2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar
barcli naptınız bebişinin ateşi düştü mü??
kızlar dün hani ballandıra ballandıra tatilimden bahsedip kayınvalidem Efe'ye bakar ben de dinlenirim uyurum demiştim yaaaa... Son gelişmeyle hayallerim suya düştü görümcemlerde gelecek hani geçen ist. yanlarına gitmiştik ya yaklaşık 2 yaşında yerinde hiiiççç durmayan bi oğlu olan, bu demek oluyoki ben yine efeyi kucağımdan indiremicem bişey yapmasın diye sürekli Efe de olcak gözüm .. Çok zor bi tatiil olacağa benziyo hem de çok zor..

evet ya küçük çocuğun olduğu yerde zor..

size rüyamı anlatayım mı:
çok sevdiğim bi arkadaşım ve onun 2 tane yaramaz ötesi yaramaz oğulları var. ankarada yaşıyorlar. bizde öyleydik bir sene önce. çağanın ankarada doğmadığına aramızda kalsın sırf o iki haylaz yüzünden sevindim. gelelim rüyaya onlara gitmişiz. küçük oğlu bi taraftan bacağını çekiyo ana bacak çıkıyo büyük olanda ağzına bişeyler vermeye çalışıyo anam nasıl korktum çocuğu koruyamıycam diye neyse bizimki uyandı da kabus sona erdi. dedimki bize epey ankara yokkk..

günaydın ....
duru yu sivri sinekler yedi chicco nun zanza no kremini sürüyorum çok kokuyo ellerine ayakalarına yüzüne sürülmüyo bilekliklte felaket kokuyo ağzına koymaması gerekiyo onu takmakta kabus yine yiyolar anlıcanızklava:klava:
barcli canım geçmiş olsuna.s.
tatile gidecek arkadaşlara iyi tatillersositososito

ben cibinlikle sivrisinek olayini cozdum.
Artik yemiyorlar kizimi. hemide dogal.

Sabah bu emla kremden aldim kizlar bugun kizimin asilari var. bacaklarina surucem.
Sabah kalkti saat 7 de 8:30 gibi yatti arada az bisey kahvalti verdim. hala uyuyor
kalkinca banyo yaptiracagim 1 hafta olsu yikayamadim hastalnadi sonra ben hastalandim
sonrada asiya.

Valla hem heyecan var hem endise mutluluk desen uzun vadede birseyler umuduyla var.
Ev almak istiyoruz . Uzak dogu yani kore aslinda cok guzel bir yer ama bu yemek isi
zorluyor beni. BElki bu gidiste bakis acim degisir. Ing. bilmiyorlar cok fazla zaten
bende bulbul gibi sakimiyorum. Tarzanca anlasiyorum iste. su son gunler gecmedi. h.sonu
bir turlu olmuyor bir an once diyorum gidip bir yerlessek ordan da girerim. Belki zaman
sorunu olur ama girerim . 6 saat onde onlar.

aslim aynı odadayız sadece kızımı ısırıyolar cibinlikte var ama gece emzirmek için alırken giriyolar heralde camlarda sineklikte var ay valla çıldırıcam ve sivrisinekler herzaman çift halinde gezerlermiş biz 1 tane öldürüp kurtulduk sanıyodukklava:
emlayı en az 30 dk önce sürüceksin ben epilasyonda kullanıyodum yoksa faydası yoklmaz:

Demet emzirme onlugu al istersen o ise yariyor. sadece tepende biri varsa o gorur
o kadarda kalas degildir herhalde .bugun biletler ayaraniyor bende tyh telefon edecem
puset sart yoksa gecmez 11 saat.

burcu umarim biraz duzelmistir bebegin. Allah sifa versin zor iyilesiyorlar bizimki hala
oksuruyor

Ela o zaman tablet koy en zararsizi oymus bu cilde surulenleri ben dr sordum iyi demiyor.

Emlayi dr yazdirdim 5 tl verdim. Normalde 28 tl. Bilginize.
neyse kizim uyandi banyo zamani kokustu yavrucak.

bacağa tamanen de sürmeyin. dizden yukarsını boylamasına 3e bölündış taraftaki (orta dış arası)kaba ete 5 cm lik bi alana sürün. kalemle de işaretleyin oraya yapsınlar aşısını.

tünaydın millet aşıdan geldik ya çok ağladı içim acıdı bilsem şu kremden alırdım bende, bi bacağa 2tane vuruluyo ya onda çok kötü oldu neyse geldik calpol verdim mamasını yedi uyudu ateşi çıkmaz umarım
bizim de sudi arabistana gitme ihtimalimiz var, eşimin işi olursa oraya taşınıcaz artık burdan nazla çarşaflı fotolarımızı görürsünüz:)

aaa nedir bu ocak annelerinin durumu herkes ülke dışına gidiyo, ben de Dubaiye gitmek istiyorum keşke benim eşimede ordan teklif gelse

umarım herşey yolundadır,hiç kötü bişi olmamıştır...
bizim yokluğumuz dışında:)))sırnaşık şey

anam batuhan çok tatlı görünüo
eh işte bitti gibi bugün bi marangoz gelcek biraz dolap raf falan yapçak soonası da daha ii olur umarım..
ne var ne yok ii siniz di mi?
ben şimdi çok kalamayacağım ama 1 gibi tekrar gelcem:))

iyiyiz cnm tşk

kolaylamışsın işleri. nil naptı bu sırada uslu durdu mu?

selam hanımlar nasıl gidiyo tatil.yazlıkta internet bağlantısı yok giremiyorum.sivrisinekler yedi bizi de sonra cibilik yaptık oğlum rahat etti.bu bahsettiğiniz krem ne için başından okuyamadım da.alisha kız siz de mi suudi a.na gidiyosunuz montesori de gidiyordu dimi belki aynı şehirde komşu olursunuz:)ciddeye gidersen rahat edersin canım sadece başını örtmen yeterli araba da kullanıyo ordaki hanımlar.sheeda ben de dubaiyi çok merak ediyorum ama çok sıcakmış ben hiç sevmem sıcağı yaz bitsin diye gün sayıyorum

iyiyiz cnm tşk

kolaylamışsın işleri. nil naptı bu sırada uslu durdu mu?

ah be canı nerde pazar günü taşınırken kafa üstü yere çakıldı betona ve hastaneye bile gidemedik..neyse ii şükür 2 gün soona götürdüm.devamlı hareket halinde artık otururken ayağa kalmayı öğrendi devamlı kalkıo ama tabi bi süre soona gümmm kafamçokkarıştı.bi de anlam veremedi o kadar insan başka ev sersemledi,hiç uyumadı 2 gündür baso uyuo:asigim:
bizden bu kadar şimdik eşim beklio birazdan geleceğimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aa monte de mi oraya gidiodu, hangi şehir bilmiorum ama sanırım mekkeye falan çok yakınmış, hacca gelenler uğrar artık diodu eşim:) ben dubaiye gittim ben beenmedim valla hem çok sıcak, hem insanları gerçekten çok ilkel, herşey yapay adamların adaları sahte, yeşillikler ordan burdan getirilmiş, bildiin çöl işte parayla şehir olmuş binalar süper ama tabi
duygu taşındınımı tamamen nasıl ev daha rahatmı nil için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…