kızlar günaydın...kuzum 39 derece ateşle yanıyo dün geceden beri böle düşmedi 39'a kadar çıktı..gece 38 küsürdü...şimdi ateş düşürücü verdim ılık banyo yaptırdım başka bişi varsa söleyin bana ne yapmam gerekioo
kızlar hızlı hızlı toplanmaya çalışıyorum ay çocuk olunca ne zormuş onuda alıyım bunuda alıyım derken koca bavulu oldu minicik çocuğun amaaaan benmi beceriksizim ne
bu arada hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
özlemcim batuşa kirkbir kere maşallah topiğimizin abisi nede olsa ilk göz ağrımız
başak geçmiş olsun cnm kardeşimde vardı alerjık astım. senelerce çekti kuzum. burda bı doktor sayesınde duzeldı. bende batuhanı götürüyorum arada çok iyi bi doktor.
incicim tşk ederim uğrasıyoruz işteburcu canım geçmiş olsun özlem 7, ayınız hayırlıs olsun büyüdü bu sıpalar artık yaa ne güzel :))
seyda serpil başak naber kıslar şeyda bizim önlükler sendemi şimdi hatıra olarak saklarsın artık :teytey:
kızlar gittim burda yakında poliklink var...boazları iltihaplanmışş..günde 2 tane olmak üzeere 8 tane iğne verdi,ftilde dahil..ne yapıcamı şaşırdım..kendi drumuza götürcem şimdide.hepinize tşk ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?