Demet nerelerdesin gorunmuyorsun
Berat nasil?
maşşallahanaaaa benım oğlum 7 aylık olmus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yolun açık olsunkızlar hızlı hızlı toplanmaya çalışıyorum ay çocuk olunca ne zormuş onuda alıyım bunuda alıyım derken koca bavulu oldu minicik çocuğun amaaaan benmi beceriksizim ne
bu arada hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatırsınızkızlar günaydın...kuzum 39 derece ateşle yanıyo dün geceden beri böle düşmedi 39'a kadar çıktı..gece 38 küsürdü...şimdi ateş düşürücü verdim ılık banyo yaptırdım başka bişi varsa söleyin bana ne yapmam gerekioo
yok ya, minnacık yavruya kim napıcak? oyuncaklarını dan dun vuruyorlar heryerlerine, kaburgasına denk gelmiştir.kızlar dün hastaneye gittik. ordan da babamızın çalıştığı yere. derken bizim oğlan yine kucaktan kucağa yaptı. dün akşam bi baktık çocuğun sol alt kaburgasında bi morluk. babamız biri sıkmış herhalde dedi. ben o an aklıma kötü şey getirmedim oyuncaklarını kontrolsüz sağın soıluna vuruyo ondandırdedim ama içöimede kurt düştü. şimdi herkese paranoyakça bakıcam. kafama takıldı da siz ne dersiniz.
serpil..
serpil emla kremi de ne? nerden bulunur?valize baktımda göz damlasını, güneş gözlüğünü, tatilde aşımızı yaptıracağız emla kremini ( aşı vurulan yere 20 dk. önce sürüyorsunuz lokal anestezi yapıyor aşı esnasındaki travmada bebekte ateş nedeni olabiliyor inşallah ateşimiz olmaz) fitilimizi de almışım..
Allah sağlıklı ömür versin bütün yavrulara, yarı yaşınız hayırlı olsunbide bugün yarı yaşımız dolduuuuuuuuu:lepi:
sigortada karsiliyormus galiba ? eski forumlarda yaziyor 27 tl mis tabi bunlar gecmis tarihli sanirim. Kizimin cani yanmiyacaksa alirim gerci . Cok agliyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?