2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuz kullanmadan sebze püresi yedirebilen var mı.kabak ve patates haşladım ama ağzını bıçak açmıyo ya hazır püreleri seviyo benimkinde tuz yok diye yemiyo

bildiğim kadarıyla hazırlarda da tuz yok :)

sebzeyi benimki çok seviyo şöyle hazırlıyorum, kabak havuç patates kırmızı mercimeği haşlıyorum bazen ıspanakta koyuyorum artık ette koymaya başladım bunları çatalla ezip zeytinyağ ilave edip yediriyorum..bi de bunu dene istersen

Bu arada bu veletlerin agiz tadi var yemedigini zorlamayin sevdigi birsey cikiyor muhakkak deneyin buluyorsunuz

ya ben 2gündür bize yaptıım çorbalara ekmek doğruyorum veriyorum 1kase yiyo yanlış mı yapıorum acaba, dün şehriyeli tavuksuyu çorba verdim tavuklarından da yedi, bugünde şehriyeli domates yedi çok severek, çok az tuz var tabi

slm herkese nasılsınız

ben çok stresliyim bir size bakayım kafam dağılsın dedim.akşama yemeğe misafirlerim var henüz hazırlıkta yapmadım.az öncede arkadaşı uğurladım.oooff ya bugünü bir atlatsam.akşama 20 kişi olucak.sanki herkesin aynı gün gelmesi şart.ne oturabiliyorsun ne muhabbet birde yaramaz çocuklar.

tuza doktor 1 yıl yasak dedi vermiyorum ama neden yasak bilmiyorum?
beni annem tuzla büyütmüş eminim sizde bebekken tuzlu yemişsinizdir.. çok önemli bir zararı yok sanırım...

balım Allah yardımcın olsun demek düşüncesiz 20 kişi bir araya toplanmış ve bebekli bir kadına yemeğe geliyolar ben çok kızıyorum böyle şeylere.. bari çaya gelselermiş daha kolay olurdu, inş içlerinden sana yardım edecek birileri çıkar

hazırlarda tuz yok ama tadı çok güzel oluyo.bana milupadan paket geldi ordada öyle diyo kendi mallarını övmüşler hem organik hem tadı güzel filan filan.aklım karştı.acaba evde hazırladıklarımız yeterince sağlıklı olmuyo mu

canım ya Allah yardımcın olsun.bari biri çıkıp yardım etse.Ay ben de uyuz oluyorum böyle insanlara biz burda iki kap yemek yetiştircez diye canımız çıkıyo bir de 20 kişi toplaşmışlar.
sheedacım böbreklere zararlı olduğu için tuz yasak ama benim de çevremdeki herkes azcık tuz koyuyo.ben de demin attım valla 10 15 kristal kadar:))

eşimin amcasıgil yıllık izine geliyor.onları çağırıyorum ben.ama onlarda yılda bir kere geliyoruz hep beraber olalım diye tüm aile toplaşıyoruz hergün bir kişinin evinde yemekte.dün başım şişmişti zaten eşimin diğer amcasıgilde yemekteydik.

kızlar slm :ecrin_bebek:biz bu aksam gidiyoruz:gitme:yazlıga ne kadar kalıcagımız belli degil en kötüsü de orda net yoksenağlamahepinizi cok özlicemmafoldumbeniyi bakın kendinize bebeklerinize :çok üzgünüm:beni unutmayın arkamdan dedikodu yapmayınyasakkelimecok güzel gecer umarım tatilöptüm herkesi Şenizmetin in nişanlısına da haber veringörüşmek üzere:a015:allaha emanet olun:enbuyukkk:

bugün bizim yarı yaşımız doldu, çok duygulandım az önce, minicik bebeğim 6aylık olmuş,parmaklarının üzerinde minik tüyler var, ağzının suyu akıyo sürekli, şşş diyince gülüyo, uykudan uyanınca 3 kere pırtlıyo:))o kadar masum ki onu içime sokasım geliyo başına bişey gelmesin diye, büyüdükçe benden uzaklaşıcak ama ben onu hep gözümn önünde isterim, böyle kollarımda hoplatıyım hep ben yediriyim ben giydiriyim...çok seviyorum onu çoooooookkkk

iyi tatiller canım inş bol bol dinlenip bol bol eğlenirsiniz..

ayşegül yarıyaşınız kutlu olsun, Allah sağlıklı çok güzel bir ömür versin..

saol tatlım teşk ederiz
ii tatiller filizcim

ii tatiller filizcim inşallah ii geçer dinlenirsinis.
sheedacım üzüldüm görümcen olayına kötü olmuş gerçekten
ayşegülün dediği çok doğru kızlar yanınızda kim olursa olsun yükünüz hafiflemiyo,biraz daha rahat olurum dinlenirim diyosunus ama yok aksine ay büyükler ay yaşlılar derken normalindede çok yoruluyor insan kendi adıma öle kıştan eşimle konuşurduk annem (eşimin ennesi)bakar akşamları dışarı çıkar biraz kafa dağıtırız diyoduk ama nerdee kadın akşam 10-11 dedinmi uyuyoo:))) biz gene evde gündüz bakar birkaç saat bizde azcık motorra bineriz gezeriz diyoduk kadın akşama kadar secdede:)))
aksine dahada yoruluyorum ayy yaşlı insan onunda ütüsünü yapim ay yaşlı insan onada yemek derken bitiyo insann yaniiii

bu arada kızlar kayınvalidem ii insandır dedikodu deilde nerde çokluk orda b... daan bahsetmek amacıyla bir örnekti size secde içinde Allah kabul etsin demeyi unutmuşum:)

neyse ben hem size takılayım hem işlerimi halledeyim yavaş yavaş
kolay gelsin canımcokacimcoook
ii dinlen ii eğlen işallah canım..ben de seni özleyweceğimopuyorumnanaktan
ay maşallah naza...ne güzel yazmışsın,duygulandım:çok üzgünüm:
bu arada kızlar kayınvalidem ii insandır dedikodu deilde nerde çokluk orda b... daan bahsetmek amacıyla bir örnekti size secde içinde Allah kabul etsin demeyi unutmuşum:)

ne dedikodusu tatlımsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…