2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay burcucum geçmiş olsun içim bi tuhaf oldu valla

balım senınkılerde pek yuzsuzmuş yanı bebeklı hatuna ettıklerıne bak sankı yardım etseler bı yerlerı aşıncak

duygucum günaydın opuyorumnanaktan

herkese günaydın balım geçmiş olsun canımiyi dayanmışsın maşallah sabrına
barclıcım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.nazardan bence bu kadar üst üstegelmesi.bana da ne zaman nazar değse bişeyler kırarım ve cam parçası ayağıma batar.dün gece de fincan tabağını kırdım ama milyonlarca parçaya ayrıldı süpürdüm hemen ama yine kalmış işte bi yerde o da geldi tabi ki ayağımı buldu.

günaydın ....
balım valla iyi dayanmışsın ne anlayışsız kaba insanlarmış klava:
barcli çok geçmiş olsun a.s.
pembe canım sanada geçmiş olsun a.s.
inanna canımyeni evinizde güle güle oturun:1hug:
benim kızım 1 aydır emekliyo evin içinde durmuyo 1haftadır kendikendine oturuyo maşallah kızıma benim

günaydın lar herkese balım ne anlayışssızmışlarya bize misafir gelenler valla hep çaylarını falan kendileri alıyor hatta kızıyolar bana niye hazırlık yapıyosun sen çocuklusun diye ay zaten kaba insanlarla hiç görüşemem yormam kendimi ama seninki mecbur bide akraba olcaklar
barçli canım geçmiş olsun
seyda gülce maşallah bebelere başladılar ha emeklemeye bizde hala çaba var ama sonuç yok çağanda işine gelirse oturuyoır valla ben anladım artık çağan ne yapmak isterse onu yapsın diyorum mama sandalyesine yatık koyuyorum kendiliğinden oturuyor halbuki oturtmaya çalışınca oturmuyordu zamanı gelince hepsini yapar diyorum artık
buarada iştahsız oğlum 2 gündür emmeyide bıraktı geceleride emmiyor sanırsam artık bıraktı memeyi görünce atıyor kendini sadece oynamak için memeye yaklaşıyor varmı böle bişi yaa

ay ayağına batmasa bare,geçmiş olsun
maşallah annesi senin kızına
hehhe anla annesi çağanım ne isterse o olursırnaşık şeynil de otururken emmek istio yapışıo 2 elle çak çak çak:ecrin_bebek:
ee kimseler yok hafta sonu yaa topik bomboş

aaa haftasonu oldu ha:uhm:
ben burdayım canım,sıkkın oturuorum evde ,nil uyuo bi duş aldım geldim uyanana kadar:teytey:

benim sıpa oğlum gece uyumadı şimdide gözünü açamıyor ay uyutmasam iyiydi ama kıyamıyorum işte şimdi uyuyor gece yine nöebtteyiz anlaşılan

alıştım canım ,aslında diğer evi sevmiodum bu daha sıcak snki,bilg.mutfakta,en sevdiğim şey mutfakta oturmak..
uyumasa ii gerçekten gece zor olur olmazsa 4 ten soona uyutma ben öle yapıorum ..

günaydınnnnnnnn kızlar.gece okadar ellerinizden öptüm hiç berhudar ol diyen çıkmamış bakıyomdelikafadulden

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun... balım valla ii dayanmışsın insan evine glen misafire sadece içinden geleni sölemekle yetiniyo...ne kadar düşüncesiz insanlar var bu dünyada anlamıyrm...gülce seyda maşşallah bebişlerinize..

günaydin barclicim ´bende daha yeni okudum gecmis olsun cnm

balim kurtulmussun ya ona sükret bende böyle dengesiz misafirlere cok sinir oluorum ne buluosan onu ye sanki bide cocukla onlara börek cörekmi yapacaktin

selam verip kaçayım..
annemdeyim beratı alıp eve gidicem. gözüm uykuda.. dişlerin sıkıntısı başladı yine, dün gecemiz kötüydü. ishalimiz ve hafif ateşimiz de var, devam ederse dr a götürücem, bakalım.
pembe panter geçmiş olsun..
elagülce kocaman bir maşallah senin kuzuya ben ilk emekleyen efe sanmıştım..bizde hiç icraat yok, sadece dönebiliyoruz.
inaysa uykuda emzir de sütün kesilmesin bari..
sedakt el öpenlerin çok olsun şekerim.
inanna güle güle otur.

herkese güzel bir haftasonu diliyorum........

dağevi ne demek canım herzaman.
inci nerdesin kıss yeşilsin ama ortada yoksun.gez sen başka topiklerde

yok kıs burdayım valla sedakt naber canım
dagevi az önce uykudayken verdim bir iki çekti bıraktı artık öle yapıcam sağ*mayla çıkmıyor çünkü arkadan sağim dedim 20 cc zor çıktı iki göğüsten

ay gece boyunca ayakataydfık çok uykum var aslında gidip uzanim bari çağan uyanıncaya kadar gelirim gene :)))))

buarada sayfa açık ama ben gidiyom yanlış anlaşılmasın kaldığım yeri kaybetmim diye açık tutuytom sayfayı hadi kaçtım bne

elvin 39.5 ateşle yanıyo iğneleri alıp vurdurmamakla hata mı ettim ki kfayı yicem yaaaa offf

merhaba herkese,biz dün döndük tatilden umduğumdan daha ii geçti,ecenin cildi çok alerjik o kadar dikkat etmeme rağmen kızarıklık oluştu geçti şimdi
bu arada barcli geçmiş olsun,ne iğnesi?ateşi çok yükselmiş soğuk uygulama yap istersen

BARCLI ılık duş yada tülbentle uygulaa yap direk soğuk yapma cnm inş
düşer ateş düşürücü veridin mi aslında direk hastaneye gitsen yüksek baya bunlarlada inmezse zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…