2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy burcu canım okurken içim fena oldu..
çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın..
elvine ne oldu odamı hasta yoksa
geldimi üst üste gelir zaten..

aaaaaaa geçmiş olsunn.
off ya benim de ayak başparmağımın tırnağı çekilmişti, bilirim ne zahmetli olduğunu, hele şimdi bebekle.. Allah kolaylık versin. ağrın vardır şimdi, bana yastık üstünde tut mümkün oldğunca demişlerdi. ağrıyı azaltıp iyileşmeyi hızlandırıyormuş.
elvine bakacak biri var mı bari sen bu haldeyken.
pansumanlarda dikkat et, sargı bezi yaraya yapışıyor, çıkartırken acıtmasınlar.
bununla geçmiş olsun inşallah..
nazar alan birimisindir? ben de başıma gelen herşeyi nazardan bilir oldum.

monte iyi tatiller, sen dinlenmiş, metin büyümüş gelin inşallah.
serpil tarifin için çok sağol, kremi alıp ben de sürmeyi planlıyorum.
kızlar aşılar iki bacağa da var mı bu ay?
linaaay tatil resminiz mi, ne şeker..
herkese iyi geceler

elvin ateşlenio boğazları iltihaplanmış...biraz daha iiim ama ağrım var...çok saol aylincim...valla geldimi üst üste geliooo elvin doğduğundan beri ben bu trnaklarımla uğraşıyrm canıma tak etti artık acısı

çok saol demetçim yalnızım şu an elvin uyudu...eşim işte gelmedi daha..annem gelicek bakmaya..evet cnm ağrım var şimdi...iii geceler cnm

Demetcim resim ulus parkında çekilmişti.teşekkür ederim beğenmene :)
siz 6. ay aşısı olacaksınız dimi
2 bacaktan 1 koldan birde ağızdan olmuştuk biz..
ağrısız ateşsiz atlatırsınız inşallah..

ahh yavrum yaa nasıl olduda boğazı iltiahp oldu nerden mikrop kaptı acaba.
kızlar bu aralar çok salgın varmış dikkat etmek gerek..
benim 2 yeğende ateşli hastalar..
biri mikrop kapmış çok ateşleniyor..allah korusun yavrularımızı..

evet aylin drda salgın dedi aman sizde dikkat edin...ya dışardan kaptı ya da eline aldığı bişiden

kızlar ben çıkyrm yemek yemedim acıdan biraz bişler yiyim öpyrm sizi çok saolun ii geceler

sağol aylincim, aşıda çok ağlıyor berat içim parçalanıyor. kızların bahsettiği kremden alayım dedim bugün babasına, "ağlamayı da öğrenecek gülmeyi de öğrenecek ne kremi" diye bir cevap verdi bana. önce baya sinir oldum şimdi de aklıma takıldı yanlış mı yaparım acaba diye.
ama sanırım alıp kullanıcam.kötükedihüso
eguş ne yapıyor?
selam reyhan..
barcli sana da iyi geceler canım. minik prensesine de tatlı rüyalar.

iyi geceler dicem ama kimse kalmamış.misafirlerimi uğurladım sonunda ama sinirimden çok kötü şeyler yazabilirm.bir kişide g....kaldırıp yardım etmedi.bir yandan eymen bir yandan misafir delirecektim ya.hanımefendiler lokantaya gelmiş sanki bende hizmetçiyim ya millette bir muhabbet .eşimede kızdım bu son artık hersene böyle ya.birde yengesi kendini beğenmiyormu.biz sürekli sebze tüketiyomuşuzda et türü pişirmesini bilmiyomuşuzda pilavın şehriyesini yakmışımda.neyse yemek faslı bitti çay veriyorum eşimin kuzeni demezmi çay kuru kuru gitmiyor abla kek börek yapmadınmı diye.bende yapmadım dedim insan hazır birşeyler alır dedi.hay allahım ya daha nerene yicen dedim içimden.neyse arkadaşlar bitti geçti artık gelecek yaza tekrarı.yazın şurada bir kaç gün gezicez 15 gün bir amcası 15 diğer amcası.şehirdışında allahtan üç amcası var her yıl 15 günlüğüne geliyolar.tabi sürekli toplanmalar bugün şurada toplanıcaz bugün burada.gitmesen neden gelmedin çağırmasan yılda bi kere geliyoruz yemeğe bile davet etmedi derler.ooohh içimide döktüm sonunda.eşimide kızdırdım biraz ama o da benim halime üzüldü herhalde etrafı toplamış kendince.yarın büyük bir temizlik beni bekliyor.çocuklar zaten bahçede ayakkabısız dolaşıyorlar birde evin içine öylece giriyorlar.insan bir söyler çocuğuna böyle gezmeyin ya da evin içine girmeyin halılar kirlenir deyin.evdeki tüm eşyalarım yer değiştirmiş zaten.

