2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar alişha hoşgeldin kıs tatilin nasıl geçti naz bronzlaştımı :))
reyhan serpil yarı yaşlarınız kutlu olsun
durusu nerdesin bacım görünmüyon ne zamandır banamı denk gelmiyon yoksa
serpil kayınvalidenler bandırmalımı kız bende gönenliyim hemşo sayılırız senlede
yemeklerimi yaptım hazırladım ama bir sürü terslik oldu milföy hamurlarım çok bekledi dışarda yapışmış birbirine yeniden aldım tiramisu kekin üstüne fazlaca kakao döküldü ay hiç önemsemediğim patates salatam hepsinden iyi oldu bu akşamki misafirlkerden kaynaklanıyor diyor eşim hersey ters gidiyor bir gün pikniğe gidicektik ünv nin akşiam geliceklerde eğer gidecekseniz bizde sizle gelelim demiş eşimde onlarla gitmemek için bizim belli değil demiş neyse onlar otobüse binip gitmişler bizde öğleden sonra gitmek için yola çıkmıştık ki anahtarı evde unuttuk hadi çilingir bul falan filan bir sürü iş çıkmıştı işallah bu akşamı sorunsuz atlatırım :)

ay kızlar bugün benim oğlana bişi oldu. pek bi uslu. maşallah tahataya vurdum dilimi ısırdım ve daha biçok şey yaptım...

bugün babamız nöbetçi bakalım inşallah gecede benim oğlan aynı performansı gösterir..

aman nazar değmesin serpil eşin askerdir kesin senin bizim oralardan çok çıkar subay astsubay falan sen nerelisin

alisha,marsg hoşgeldinizz...reyhan serpil yarı yaşlarınız kutlu olsun..hera 7.ayınız kutlu olsun

geçmiş olsun dilekleriniz hepinize ayrı ayrı tşk ederim...kendi drum vermedi iğne antibiyotikle şurup verdi...bu aralar salgınmış kızlar dikkatli olun...

Demet nerelerdesin gorunmuyorsun
Berat nasil?

iyiyiz çok şükür,buralardayım ben. tatil diye ağlıyorum ama iznim yok. berat uyudukça buralardayım.. hava serinledi ankarada son birkaç gündür rahatladı çocular.
aşı kartını bulmana sevindim. hazırlıklarında da kolay gelsin, inşallah ordan da görüşebiliriz.

anaaaa benım oğlum 7 aylık olmus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
maşşallah

yolun açık olsun
geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatırsınız

yok ya, minnacık yavruya kim napıcak? oyuncaklarını dan dun vuruyorlar heryerlerine, kaburgasına denk gelmiştir.

serpil emla kremi de ne? nerden bulunur?

bide bugün yarı yaşımız dolduuuuuuuuu:lepi:​
Allah sağlıklı ömür versin bütün yavrulara, yarı yaşınız hayırlı olsun

montee nerdesin?

Bizimde asilar yarin olucak bu emla krem neymis??
bende kullanayim ise yariyorsa 3 tane asi az degilki
surup giderim

sigortada karsiliyormus galiba ? eski forumlarda yaziyor 27 tl mis tabi bunlar gecmis tarihli sanirim. Kizimin cani yanmiyacaksa alirim gerci . Cok agliyor kuzum

başakçım selam
bildiğim kadarıyla thy de bebekli yolcu için verilen yer pencere kenarı, bebek izleyebilsin diye. ama berat inanılmaz huzursuzluk yaptı, ne meme aldı ne biberon. ben de koridor kenarında olan yolcuyla yer değiştirip koridorda volta attım..bizimki milleti izleye izleye geçirdi yolu. emzirmek için oturduğumda yanımdaki öküz beni dikizlemeye kalktı, ben de hostesten emzirmek için yer sordum, en arkada iniş kalkışta oturdukları yeri bana verdi. inişe geçince mecbur yerime oturttular. inene kadar ağladı

sigortada karsiliyormus galiba ? eski forumlarda yaziyor 27 tl mis tabi bunlar gecmis tarihli sanirim. Kizimin cani yanmiyacaksa alirim gerci . Cok agliyor kuzum

aynen yeşim, kaç paraysa ben de alırım vallahi..
ben de sordum serpil e ama kaçırmışız galiba...

sen ne durumdasın, heyecanlı mısın, mutlu musun, endişeli misin?
farkettim de içten içe kıskanıyorum seni...delikafadulden
inşallah orda mutlu olursunuz.

slm kızlar ben cok yorgunum bugun okula gittim işlerim vardı kafamçokkarıştıhalettim metiş e annem baktı üzmüş biraz ananesiniben kuzumu nasıl bırakıp işe gidicem yaaaa sesi hep kulagımdaydı sonra dayımlar geldi metiş i özlemişler aaaaaaaaaaaa bu aile ilişkileri cok samimi oldu yaaaakötükedihüsococuktan önce ayda yılda bir görüşürdük:bbo:az önce gittiler bende pert:1ninca:tatilden dönenler hosgeldiniz gicenlere iyi tatiller gecmişi okuyamadım umarım kötü bişiy yoktur
dagevi nbr
ayyyyyyy ben uyuyorummirmirmirmirannemle kardesim bende yarın onları kahvaltıya götürcem cok öptüm bye

emla yı eczanelerden bulursunuz kızlar. içinden bikaçtane çıkıyo. epilasyon işinde de işe yarıyo. valla biz ne yaralara ne pansumanlar yaptık bu emlayla adamlar bişi hissetmiyodu.
şimdi odada çağan uyuyo. yarın sabah bakar fiyatınıda yazarım..
bu arada emziren anneye bakacak kadar arsız insanlar da varya ben ne diyim. meme emzirirken kutsaldır ya insanlık kalmamış kimsede.

Son düzenleme:
ana kimsler kalmamış bizim misafirler gitti oğluşumun yoğurdunuda mayaladım şimdik yatıcam bende
serpil benim kocişte samsunlu kıs hertaraftan hemşo sayılırız oğlanlarda adaş zaten :))
neyse herkese iyi geceler

demetçim ilgin için tşk ederim canım
o zaman bir esprisi yokmuş o olayın
hakikaten yuhhh yani emziren bir anayı bile farklı gözle görebiliyorlar demek
sabah bizde aşıya gitcez inş sorunsuz atlatırız
korkuyorum

rica ederim.
umarım sıkıntısız atlatırsınız, peşine de ateş yapmaz.
iyi geceler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…