2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar selam bi görüneyim dedim herkes iyi görünüyo maşallah, innannacım geçmiş olsun nil'demi düştü yav, bende dün gece yataktan düşürdüm siftahı yaptık, yatağın yanı kapalı ama sürüne sürüne ayak ucuna inmiş velet bir gürültüyle uyandım, neyseki bişeyi yok. monte iyi tatiller.
Ay bu kıs bana bişey yazdırmıyo yaaaaa

duygu bu çok kazık bir soru:roflol:
delikafadulden
ben hakimim masum bey
opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım valla bi an bile gözden ayrılmaya gelmiolar işallah bööle ufak tefeklerle atlatırız bu günleri:Saruboceq:

ii akşamlar herkese gülce naber dicem sen bana yine cevap vermicen bir kaçtır sana selam veriyorum cevap alamıyorumda o yüzden yazdım böyle
dünürüm online gözüküyon ama tribünde gözükmüyon başka topiklerdemi takılıyon

huuu huuu..
naber kızlar..

kızım pc başında koca maça gitti oğlumuda doyurdum uyuttum
bende buraya geleyim dedim zemuszemus
aldım dondurmamı geldim :)

iyilşk dünürcüm ne olsun merinosta kampanya varmış salaona halı alıcam ona bakıyordum salon halım shagy olanlardan çağan tüylerini koparıyor birde halının dışına çıkıyor bende başka halı sipariş edicem seçmeye çalışıyordum
aylin afiyet olsun canım bende çağana duş aldırdım muhallebiyi yedirip uyuttum kocite tv karşısında bende takılıyorum burda

hoşgeldin ben de bitirdim dondurmayı üzerine kuruyemiş yedim şimdi de muz var elimde..ye ye doymuorum:kedi:

benim salondaki halılarımda shagy
sen çağan içinmi değiştiriceksin halılarını..

oo afiyet olsun duygucum az yemişssin bayaa kaydirigubbakcemile3
şuanki rengin ne ?

siyah ama kızıl siyah gibi..bi kısa kestireyim diorum ama dalgalı saçım nası olur bilemiorum?
ben öleyim canım dikkat ediorum formumaşakkıdı

duygu teşekkürler tatlım..sen dedikten yarım saat sonra kendimizi migrosta bulduk muhallebisini kahvaltısınız falan aldım birkaç kutu
bebelac kavanozlarda da vardı indiirm birazda onlardan aldım..
ben yokken ablası uğraşmasın diye kavanozlardanda alıyorum ben..

rica ederim canım ben de dün gördüm para yoktu yanımda ,haber vercez tabeee birbirimize,hemen hemen 4 kutuda 1 bedava oldu..
ben kaçıorum arkadaşlarım uyku akıo gözümden 10 gündür bi dün gece uyudum bi de şimdi işallah:))
opuyorumnanaktan

ay çağan uyandı uyutmaya çalıştım tekarradan aylincim evet çağan için değiştiriyorum canım rahatça emeklesin diye kıs ben hayatımı değiştirdim onun için halı neki :kedi: neyse bende yatim artık herkese ii geceler

incide gitti kimse kalmadı kafamçokkarıştı

iyi geceler inci tatlı uykular sanada..hayatımızı feda etmişiz onlara daha ne olsun dimi :))

demet nbr??çok saol elvin biraz daha iii ama ara ara ateş oluyo yine

aslım sende saol cnm...aşı olanlar geçmiş olsun inş ateş olmamıştır...duygucum sizede geçmiş olsun yeni evinizde güle güe güle oturun..

kızlar başıma ne geldi bugün bi bilseniz...acılar içindeim yine...belki hatırlayanınız vardir...tırnak batığığından ameliyat olmuştum..tırnak komple çekilmemişti de batan kenarından kesilip dikilmişti...bugün holde yürürken düştüm tırnağım diğer ayağımın topuğuna takıldı vee kommple çıktı...halimizi görsenz bakamazdınız bile...hasstaneye gittik kökünde tutuodu sadece lokal anestezile çektiler tırnağımı...hiç derdim bitmioo elvin öle hasta ben böle ne yapıcam bilmyrm...ağlamak istemyrm artık bıktım bu tırnak acısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…