyler bunlar

bilmyrm nden oluyo ya soğuk bişide vermedim yıkamadım da anlamadım gece birden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…