çok acıktım gidip bişeyler yiyeyim diyorum bi taraftan da burda yapacak işlerim var...
Duygu Efe'de ayağa kalkabiliyo tabi destek alabileceği yer olursa , ayağa kalkma çalışması sürekli düşmesine neden oluyo bazen kafasının arkasını yere bi vuruyo nasıl ağlıyo :))
heraaa annecinin doğum günü galiba..
sağlıkla mutlulukla yavrularıyla güzel bir ömür sürsün annecin..sevgiler..
sağol duygucum birazdan gidiyoruz migrosa :))
günaydın ....
duru yu sivri sinekler yedi chicco nun zanza no kremini sürüyorum çok kokuyo ellerine ayakalarına yüzüne sürülmüyo bilekliklte felaket kokuyo ağzına koymaması gerekiyo onu takmakta kabus yine yiyolar anlıcanızklava: klava:
barcli canım geçmiş olsuna.s.
tatile gidecek arkadaşlara iyi tatillersositososito
ben cibinlikle sivrisinek olayini cozdum.
Artik yemiyorlar kizimi. hemide dogal.
Sabah bu emla kremden aldim kizlar bugun kizimin asilari var. bacaklarina surucem.
Sabah kalkti saat 7 de 8:30 gibi yatti arada az bisey kahvalti verdim. hala uyuyor
kalkinca banyo yaptiracagim 1 hafta olsu yikayamadim hastalnadi sonra ben hastalandim
sonrada asiya.
tünaydın millet aşıdan geldik ya çok ağladı içim acıdı bilsem şu kremden alırdım bende, bi bacağa 2tane vuruluyo ya onda çok kötü oldu neyse geldik calpol verdim mamasını yedi uyudu ateşi çıkmaz umarım
bizim de sudi arabistana gitme ihtimalimiz var, eşimin işi olursa oraya taşınıcaz artık burdan nazla çarşaflı fotolarımızı görürsünüz:)
merhabaaaaa:)))
biz geldik:)))
herkesi çok çokkk özledik:))
kızlar ya kafa tranvası sonrası uyku da ciddi bişi ama kaç gün geçti dr da bişi yok dedi,ama ni çok uyuo yani mesela demin 2 saat uyudu??tırstım ben ne yapsam,film de çıkmıomuş,araştırıorum bişi bulamadım,bilginiz var mı??
Allah korusun bebek kayıplarının baş rolüymüş bu tranvalar,pazar düştü??
bi cevap ne olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?