2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vay be güzelmiş valla ...

ilk tatiliniz umarım güze gecer bizim harika geçti ezgi hiç üzmedei bizi ama güneşte tutma çok sıcak canım bende bunaldım sıcaktan

başakcım listeyi paylaşma fikri çok iyi oldu ben de hemen yazmaya başladım herkes aklına geleni söylerse hiç bişeyi atlamayız

vay be güzelmiş valla ...

ilk tatiliniz umarım güze gecer bizim harika geçti ezgi hiç üzmedei bizi ama güneşte tutma çok sıcak canım bende bunaldım sıcaktan

opuyorumnanaktan inş deryacım güneşte durmaayız öğlenleri uyku saati olur 11 e kadar sabah 8 den felan sanırım deize gireriz diye umuyorum:)
akşam üstü 4 gibi tekrar mini cluplada geceyi sonlandırmak durumunda kalırız sanırım:)))hihoyyyt

başakcım listeyi paylaşma fikri çok iyi oldu ben de hemen yazmaya başladım herkes aklına geleni söylerse hiç bişeyi atlamayız

evet canım ben günlerdir düşünüyorum ama ancak bu kadar geldi aklıma perişan olmak istemem en küçük bişi de olsa elinimn altında olmayınca rezil oluyosuz heleki bebeklekaydirigubbakcemile5

kızlar bu arada amara wingde çocuklu ailelere yemekler 30 dak önce açılıyormuş
siz bebğinizi beslerken millet büfeyi silip süpürmsin diye adalet anlayışına hayran kaldım:teytey:

benim doktorum bunları önermiyor sonuçta kimyasal ne gerek var

canım sprey büyükler için önerdim ama tablet sinek varsa gerekli bizim dr farklı şekillerde yani cam sinekliği falan deneyin ama bunu uyguluyamayacak bir durumdaysanıs sineklerin ısırmasındansa tablet daha az zarar verir dedi.kullanan kullanır ben hatırlatimde.ben bi yere gittiğimde kullanıyrum ama evde sineklikler var sinek derdimiz yok

yani tabi sinek durumuna bağlı eğer başa çıkılmaz derecede sinek varsa en azından biz odaya girenen kadar takılı olur girmeden bi süre önce tableti çıkarırız ...

kolay gelsin şeyda
seda biz 4 kullanıyoz bi paket elimde 4+ var arada onuda kullanıyorum gece yatarken ama 4 de gayet oluyo bize
siz kaç kilosunuz?

huggies deniz bezindede numara var cırt cırtı yok kilot gibi giyiliyor........

ben 4 numara aldım 5 alsam daha rahat olurmuş prima 5 kullanıyorum ezgi 10 kilo çünkü ... bu arada bu bezi gün içinde kullanma ezgi bir çiş yaptı heryer çiş oldu sanırım sadece kakayı tutuyor. :))) ve suya girince şişmiyor

Son düzenleme:
Öğretmen öğrencilerine: "Çocuklar dinleyin" der. Çocukların cevabi ise: "din din din"

Aaaa çok fiyakalı bir elbise. Bak benimkisi V yakalı.

Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.

Var ya sen hiç gol atamazsın. Niye? Tipin ofsayt.

Var ya sen denizde hiç boğulmazsın. Niye? Tipin kayık.

Hiç terlemeyen devlet memuruna ne denir? Noter.

Aykut gol atamayınca ne demiş? I couldnt.

Adamın kafasına selpak düşmüş ölmüş. Niye? Onlar halka değil fil.

En çok hangi ilimizde araba var? Kars.

Yıkanan tona ne denir? Washing ton.

Çocuk arkadaşına kırda oynayalım demiş. Arkadaşı ise kırarsak nasıl oynarız demiş.

Ders Bosch mu? Hayır Arçelik.

Telefonlar dinleniyormuş. ıyi bari çok yorulmuşlardı.

Çok makbule geçti, senin gibisi geçmedi makbule.

Email mi kötü mail mi?

Adamın gözleri dolmuş. Ayakları taksi.

Adamın karnı açmış denize dalmış, tok çıkmış. Niye? Adam vurgun yemiş.

En hızlı sayı 10'dur. Niye? Çünkü on'un arabası var.

A1018-Ablan 19

Adam SATmış karısı RTL.

Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır? Hakan Taşıyan.

Karadenizlinin birisi bara gitmiş. "Barmen bey" demiş "Limonsuz tekila"
Barmen: "Beyefendi limonsuz kalmadı kusura bakmayın, portakalsız versek olur mu?"

Boşluktaki fil'e ne denir?
Fill in the blanks

Apo bir gün militanlarına "4 bölü 2 kaç eder" diye sormuş. Hepsi bir ağızdan 20 diye cevap vermişler. Apo sinirlenmiş, ayağa kalkmış ve bağırarak: "Siz ne biçim bölücü örgütsünüz?" demiş.

Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor.

ADAMIN BıRı...

