ah be canı nerde pazar günü taşınırken kafa üstü yere çakıldı betona ve hastaneye bile gidemedik..neyse ii şükür 2 gün soona götürdüm.devamlı hareket halinde artık otururken ayağa kalmayı öğrendi devamlı kalkıo ama tabi bi süre soona gümmm kafamçokkarıştı.bi de anlam veremedi o kadar insan başka ev sersemledi,hiç uyumadı 2 gündür baso uyuo:asigim:
bizden bu kadar şimdik eşim beklio birazdan geleceğimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam sultanlar..herkese hayırlı cumalar..
herkesler iyidir umarım..
duygu özledim seni şeker allah kolaylık versin güle güle otur yeni evinde..
ayşegül anacım sende mi gidiyosun noluyor bu ocaka analarına yahuu ,
terki diyar ediyorlar :)) maşallah cüce prensesine..
taşındım canım ama bu ev diğerine göre bayaa küçük geldi:çok üzgünüm:çok rahat diil ama naapalım ders oldu bize..aa monte de mi oraya gidiodu, hangi şehir bilmiorum ama sanırım mekkeye falan çok yakınmış, hacca gelenler uğrar artık diodu eşim:) ben dubaiye gittim ben beenmedim valla hem çok sıcak, hem insanları gerçekten çok ilkel, herşey yapay adamların adaları sahte, yeşillikler ordan burdan getirilmiş, bildiin çöl işte parayla şehir olmuş binalar süper ama tabi
duygu taşındınımı tamamen nasıl ev daha rahatmı nil için
naz 600gr almış bu ay 7400, boyu çok kısa ama 63.5tu 1cnm uzamış sadece 64.5cüce prensesim benim
ahh kıyamam ya iyi bişey olmamış
batuhanda aynı valla oturdu mu tutuncak yer buldu mu hemen ayaga kalkıyor
tmm cnm gel de muhabbet edem acık özledik seni
ben de özledim anacım hemide çookkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam sultanlar..herkese hayırlı cumalar..
herkesler iyidir umarım..
duygu özledim seni şeker allah kolaylık versin güle güle otur yeni evinde..
ayşegül anacım sende mi gidiyosun noluyor bu ocaka analarına yahuu ,
terki diyar ediyorlar :)) maşallah cüce prensesine..
duygu hoşgeldin özledik
naptın yerleşebildibniz mi?
Nil napıyo yeni evinize alıştı mı??
emel dün çıktı yola 15 gün yok..
hatice sanırım cumartesi günü dönecek tatilden..
bende özledim sizleri kızlar gelsinde yapalım bir buluşma yine :)
pişttt incii duyguuu
yupppi ben geldim nihayet tünaydın hanımlar aşı olan bebkelre geçmiş olsun işallah ateşi çıkmaz yavruların ehr ihtimale karşı iki gün kontrol edin arkadaşlar bende dün mnisafir ağırladım sabah etrafı topladım çağan uyanmadan bakim dedim size dün gece çağan hiç emmedi gece yediği muhallebi ile sabahı yaptı anlamadım valla .((
ayşegül aylin duygu naber kıslar dünürüm sana mesaj bırakmıştım aldınmı canikom
özlem sanada merehaba yok gibi duruyon ama sen kesin çıkarsın bir yerlerden :jeyyar:
iyidir inci herzamanki gibiyiz işte :) hadi gözünaydın atlattın misafirlerini :)
güzelim senin oğlun iştahsız bir bebek olacak anlaşıldı..ne yaparsan yap uğraşacaksın biraz..
inşallah kısa zamanda açılır iştahı..
duygucum alışırsınız hemen inşallah yeni evinize..
kızlar eguşu ayakta tutunca adım atıyor yürümeye çalışıyor ,tutuncada kollarından gidiyor zaten..
erkenmi yürücek nedir..yay bebekleri erken yürürmüş :) Hera hazır ol bizim koca totoşla yaşına
gelmeden yürüyecekler herhalde :))
iyidir inci herzamanki gibiyiz işte :) hadi gözünaydın atlattın misafirlerini :)
güzelim senin oğlun iştahsız bir bebek olacak anlaşıldı..ne yaparsan yap uğraşacaksın biraz..
inşallah kısa zamanda açılır iştahı..
duygucum alışırsınız hemen inşallah yeni evinize..
kızlar eguşu ayakta tutunca adım atıyor yürümeye çalışıyor ,tutuncada kollarından gidiyor zaten..
erkenmi yürücek nedir..yay bebekleri erken yürürmüş :) Hera hazır ol bizim koca totoşla yaşına
gelmeden yürüyecekler herhalde :))
facebook bugün bi acaip açılmıyor doğru düzgün..
şidaaaa naber gelde yazalım bir iki satır bişey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?