2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet evet o bezlerden bende de var ben de götüreyim
listene bi kaç bişey eklicem

oynaması için kova kürek
tırnak makası
burun açma aspratörü
sivrisinek kovucu bant
telsiz (otelde gerek olmayabilir)
pişik kremi

benim aklıma ktakılan kocaman bir soru var bu kadar eşya ,bebek arabası dahil ,bir de çocuk kim taşıcak bu kadar şeyi ??? ben efeyi alsam eşim bebek arabasıyla valizi mi alcak ??? ya ne zor bebekle tatile çıkmak tek valizle gitmek gerek sanıırm.

bebek menüsü neymiş ki :))))) gelince yaz çok merak ettim çocuk menüsü neysede bebek menüsü... milupa mama bebelac devam sütümü koyuyorlarmış :))))))

güzelim sen ver kendi götürdüğünü ... ben hazır meyve ve çorba vermiştim

heronun meyveli tahıllısı çok güzel ezgi sevdi birde hipp in armut ve havuş elması var onlarda güzel.

bebelac pirinç.havuç,patatesli çorbası var tatilciler için o da güzeldi.

sheeda aynı şeyi düşünüp ben tek bavul yaptım 34 kiloymuş havaalanında çok agır damgası yedi :))))))))

zavallı eşim iki kat indirip çıkardı asansör yokta bizde :)))

sheeda aynı şeyi düşünüp ben tek bavul yaptım 34 kiloymuş havaalanında çok agır damgası yedi :))))))))

zavallı eşim iki kat indirip çıkardı asansör yokta bizde :)))

neee 34 kilo mu aman tanrım :) kafamçokkarıştı

ben efenin bezlerini ıslak mendilini ve bizim yazlık kıyafetlerimizi kayınvaldemlerle gönderdim inşallah bizimki bu kadar ağır olmaz delikafadulden

14.bebekler için sinek kovar bileklik varmış ondan edinip ,o:)
15.şampuan nemlendirici ve sabunu da (tşk marsg)
16.burun aspiratörü(Tşk sheeda),Serum fizyolojik nasıl unuttum
17.tırnak makası
aklıma geldikçe ekleyim burayada

Son düzenleme:
ay çok komik ya naza da uçak parası istemişler 10ytl gidiş geliş 20:))
oo şeyda süper kaynanan klonla bana yolla birini
ben de sabah hazır kahvaltılardan, öğlen hazır çorbalardan arada taze meyve danino bazen, akşamda biz ne yersek yedi maşallah kuzu eti balık ufak ufak ekmekle herşeyin suyundan yiyo artık naz

ebekten aldım ben inş işe yarar çok sivrisinek varmış
huggiesin hangi boy mayosundan aldınız ben medium aldım

sisus hotel cnm,görümcemin kızı evleniyor 15ağustosta orda, biz de biraz erken gdip tatil yapalım dedik, bakiim çocuklar için bişeyleri var mı daha hiç bakamadım

evet aynen biz de efe için ödedik thy 'de yok böyle bi şey peg... alıyo çok komik

hep söylerim eşimden daha iyidir benim kaynanam :))) kolonlama yöntemini bilsem önce kendimden bir sürü klonlayıp birini buraya bilg. başına oturturum birini efenin yanına oynasın diye birini mutfağa yemek falan yapsın birine de ev işlerini yaptırırım ben de gezer tozarım :)) yok yok önce bol bol uyurum

anaaaa benım oğlum 7 aylık olmus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

amanda eski damadım 7 aylık olmuşşş maşallahh paşamızaa

canım bence ilaçları iğneleri kullanmadan dr danış ne olur ne olmaz iğne için çok küçükler en azından tlf edip durumu anlatabilirsin.

ayy bilmem canımda sanmam okadarda hayin insan varmıdır yaa el kadar bebeğe bunu yapabilicek yaniii daha doğrusu vardırda orda varmıdıır şaşırdım bilemedimmm.bence kucaktan kucağa geçerken olmuştur çok hassaslar bebekler

kizlar ya kafayi yiyecegim. Asi kartini bulamiyorum heryere bakiyorum yok offf ya ne
olucak simdi saglik ocagindan tekrar asi karti verlmiyormus ay nasil kaybederim ben onu
ya gozum gibi bakiyordum
off ya
verirler canım yaa olurmu öle şey düşürmüşüm de olmuşa çare ne demek vermiyorlarmış.

şampuan ve nemlendirici yazmamışsın... 3 havlu yeter ya bana yetti...

ateş derecesi,fitil,şurup,sıcak su torbası aklıma gelenler bunlar canım gerekli olabilir.

slmmmm kızlarrrr nasılsınısss

heheheehhh bebek menüsü alibey club ta kaldığımızda görmüştüm deryacım bi dünya mama çeşiti sebze çorbası meyve bisküvi v.s burda nasıl bilemiyorum ama aynıdır herhalde ama ben yanıma sevdiği yiyecekleri alcam tabiki riske atamam

şeyda bende onu düşünüyorum 34 kilo kulağa uçuk gelsede bence olabilecek bişi normal
biz hava alanı otel transferi ayarlıycaz yoksa havaalanı kemer 55 km bize çok zor olur ,vala yaşayıp görcez bakalım ilk tatilimiz olacak bu sonuçta aksilik olmaması kaçınılmaz hazırlıklı olmak lazım

aaa thy bizden kereme kemer parası gidiş dönüş 10 tl aldı diye biliyorum yoksa 20 miydi ama aldılar canımm ya
kızlar birde anne bebek koltukları varmış emzirmek için rahatça kimseye görünmeden daha önce hiç görmemiştim ama insan anne olmadan neleri bilmiyuoduk check -in i online yapmıyorsanız belirtebilirsiniz thy de varmış ben sırf bunun için online yaptırmıycam eşime iniş çıkışlarda emzirmek kolay olur

aaa öyle mi haklı olabilirsin belki benim haberim olmayabilir..
ben uçakta emzirmeyi düşünmüyorum su veya mama veririm biberonda aynı etkiyi yapıyomuş..

listemi yazayım sizde aklınıza gelenleri ekleyin kızlar
1. copertone baby koruma kremi
2.bez ıslak mendil can bebe alt açma pişik kremi
3.C&A da pamuklu alt bezleri var ya (ŞEYDA sanada göstermiştim)onlar sıcakta kuzumu sürekli bezle tutmak istemiyrom issilik olabilir dye üstüne kilot giydircem hava alır.
3. 2 adet mayo,bir paker huggies little swimmers
4. 3 adet havlu kerem için diyordum ama marsg deyince 5e çıkardım
5.milupa kahvaltılık,çorba ve armutlu portakallısı aptamlin ne olur ne olmaz büfe var ama
6.ağrı kesici ateş düşürücü
7.şapkalar ve miço bandanası:)
8.oyuncak dişlik
9.biberon suluk kaşık tabak
10.chicconun kullan at önlükleri ve kendi önlüklerimiz her ne kadar kullanamasakta:)
11.çarşaf battaniye yastık ve kılıflar
12.bebek arabası
13.tüm badiler (20-25) askılı kısa kollu tişörtler şortlar...vs
uzun kollu birkaç bluz ,bir tane pantolon,sweatshirt,hırka ne olur olmaz diye,çorap14.bebekler için sinek kovar bileklik varmış ondan edinip ,o:)
15.şampuan nemlendirici ve sabunu da (tşk marsg)
16.burun aspiratörü(Tşk sheeda),Serum fizyolojik nasıl unuttum
17.tırnak makası
18.ateş ölçer
19. demir çinko flor ve vitaminimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…