Son düzenleme:
du ben de bakayım merinosa..
ben de saç rengi ve modeli bakıorum,beni biliosunuz var mı bi öneriniz?

canım renk fındık kabuğu gider bence sana modelde kısa katlı bir kesim var benim çok hoşuma giden ama adını bilmiyorum,yarın netten bakarım bulursam yazarım adını incelterek kat verildiği için dalgalıda olsa kabarıp sinir bozucu olmaz.

Allah sana çokkk büyük bir sabır vermiş canımm inan ben olsam senin o içinden sölediklerini dışımdan söler bi de üstüne kapının yolun gösterirdim kekmiş börekmiş
k.... çını kaldırda bi yardım et sen hele konuşcana deseydin yaa:roflol: saksıyı çalıştırsaydınızda bebekli eve gelirken alıp onlarıda kendileri getirseydi yaa klava:
çok haklısın valla canım neyseki kurtulmuşsun çok geçmiş olsun

sokaktan geldimde kocişle :jeyyar:
yazim dedim bizim hatunlara bir slm
valla kızlar bu kız bana hiç rahat vermiyo dışarda acık hava alim diyom ama nerdeee mız mız başlıyo.ama inadı bana başka kimseye deil.evdeyken yapmaz iş için bi yere gidiyosakta yapmaz.saadece ben yemek yerken ben çok istediğim bir diziyi,filmi,proğramı seyrederken,ben dışarda gezerken benim keyif aldığım bir durumda bizim duru arızaya bağlıyo hemen.anlamıyorum valla eşim bunun garezi sana diyo artık inanmaya başladım valla.
neyseeeee öpüyom hepinizin ellerindenlülülülülülü
bebişlerinizin gözlerindennnnnnn

Günaydın herkese,

Duygu saçın için öneri istemisin benim fikrim koyu renk saç siyah olabilir kestirme işine gelinde sadece uçlarından aldır kızın biraz büyüyünce açarsın saçlarını (eminim şimdi ağzına girmesin diye her daim topludur , benim öyle ) havalı havalı gezersiniz :))

Burcu çok geçmiş olsun benim de yıllardır batığım var pedikür yaptırıken pamuk yerleştiriyolar oaraya batmıyo...

Balım okurken ben sinir oldum, nasıl kimse yardım etmez inanamıyorum , küçük bebeği olan birinin evine o kadar kişi gidiyosnuz yemek bulduğuna şükredip yiceksin, hıı bi de madem çay kurur kuru gitmez gelirken alırsın bişeyler ev sahibide onu ikram eder...

Sedakt genelde annelere çektiriler zaten, ama sevdiklerinden yapıyolar :))

Demetcim seninle bir türlü denk gelemedik.. Biiizm aşımızın ikisi bi bacağına diğeri diğer bacağına yapıldı ,acımış olmalıki bağıra bağıra ağladı ama çabuk sustu.

Ve uzun bir sürünme , sıçrama, ileri geri sallanma döneminden sonra Efe EMEKLEMEYE başladı. Bildiğimiz emekleme kollarıyla bacakları uyum içinde ilerliyor artık...
Ayağa kalkma işi yeni favorisi heryerden tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor inanılmaz tehlikeli oldu. sürekli tam ayağa kalkıyo pat yere düşüyo artık yanından 1 dk ayrılamaz oldum..

günaydın herkese,
merhaba şeydacım,
ilk tebrik eden ben olayım paşayı, pat pat yürüdüğünü de göstersin Allah.
berat çok huysuzdu gece, şimdi de ağlıyor.

neyse yemek faslı bitti çay veriyorum eşimin kuzeni demezmi çay kuru kuru gitmiyor abla kek börek yapmadınmı diye.bende yapmadım dedim insan hazır birşeyler alır dedi.

maşallah sabırlı kızmışsın, insan boş bulunur ağzından "bişey ye" diye kaçırıverir. iyi tutmuşsun kendini.
ne biçim insanlar var.klava:

günaydın herkese

bugün rahatta uyuyamadım hava iyice ısınmadan işimi bitireyim dedim.işim bitsin hemen annemlere gitcem.

saol canım ve çok çok geçmiş olsun ,içim bi kötü oldu:çok üzgünüm:
ne diyeceğimi bilemiorum:uhm:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…