Adamın metresi varmış, karısının santimetresi.
Adamın ayakları kokmuş, elleri linyit.
Adamın gözü dalmış, burnu yaprak.
Adamın inadı tutmuş, bir türlü bırakmamış.
Adamın evi yanmış, odaları düz.
Adamın canı çıkmış, bi daha yerine takamamışlar.
Adamın canı sıkılmış, gevşetememişler.
Adamın o lafa karnı tokmuş, gözü aç.
Adamın saçı kırmış, sakalı çayır.
Adam düşmüş, karısı gerçek.
Adam gülmüş, karısı lale.
Adam yatmış, karısı tekne.
Adam sinirliymiş, karısı kemikli.
Adam karısına "inek" demiş, birlikte aşağı inmişler.
Adam aklını kurcalamış, bozulmuş.
Adam yalana yer yok demiş, yalan da ayakta kalmış.
Adam karısının yüzünde bakmamış, doksandokuzuna bakmış.
Adam saat kaç demiş, saat de kaçmış.
Adam kafasını toplamış, burnunu bölmüş.
Adam bol keseden atmış, dar keseden eşşek.
Adam yazmış, karısı kış.
Adam donmuş, karısı fanila.
Adam şişmiş, karısı tığ.
Adam şişmiş, karısı ızgara.
Adam almış, karısı mor.
Adam yaymış, karısı halter.
Adam basmış, karısı soprano.
Adam kazmış, karısı ördek.
Adam kurmuş, karısı döviz.
Adam bezmiş, karısı kumaş.
Adam çekmiş, karısı senet.
Adamın kahvesi taşmış, çayı kaya.
Adam kartmış, karısı mektup.
Adam SATmış, karısı RTL.
Adamın birinin gözleri yaşlıymış, kulakları genç.
Adamın biri güneşte yandı, ayda düz.
Adamın biri yolda elli lira bulmuş ama ayaklı lira bulamamış.
Adamın birinin uykusu gelmiş içeri almamış.
Adamın birinin beli tutulmuş eli kaçmış.
Adamın birinin gözü şişti, burnu tığ.
Adamın biri televizyona çıkmış bir daha indirememişler.
Adamın biri hakkını aramış meşgul çıkmış.
Adamın birini bi gün salıvermişler; pazartesi almışlar

Burcu cok gecmis olsun bu aralar salgin var sanirim benim kizda yeni yeni uzelir gibi
yani oksuruk azaldi. Antibiyotikleri bitt. Bana igne vermemislerdi.
suandada ben hastayim valla gozum topraga bakiyor agzim burnum yaniyor. gozlerim
burnum akyor feci durumdayim. KOrkuyorum beni havaalanindan geri cevirsinler domuz
gribi falan sanip. Bebegin ins biran once duzelir anne sutune agirlik vermeye calis.

Kizlar asi karnemi buldum hastanede unutmusum simdi aradim Dr un hostesiyle
konustum ondaymis. ay cok sevindim zemuszemus kaydirigubbakcemile2

bizde c.tesi yola çıkacağız. vandan uçakla izmire izmirden araba kiraladık arabaya binip bandırmaya kayınvalideme. biz üç aylıkkken de 3 gün izmir 3 gün bandırma yapmıştık. kısa olduğu için bişey anlamadık ama bu sefer 20 gün gibi bakalım nasıl olacak. biz parka yatağımızı yanımızda götüreceğiz. alışmışken unutturmayalım diyoruz. birde ben ıslak mendil kullanmıyorum. pamuk kullanıyorum. odamıza su ısıtıcısını koyduk ılık suyla yapıyoruz işimizi. ben yanımda pamuk götüreceğim. haa bizimkinin tırnakları çabuk uzuyor tırnak makasınıda koydum valize..

valize baktımda göz damlasını, güneş gözlüğünü, tatilde aşımızı yaptıracağız emla kremini ( aşı vurulan yere 20 dk. önce sürüyorsunuz lokal anestezi yapıyor aşı esnasındaki travmada bebekte ateş nedeni olabiliyor inşallah ateşimiz olmaz) fitilimizi de almışım..

kızlar birde ben uçakta (iniş ve çıkış esnasında) emzirmenin biberondan daha iyi olacağını düşünüyorum. malum emerken daha fazla vakumluyorlar sinüsleri ve kulakları daha rahat açılır.

serpil..

Son düzenleme:
herkese selammmm.....

tatile gidecekler hepinize iyi eğlenceler... bolca çıt çıtlı badi alınkaydirigubbakcemile5

biz oğlumla çok iyiyiz.. 2.dişimiz patladı patlıycak... şimdi yere yatırdım televizyon izliyo.. bide bu aralar hiç yerinde durmuyo sağa sola dönüp duruyoo... bideeeeeeee artık sürünmeye başladık alkisalkisalkistabi çok yomik oğlum yan yan sürünüyodelikafadulden

sürünmeleri çok tatlı dimi. bi hedef belirliyorlar ve ıkına ıkına gidiyorlar. ben seyretmeye doyamıyorum.

bizimde yarı yaşımız doldu bugün. allah yavrularımıza uzun sağlıklı huzurle bi hayat nasip etsin inş

serpil.

çok güzel gözüküyolar yaaaa... hedefini seçiyooo popişini kaldıra kaldıra sürünüyo tatlım hedefini eline alır almazda ağzına sokuyo tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…