2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
barçlicim ben şimdi merak edip baktım nette diyorki 2 yaşın altındakilerde virüsten kaynaklanıyormuş örneğin boğazları ağrıyan biri yaklaştısa grip biri öptüyse vs gibi durumlardada bebek kapabiliyormuş virüsü canım sen bir an önce kendi druna götür

bu arada zayten dikkat edyorsunuzdurda uçuğu olan kimselerinde bebeğinizle fazlla haşır neşir olmalarına heleki öpmelerine asla izin vermeyin.

şeyda naber??
efe napıyo? nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi???*
temizlikç kadını ne yaptın sordunmu yarım gün?

ya ben bunları size göndersiem kargo ne kadar tutar ki bilgisi olan var mı? aslında ben bu önlüğe 5 tl bile vermem ama kendi sitesin 13 tl'ye satıyolarmış.... kazıkcılar

ay çok geçmiş olsun

kizlar ya kafayi yiyecegim. Asi kartini bulamiyorum heryere bakiyorum yok offf ya ne
olucak simdi saglik ocagindan tekrar asi karti verlmiyormus ay nasil kaybederim ben onu
ya gozum gibi bakiyordum
off ya

ne ,ilginç neden bi daha vermiyolarmış kaybettiğini söylesen verirler sonuçta onlarda ordan kontrol ediyo...

şeyda naber??
efe napıyo? nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi???*
temizlikç kadını ne yaptın sordunmu yarım gün?

iyilik canım ne olsun efe iyi uykusunu almış ve karnı tokkken çok mutlu ama bunları sağlamak her zaman mümkün olmuyor..
temizlikçiye sordum yarım gün buraya gelemem uzak dedi, nedendir bilinmez bu geldiğinde aşırı bir güzel çalıştı tertemiz yaptı heryeri ne oldu anlamadım ???

kerem napıyo? ablan ne zaman gidecek diye sorsam kızar mısın bana, sanırıım anca ablan gidince görüşebilcez :))

selaaam biz geldiiiik tatili kısa kestik pazar dönücektim bu sabah döndüm hemde 7saat otobüs yolculuğuyla, aklıma geldikçe tatil tavsiyeleri yazıcam
tavsiye 1:kimle nereye giderseniz gidin çok şey beklemeyin bebekli tatil bebeklidir:) 5gün kafidir fazlası zorlama oluyo

hoş geldinnnn
ilk tavsiyenden anlıyorum ki tatilinn daha önceki tatillerin gibi geçmemiş
burdan kendime ders çıkarıyorum ; tatile kayınvaldemlere gitcem biraz dinlenirim diye düşünme evdeki hayat devam edecek

ayşegül hoşgeldin naber nerdeydin sen 7 saat nasıl geldin otobüsle bizimki sevmiyor arabayı iç neuseki uçakta uyudu rahattık ...
bende bir kaç tavsiye veriyim tatile gideceklere çıtçıtlı badi alın bol bol biirde havlu miniğe çünkü denize ordan duşa derken çok havlu lazım hotellerinkini kullanmadım 3 tane götürmüştüm. şapka unutmayın sakın.
ateş düşürücü şurup, güneş kremi 45 faktörlü bizimki gölgede yandı, pişik kremi bezden ve sıcaktan mahvoluyor çocuklar, havuza sokmadım sokacaklar huggies bez aldım kullandım bir kaç kez denize soktum gerek kalmadı normal bez çok şişiyor o şişmiyor

şunuda alsaydım dediğim olmadı bir liste yapmıştım hepside lazım oldu...

aklıma gelince yazarım yine...

birde arkadaşlar meyve fileleri varya içine meyvesini koyup eline veriyorum bayılıyor ezgi yemeye o şekilde gıkı çıkmadan iki kayısı yiyor heryeri batıyor ama çok keyifli yiyor tavsiye ederim almanızı

hoş geldinnnn
ilk tavsiyenden anlıyorum ki tatilinn daha önceki tatillerin gibi geçmemiş
burdan kendime ders çıkarıyorum ; tatile kayınvaldemlere gitcem biraz dinlenirim diye düşünme evdeki hayat devam edecek
tavsiye 2:annemlerle ben çok rahat ederim diodum, amaaaa olmuo sinirler gerilio falan, bence ilk bebekli tatil eşle olmalı, kayınvaldenlerle hiç gitme derim cnm şahsen ben katlanamazdım
cnm altınoluktaydım, gece yolculuğu yaptık 10da bindim 5te burdaydım 2kişilik yer aldım, hiç uyanmadı gelene kadar ben de hiç uyumadım:)
ben 10günlük badi götürmüştüm 20den fazla, hepsi kirlendi, yıkadım bile orda, bence alta çarşaf üste battaniye, yastığı, 2yedek yastık kılıfı mutlaka şart
cnm biz bi de çeşmeye gidicez ağustosta 5gün napıcak bakalım bizimki uçakta

ay benim pişmanlıım park yatak, keşke taşımasaydım uyumadı çocuk onda, evde oyun oynuodu içinde alışık diildi
cnm ezgiye maşallah ben de almıştım bi hevesle koydum bi yere bakiim nerde filemiz, rengi çok sararmıştı naapsam beyaz benim filesi

:))) kızmam cnm hastane işleri pazartesi sarkmış ablamların yani diğer hafta gidecekelr bursan sarımsaklıya tatile gidecekleri için çok durmuyorlar,bende tatil tecrübelerini bekliyorum dört gözle kendime bir liste hazırlamaya basşladım aklıma geldikçe yazıyorum hiç bişi unutmak isteemiorum

ayşegül benim kayınvaldem çok iyidir mutlaka hoşuma gitmeyen şeyler olacaktır ama ne yapayım . bu saatten sonra otel ayarlamak zor hem ayıp olur gelcez dedik uçak biletlerimizi de aldık kısmet artık.

