sheeda aynı şeyi düşünüp ben tek bavul yaptım 34 kiloymuş havaalanında çok agır damgası yedi :))))))))
zavallı eşim iki kat indirip çıkardı asansör yokta bizde :)))
ay çok komik ya naza da uçak parası istemişler 10ytl gidiş geliş 20:))
oo şeyda süper kaynanan klonla bana yolla birini
ben de sabah hazır kahvaltılardan, öğlen hazır çorbalardan arada taze meyve danino bazen, akşamda biz ne yersek yedi maşallah kuzu eti balık ufak ufak ekmekle herşeyin suyundan yiyo artık naz
anaaaa benım oğlum 7 aylık olmus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar günaydın...kuzum 39 derece ateşle yanıyo dün geceden beri böle düşmedi 39'a kadar çıktı..gece 38 küsürdü...şimdi ateş düşürücü verdim ılık banyo yaptırdım başka bişi varsa söleyin bana ne yapmam gerekioo
kızlar gittim burda yakında poliklink var...boazları iltihaplanmışş..günde 2 tane olmak üzeere 8 tane iğne verdi,ftilde dahil..ne yapıcamı şaşırdım..kendi drumuza götürcem şimdide.hepinize tşk ederm
kızlar dün hastaneye gittik. ordan da babamızın çalıştığı yere. derken bizim oğlan yine kucaktan kucağa yaptı. dün akşam bi baktık çocuğun sol alt kaburgasında bi morluk. babamız biri sıkmış herhalde dedi. ben o an aklıma kötü şey getirmedim oyuncaklarını kontrolsüz sağın soıluna vuruyo ondandırdedim ama içöimede kurt düştü. şimdi herkese paranoyakça bakıcam. kafama takıldı da siz ne dersiniz.
serpil..
verirler canım yaa olurmu öle şey düşürmüşüm de olmuşa çare ne demek vermiyorlarmış.kizlar ya kafayi yiyecegim. Asi kartini bulamiyorum heryere bakiyorum yok offf ya ne
olucak simdi saglik ocagindan tekrar asi karti verlmiyormus ay nasil kaybederim ben onu
ya gozum gibi bakiyordum
off ya
şampuan ve nemlendirici yazmamışsın... 3 havlu yeter ya bana yetti...
bebek menüsü neymiş ki :))))) gelince yaz çok merak ettim çocuk menüsü neysede bebek menüsü... milupa mama bebelac devam sütümü koyuyorlarmış :))))))
güzelim sen ver kendi götürdüğünü ... ben hazır meyve ve çorba vermiştim
heronun meyveli tahıllısı çok güzel ezgi sevdi birde hipp in armut ve havuş elması var onlarda güzel.
bebelac pirinç.havuç,patatesli çorbası var tatilciler için o da güzeldi.
evet aynen biz de efe için ödedik thy 'de yok böyle bi şey peg... alıyo çok komik
hep söylerim eşimden daha iyidir benim kaynanam :))) kolonlama yöntemini bilsem önce kendimden bir sürü klonlayıp birini buraya bilg. başına oturturum birini efenin yanına oynasın diye birini mutfağa yemek falan yapsın birine de ev işlerini yaptırırım ben de gezer tozarım :)) yok yok önce bol bol uyurum
birde sinek tabet ve vücuda sıkılan sinek spreyinden alın gerekli olabilir
birde sinek tabet ve vücuda sıkılan sinek spreyinden alın gerekli olabilir
aaa thy bizden kereme kemer parası gidiş dönüş 10 tl aldı diye biliyorum yoksa 20 miydi ama aldılar canımm ya
kızlar birde anne bebek koltukları varmış emzirmek için rahatça kimseye görünmeden daha önce hiç görmemiştim ama insan anne olmadan neleri bilmiyuoduk check -in i online yapmıyorsanız belirtebilirsiniz thy de varmış ben sırf bunun için online yaptırmıycam eşime iniş çıkışlarda emzirmek kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?