burcu canım geçmiş olsun özlem 7, ayınız hayırlıs olsun büyüdü bu sıpalar artık yaa ne güzel :))
seyda serpil başak naber kıslar şeyda bizim önlükler sendemi şimdi hatıra olarak saklarsın artık :teytey:
ay çok geçmiş olsunkızlar gittim burda yakında poliklink var...boazları iltihaplanmışş..günde 2 tane olmak üzeere 8 tane iğne verdi,ftilde dahil..ne yapıcamı şaşırdım..kendi drumuza götürcem şimdide.hepinize tşk ederm
kizlar ya kafayi yiyecegim. Asi kartini bulamiyorum heryere bakiyorum yok offf ya ne
olucak simdi saglik ocagindan tekrar asi karti verlmiyormus ay nasil kaybederim ben onu
ya gozum gibi bakiyordum
off ya
şeyda naber??
efe napıyo? nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi???*
temizlikç kadını ne yaptın sordunmu yarım gün?
tavsiye 2:annemlerle ben çok rahat ederim diodum, amaaaa olmuo sinirler gerilio falan, bence ilk bebekli tatil eşle olmalı, kayınvaldenlerle hiç gitme derim cnm şahsen ben katlanamazdımhoş geldinnnn
ilk tavsiyenden anlıyorum ki tatilinn daha önceki tatillerin gibi geçmemiş
burdan kendime ders çıkarıyorum ; tatile kayınvaldemlere gitcem biraz dinlenirim diye düşünme evdeki hayat devam edecek
cnm altınoluktaydım, gece yolculuğu yaptık 10da bindim 5te burdaydım 2kişilik yer aldım, hiç uyanmadı gelene kadar ben de hiç uyumadım:)ayşegül hoşgeldin naber nerdeydin sen 7 saat nasıl geldin otobüsle bizimki sevmiyor arabayı iç neuseki uçakta uyudu rahattık ...
bende bir kaç tavsiye veriyim tatile gideceklere çıtçıtlı badi alın bol bol biirde havlu miniğe çünkü denize ordan duşa derken çok havlu lazım hotellerinkini kullanmadım 3 tane götürmüştüm. şapka unutmayın sakın.
ateş düşürücü şurup, güneş kremi 45 faktörlü bizimki gölgede yandı, pişik kremi bezden ve sıcaktan mahvoluyor çocuklar, havuza sokmadım sokacaklar huggies bez aldım kullandım bir kaç kez denize soktum gerek kalmadı normal bez çok şişiyor o şişmiyor
şunuda alsaydım dediğim olmadı bir liste yapmıştım hepside lazım oldu...
aklıma gelince yazarım yine...
ya ben bunları size göndersiem kargo ne kadar tutar ki bilgisi olan var mı? aslında ben bu önlüğe 5 tl bile vermem ama kendi sitesin 13 tl'ye satıyolarmış.... kazıkcılar
ay çok geçmiş olsun
ne ,ilginç neden bi daha vermiyolarmış kaybettiğini söylesen verirler sonuçta onlarda ordan kontrol ediyo...
iyilik canım ne olsun efe iyi uykusunu almış ve karnı tokkken çok mutlu ama bunları sağlamak her zaman mümkün olmuyor..
temizlikçiye sordum yarım gün buraya gelemem uzak dedi, nedendir bilinmez bu geldiğinde aşırı bir güzel çalıştı tertemiz yaptı heryeri ne oldu anlamadım ???
kerem napıyo? ablan ne zaman gidecek diye sorsam kızar mısın bana, sanırıım anca ablan gidince görüşebilcez :))
ay benim pişmanlıım park yatak, keşke taşımasaydım uyumadı çocuk onda, evde oyun oynuodu içinde alışık diildi
cnm ezgiye maşallah ben de almıştım bi hevesle koydum bi yere bakiim nerde filemiz, rengi çok sararmıştı naapsam beyaz benim filesi
canım biz eylül 1-8 arası uçak biletlerimiz alındı ama otel rezervasyonumuzu daha yaptırmadık erken rezervasyon yapamıyoruz biz eşimin işi gereği,kemer amara wing otele gitcez çok güzel bir yer bebek açık büfesi bile var umarım güzel geçer dört gözle bekliyoz:)
siz nereye gidiyosunuz ne zaman?bizden öncedir kesin havalr bozdu ankarada ya korkuyorum eylül serin olursa diye,kerem hem büyümüş olur hemde havlar serinler demiştik ama:)
evet ayşegül yazlığa gidiyoruz kayınvaldem bana söz verdi sabah efe uyanır uyanmaz o alcak benm de istediğim saate kadar uyuyıcam :) biliyorum beni rahat ettitrmek için elinden ne gelirse yapar .. yani öyle umuyorum :))
biz 1 ağustosta Bodruma gidicez ayın 12sinde döncez ama kayınvaldem sen dönme kal diye çok ısrar ediyo ben de eşimsiz rahat edemem bi de efeyle zor olurmuş gibi geliyo kesin dönerim hamileyken biraz uzatmıştım tatilimi o zaman keyifli oldu ama şimdi zor.. Evet ne olcak bu ankaranın havası sanki sonbahar geldi ...
Marsg ben fileyi özellikle almadım üstü batar diye sen bi de kayısı mı verdin nasıl çıkarıyosun o lekeleri. gerçi kaşıkla yedirincede poposuna kadar leke oluyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?