şeydacım belki gençlerse yardımcı olur seninkiler, ben benimkilerle gitsem daha çok yorulurum ondan dedim.yazlığa mı gidiosunuz, evse rahat olur cnm zaten bi düzen vardır orda rahat edersin, otelde rahat olmuo ne kadar temiz olsa yine de herşey pis gelio bebek olunca yanında

canım biz eylül 1-8 arası uçak biletlerimiz alındı ama otel rezervasyonumuzu daha yaptırmadık erken rezervasyon yapamıyoruz biz eşimin işi gereği,kemer amara wing otele gitcez çok güzel bir yer bebek açık büfesi bile var umarım güzel geçer dört gözle bekliyoz:)
siz nereye gidiyosunuz ne zaman?bizden öncedir kesin havalr bozdu ankarada ya korkuyorum eylül serin olursa diye,kerem hem büyümüş olur hemde havlar serinler demiştik ama:)

aferim naza valla bizimki hayatta durmazdı 7 saat falan

ay park yatagı niye taşısın oralara güzelim. bizim hotel verdi ama biz yatırmadık hiç aramızda yattı yatak çok genişti. yastığını ve battaniye almıştım ben onlar iyi geldi.

bende 5 gün kaldım antalyada dahada kalırmışız çok keyifliydi ezgide çok keyif aldı sabah deniz ögle uyku ve park akşam yine deniz gece canlı müzik :)))))) biz nerde ezgi orda :))

file sararsın farketmez güzelim meyveler boyuyor onların yedekleri var bu arada alabilirsin ...

giderken uçakta benim kucağımdaydı inerken kalkerken biberonuyla su verdim kulakları tıkanır ya insanın emince geçiyor. birde fileye bu üzüm koydum en az 15 dk onunla oyalandı sonrada dergiye baktık beraber uyuya kaldı. gelirkende direk uyudu iniyoruz diyenpilotun sesine sıçradı yavrum yoksa uyurdu daha

Son düzenleme:
evet ayşegül yazlığa gidiyoruz kayınvaldem bana söz verdi sabah efe uyanır uyanmaz o alcak benm de istediğim saate kadar uyuyıcam :) biliyorum beni rahat ettitrmek için elinden ne gelirse yapar .. yani öyle umuyorum :))

biz 1 ağustosta Bodruma gidicez ayın 12sinde döncez ama kayınvaldem sen dönme kal diye çok ısrar ediyo ben de eşimsiz rahat edemem bi de efeyle zor olurmuş gibi geliyo kesin dönerim hamileyken biraz uzatmıştım tatilimi o zaman keyifli oldu ama şimdi zor.. Evet ne olcak bu ankaranın havası sanki sonbahar geldi ...

Marsg ben fileyi özellikle almadım üstü batar diye sen bi de kayısı mı verdin nasıl çıkarıyosun o lekeleri. gerçi kaşıkla yedirincede poposuna kadar leke oluyo :)))

hemenseneye gitmek için oteli not alıyorum , bebek menüsü olması cazip geldi :)) çünkü arkadaşlarımdan duyuyorum ne yedireceklerini şaşırıyolarmış

listemi yazayım sizde aklınıza gelenleri ekleyin kızlar
1. copertone baby koruma kremi
2.bez ıslak mendil can bebe alt açma pişik kremi
3.C&A da pamuklu alt bezleri var ya (ŞEYDA sanada göstermiştim)onlar sıcakta kuzumu sürekli bezle tutmak istemiyrom issilik olabilir dye üstüne kilot giydircem hava alır.
3. 2 adet mayo,bir paker huggies little swimmers
4. 3 adet havlu kerem için diyordum ama marsg deyince 5e çıkardım
5.milupa kahvaltılık,çorba ve armutlu portakallısı aptamlin ne olur ne olmaz büfe var ama
6.ağrı kesici ateş düşürücü
7.şapkalar ve miço bandanası:)
8.oyuncak dişlik
9.biberon suluk kaşık tabak
10.chicconun kullan at önlükleri ve kendi önlüklerimiz her ne kadar kullanamasakta:)
11.çarşaf battaniye yastık ve kılıflar
12.bebek arabası
13.tüm badiler (20-25) askılı kısa kollu tişörtler şortlar...vs
uzun kollu birkaç bluz ,bir tane pantolon,sweatshirt,hırka ne olur olmaz diye,çorap
şimdilik aklıma gelenler
sizde ekleyin lütfen tatile giden arkadaşlar

Son düzenleme:

:))))) batırsın güzelim nolcak ya kaşı kirpiği bile kayısı oluyor :))))) öyle keyifle yiyor ki ben bayılıyorum onun o haline muşanba önlük aldım beyazları da basıyorum çamaşır suyuna atıyorum sonrada 60 dereceye çıkıyor çıkmayanı da napim artık zaten bir kıyafeti 1 ay giyemiyor çabuk büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…