tuz kullanmadan sebze püresi yedirebilen var mı.kabak ve patates haşladım ama ağzını bıçak açmıyo ya hazır püreleri seviyo benimkinde tuz yok diye yemiyo
slm herkese nasılsınız
ben çok stresliyim bir size bakayım kafam dağılsın dedim.akşama yemeğe misafirlerim var henüz hazırlıkta yapmadım.az öncede arkadaşı uğurladım.oooff ya bugünü bir atlatsam.akşama 20 kişi olucak.sanki herkesin aynı gün gelmesi şart.ne oturabiliyorsun ne muhabbet birde yaramaz çocuklar.
kolay gelsin canımcokacimcoookneyse ben hem size takılayım hem işlerimi halledeyim yavaş yavaş
ii dinlen ii eğlen işallah canım..ben de seni özleyweceğimopuyorumnanaktankızlar slm :ecrin_bebek:biz bu aksam gidiyoruz:gitme:yazlıga ne kadar kalıcagımız belli degil en kötüsü de orda net yoksenağlamahepinizi cok özlicemmafoldumbeniyi bakın kendinize bebeklerinize :çok üzgünüm:beni unutmayın arkamdan dedikodu yapmayınyasakkelimecok güzel gecer umarım tatilöptüm herkesi Şenizmetin in nişanlısına da haber veringörüşmek üzere:a015:allaha emanet olun:enbuyukkk:
ay maşallah naza...bugün bizim yarı yaşımız doldu, çok duygulandım az önce, minicik bebeğim 6aylık olmuş,parmaklarının üzerinde minik tüyler var, ağzının suyu akıyo sürekli, şşş diyince gülüyo, uykudan uyanınca 3 kere pırtlıyo:))o kadar masum ki onu içime sokasım geliyo başına bişey gelmesin diye, büyüdükçe benden uzaklaşıcak ama ben onu hep gözümn önünde isterim, böyle kollarımda hoplatıyım hep ben yediriyim ben giydiriyim...çok seviyorum onu çoooooookkkk
bu arada kızlar kayınvalidem ii insandır dedikodu deilde nerde çokluk orda b... daan bahsetmek amacıyla bir örnekti size secde içinde Allah kabul etsin demeyi unutmuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?