heheheehhh bebek menüsü alibey club ta kaldığımızda görmüştüm deryacım bi dünya mama çeşiti sebze çorbası meyve bisküvi v.s burda nasıl bilemiyorum ama aynıdır herhalde ama ben yanıma sevdiği yiyecekleri alcam tabiki riske atamam
şeyda bende onu düşünüyorum 34 kilo kulağa uçuk gelsede bence olabilecek bişi normal
biz hava alanı otel transferi ayarlıycaz yoksa havaalanı kemer 55 km bize çok zor olur ,vala yaşayıp görcez bakalım ilk tatilimiz olacak bu sonuçta aksilik olmaması kaçınılmaz hazırlıklı olmak lazım
vay be güzelmiş valla ...
ilk tatiliniz umarım güze gecer bizim harika geçti ezgi hiç üzmedei bizi ama güneşte tutma çok sıcak canım bende bunaldım sıcaktan
başakcım listeyi paylaşma fikri çok iyi oldu ben de hemen yazmaya başladım herkes aklına geleni söylerse hiç bişeyi atlamayız
benim doktorum bunları önermiyor sonuçta kimyasal ne gerek var
canım sprey büyükler için önerdim ama tablet sinek varsa gerekli bizim dr farklı şekillerde yani cam sinekliği falan deneyin ama bunu uyguluyamayacak bir durumdaysanıs sineklerin ısırmasındansa tablet daha az zarar verir dedi.kullanan kullanır ben hatırlatimde.ben bi yere gittiğimde kullanıyrum ama evde sineklikler var sinek derdimiz yok
kızlar kaç numara bez kullanıyorsunus biz dört artıdayıs
bak soru sormuştum unutturdunuz :)
bebek mayo bezlerden hangi boy aldınız??
ben 4 kullanıyorum elimdekiler bitince 4+ ya geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?