ay ayağına batmasa bare,geçmiş olsunherkese günaydın balım geçmiş olsun canımiyi dayanmışsın maşallah sabrına
barclıcım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.nazardan bence bu kadar üst üstegelmesi.bana da ne zaman nazar değse bişeyler kırarım ve cam parçası ayağıma batar.dün gece de fincan tabağını kırdım ama milyonlarca parçaya ayrıldı süpürdüm hemen ama yine kalmış işte bi yerde o da geldi tabi ki ayağımı buldu.
maşallah annesi senin kızınagünaydın ....
balım valla iyi dayanmışsın ne anlayışsız kaba insanlarmışklava:
barcli çok geçmiş olsun a.s.
pembe canım sanada geçmiş olsun a.s.
inanna canımyeni evinizde güle güle oturun:1hug:
benim kızım 1 aydır emekliyo evin içinde durmuyo 1haftadır kendikendine oturuyomaşallah kızıma benim
hehhe anla annesi çağanım ne isterse o olursırnaşık şeynil de otururken emmek istio yapışıo 2 elle çak çak çak:ecrin_bebek:günaydın lar herkese balım ne anlayışssızmışlarya bize misafir gelenler valla hep çaylarını falan kendileri alıyor hatta kızıyolar bana niye hazırlık yapıyosun sen çocuklusun diye ay zaten kaba insanlarla hiç görüşemem yormam kendimi ama seninki mecbur bide akraba olcaklar
barçli canım geçmiş olsun
seyda gülce maşallah bebelere başladılar ha emeklemeye bizde hala çaba var ama sonuç yok çağanda işine gelirse oturuyoır valla ben anladım artık çağan ne yapmak isterse onu yapsın diyorum mama sandalyesine yatık koyuyorum kendiliğinden oturuyor halbuki oturtmaya çalışınca oturmuyordu zamanı gelince hepsini yapar diyorum artık
buarada iştahsız oğlum 2 gündür emmeyide bıraktı geceleride emmiyor sanırsam artık bıraktı memeyi görünce atıyor kendini sadece oynamak için memeye yaklaşıyor varmı böle bişi yaa
ee kimseler yok hafta sonu yaa topik bomboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?