öptün de sonuna koyduğun surat öpmüşün gibi değildi tatlım ,ondan demedim bendelikafaduldengünaydınnnnnnnn kızlar.gece okadar ellerinizden öptüm hiç berhudar ol diyen çıkmamış bakıyomdelikafadulden
opuyorumnanaktanselam verip kaçayım..
annemdeyim beratı alıp eve gidicem. gözüm uykuda.. dişlerin sıkıntısı başladı yine, dün gecemiz kötüydü. ishalimiz ve hafif ateşimiz de var, devam ederse dr a götürücem, bakalım.
pembe panter geçmiş olsun..
elagülce kocaman bir maşallah senin kuzuya ben ilk emekleyen efe sanmıştım..bizde hiç icraat yok, sadece dönebiliyoruz.
inaysa uykuda emzir de sütün kesilmesin bari..
sedakt el öpenlerin çok olsun şekerim.
inanna güle güle otur.
geçmiş olsun canım ,umarım diştendir sen gene de ona bağlama,dikkat et:çok üzgünüm:
teşekkür ederim işallah uğurlu olur bu ev:Saruboceq:
ha bu arada efe de emeklio
herkese güzel bir haftasonu diliyorum........
düşmüş Allahtan ama 38.5 olunca hastaneye git bence,38 de de ılık duş dio drlar..geçmiş olsun tekrara.s.elvin 39.5 ateşle yanıyo iğneleri alıp vurdurmamakla hata mı ettim ki kfayı yicem yaaaa offf
kızlar merhaba şu an sahilde gölge bir yerde minderlerde oğlumla oturuyoruz iki gündür tatilimiz iyi geçti allaha çok şükür bizimki denizden korkmadı suyu sevdi ağlamadı ama çok sokmadık girdi çıktı hemen alıştırıyoruz şimdilik azar azar
dünürüm geçmiş olsun gelinimine düzelir en kısa sürede inşalah
duygu yeni evinde güle güle otur canım hoşgeldin
slm kızlar, dr a gittik bugün, naz dün sağlık ocağnda 6400, 64,5 çıkmıştı ya bugün de 6300 65.5 cm çıktı ama bu kesin doğrudur sağlık ocağının aletleri çok dandik. tam kız bebek ortalamasını takip ediomuş naz, 1cm uzun çıktı ya bi sevindim sormayın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?