2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naz 600gr almış bu ay 7400, boyu çok kısa ama 63.5tu 1cnm uzamış sadece 64.5 cüce prensesim benim

ahh kıyamam ya iyi bişey olmamış

batuhanda aynı valla oturdu mu tutuncak yer buldu mu hemen ayaga kalkıyor

tmm cnm gel de muhabbet edem acık özledik seni

selam sultanlar..herkese hayırlı cumalar..

herkesler iyidir umarım..

duygu özledim seni şeker allah kolaylık versin güle güle otur yeni evinde..

ayşegül anacım sende mi gidiyosun noluyor bu ocaka analarına yahuu ,
terki diyar ediyorlar :)) maşallah cüce prensesine..

hayalet heraaa gene napıyorsun görünmeden yazıyorsun nasıl beceriyorsun yaa tırsıyorum senden zemuszemus

benimki uzun vadede canım hemen gitmeyiz, zaten gitsekte bu evimiz kalır burda gider geliriz. özledim kız seni eguşu, ayarlayalım şimdiden de gelin bana emel hatice nerdeler onlar mı gitti şimdide

emel dün çıktı yola 15 gün yok..
hatice sanırım cumartesi günü dönecek tatilden..

bende özledim sizleri kızlar gelsinde yapalım bir buluşma yine :)

pişttt incii duyguuu

taşındım canım ama bu ev diğerine göre bayaa küçük geldi:çok üzgünüm:çok rahat diil ama naapalım ders oldu bize..
naz 600gr almış bu ay 7400, boyu çok kısa ama 63.5tu 1cnm uzamış sadece 64.5 cüce prensesim benim

ahh kıyamam ya iyi bişey olmamış

batuhanda aynı valla oturdu mu tutuncak yer buldu mu hemen ayaga kalkıyor

tmm cnm gel de muhabbet edem acık özledik seni
nil de öle işte çok komik ya atıl kurt oluolar ha:teytey:
ben de özledim anacım hemide çookkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gitmeyin bi yere ya..saat farkı falan bozar bizisırnaşık şey
duygu hoşgeldin özledik
naptın yerleşebildibniz mi?
Nil napıyo yeni evinize alıştı mı??

yerleştik sayılır canım nil de daha ii artık ilk başta eve girerken sıkı sıkı sarılıodu:teselli:

yupppi ben geldim nihayet tünaydın hanımlar aşı olan bebkelre geçmiş olsun işallah ateşi çıkmaz yavruların ehr ihtimale karşı iki gün kontrol edin arkadaşlar bende dün mnisafir ağırladım sabah etrafı topladım çağan uyanmadan bakim dedim size dün gece çağan hiç emmedi gece yediği muhallebi ile sabahı yaptı anlamadım valla .((
ayşegül aylin duygu naber kıslar dünürüm sana mesaj bırakmıştım aldınmı canikom
özlem sanada merehaba yok gibi duruyon ama sen kesin çıkarsın bir yerlerden :jeyyar:

bak bak hiç cevap veriyormu dünür bana ne oldu kıs ayran içtik ayrımı düştük yoksa yeni damatmı buldun

iyidir inci herzamanki gibiyiz işte :) hadi gözünaydın atlattın misafirlerini :)
güzelim senin oğlun iştahsız bir bebek olacak anlaşıldı..ne yaparsan yap uğraşacaksın biraz..
inşallah kısa zamanda açılır iştahı..

duygucum alışırsınız hemen inşallah yeni evinize..

kızlar eguşu ayakta tutunca adım atıyor yürümeye çalışıyor ,tutuncada kollarından gidiyor zaten..
erkenmi yürücek nedir..yay bebekleri erken yürürmüş :) Hera hazır ol bizim koca totoşla yaşına
gelmeden yürüyecekler herhalde :))

aşkolsun dünürüm sucu geldi görmemişim mesajını..
nil de dün hiç emmedi uyumuşum malak gibizemuszemus
almadım mesajını canınm kontür sürem bitmiş telim kapanmış haberim soona oldu,telide kocam aldı o yüzden açamadım daha özelden yaz ne oldu merak ettim canım:uhm:

saol canımopuyorumnanaktan
nil de öle canım en geç 3 aya yürür dio kim görse:ecrin_bebek:
sizin facebooktaki fotolara bişiler yazmak istedim abma açık yazma penceresi yok

facebook bugün bi acaip açılmıyor doğru düzgün..

şidaaaa naber gelde yazalım bir iki satır bişey :))

sanırım öyle olcak cnm batuhan da adım atıyor kollarından tutunca çok fena ya komsunun ıkızları var 10 aylık onlar oyle oturuyorlar batuhanda ne yapacagını sasırıyor

çok acıktım gidip bişeyler yiyeyim diyorum bi taraftan da burda yapacak işlerim var...
Duygu Efe'de ayağa kalkabiliyo tabi destek alabileceği yer olursa , ayağa kalkma çalışması sürekli düşmesine neden oluyo bazen kafasının arkasını yere bi vuruyo nasıl ağlıyo :))

kızlar ya kafa tranvası sonrası uyku da ciddi bişi ama kaç gün geçti dr da bişi yok dedi,ama ni çok uyuo yani mesela demin 2 saat uyudu??tırstım ben ne yapsam,film de çıkmıomuş,araştırıorum bişi bulamadım,bilginiz var mı??
Allah korusun bebek kayıplarının baş rolüymüş bu tranvalar,pazar düştü??
bi cevap ne olur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…