2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu konuda bilgi sahibi değilim ama bugun cuma sanırım şimdiye kalmaz bu uyku hali korkacak bişey yok gibi geliyor

ah hepiciği kalkmış ayacıklara bebeklerimizin maşşallah
tabi nil de öle tutanacak yer bulursa kalkıo sabah küvetin kenarından kalktı çok güldüm:sm_cool:
nil düşünce ben hemen gülüorum o da gülüo..
bi yemek yiyelim:))

duygucum bişey olcak olsa şimdiye kadar olurdu kaç gün geçmiş. çocukların bi güne ötekine tutmuyor kı batuhan da bazen güzel uyuyor bazen de yarım saat uyuyup kalkıyor

sevinmene sevindim şidaacım :))

duygu 1 hafta olacak neredeyse düşmeyle ilgili birşey olmaz sanıyorum ama yinede bişey diyemiyeceğim..
benimkide iki buçuk saat uyudu bugün..

heraaa annecinin doğum günü galiba..

sağlıkla mutlulukla yavrularıyla güzel bir ömür sürsün annecin..sevgiler..

ohh içimi rahatlattınız:)),
teşekkürlera.s.
ben de açım ,nil de yemedi..
ekmek arası bişi yapim bare..
ay ayşegül ben demin naza maşallah yazmadım galiba,maşallah bu ayda gayet ii almış canım aferin ona:))boyunu da takma diğer ay daha çok uzar :))

Hera annenin doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara

Fajita yapmayı bilen var mı??

selamlar kızlarrr

canım tablet kullan akşam tak durunun odasına kapısınıda kapalı tut yatırdıktan sonrada çıkar ben öle yapıyorum biyere gittiiğimde.

ya şu emla kremini epilasyonda ve bebek aşılarındamı kullanılıyor sadece yokmu bunun ağda öncesi kulllanılanıısırnaşık şey

canım senin düşünebiliyorum ama naz kızımızı öle hayal bile edemiyorum.

merhabaaaaa:)))
biz geldik:)))

herkesi çok çokkk özledik:))

hoşgeldin canım

bişi olmaz artık canım 24 saatte olur öle bir durumda rahat ol

milupanın butun urunlerınde mı acaba ındırım bı de % kaç acaba kayda deger bıseyse ona göre gidem

valla önceki gün eşim almıştım heracım muahllebi ve kahvaltılık 5 ytl ymiş ikisi bir arada bence çok uygun sadace muhallebisi 10 ytl civarı çünkü milupanın

kutularda var canım ama bugün sonmuş ben aldım 3 kutu bi de bez 50 kağıt ..off bi de yese yaptım gene 2 kaşık soona meme..

tuz kullanmadan sebze püresi yedirebilen var mı.kabak ve patates haşladım ama ağzını bıçak açmıyo ya hazır püreleri seviyo benimkinde tuz yok diye yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…