2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tşk ederim durusu....sizede geçmiş olsun..düştü şimdi çok şükür...boğazları iltiaplanmış kendi druma gitmedim ilk o drda iğne verdi sonra kendi druma gittim o gerek görmedi ama ateşide düşmedi 2 gündür ondan dedim iğneleri almamakla hata mı ettim die..şimdi fitil koydum da ölelikle düştü ateşi

başakçım düştü cnm ateşi iniyo çıkıyo 2 gündür...inş bi daha yükselmez..çok saol

kızlar merhaba şu an sahilde gölge bir yerde minderlerde oğlumla oturuyoruz iki gündür tatilimiz iyi geçti allaha çok şükür bizimki denizden korkmadı suyu sevdi ağlamadı ama çok sokmadık girdi çıktı hemen alıştırıyoruz şimdilik azar azar

dünürüm geçmiş olsun gelinimine düzelir en kısa sürede inşalah

emel naber?ohh gel keyfim gel
ece de çok sevdi denizi,bizim kaldığımız 3 gün çok rüzgarlıydı o yüzden fazla giremedik denize

delikafadulden
günaydınnnnnnnn kızlar.gece okadar ellerinizden öptüm hiç berhudar ol diyen çıkmamış bakıyomdelikafadulden
öptün de sonuna koyduğun surat öpmüşün gibi değildi tatlım ,ondan demedim bendelikafadulden
opuyorumnanaktan
elvin 39.5 ateşle yanıyo iğneleri alıp vurdurmamakla hata mı ettim ki kfayı yicem yaaaa offf
düşmüş Allahtan ama 38.5 olunca hastaneye git bence,38 de de ılık duş dio drlar..geçmiş olsun tekrara.s.

oh oh maşallahburası kış gibi valla kaç gün oldu bugün azcık güneş gördük,sel sel her yer..ii dinlenin ,ii eğlenin işallah:teytey:

ben de çıktım geldim dışarı...hala sıkılıorum:çok üzgünüm:

SABAH hayvanat bahçesindeydik AOÇ
güzel geçti geldik yorrulduk kerem uyudu ama orda hiç durmadı arabasında sürekli kucaktaydı
kaplanı çok sevdi yavrum :)))

Son düzenleme:
slm kızlar, dr a gittik bugün, naz dün sağlık ocağnda 6400, 64,5 çıkmıştı ya bugün de 6300 65.5 cm çıktı ama bu kesin doğrudur sağlık ocağının aletleri çok dandik. tam kız bebek ortalamasını takip ediomuş naz, 1cm uzun çıktı ya bi sevindim sormayın:)))

SELAAM demet naber çalışıyormusun iznin yokmu? adil beraat nasıl
keremi babamız :asigim:uyutmuya çalışıyo-tatlicadiarzu-

aferin naz kızımıza mayosu da pek bi güzelmişzemuszemus

selam başakçım, yok çalışmıyorum, geçmişi okuyordum.
ne güzel fikir hayvanat bahçesi, bu arada fotoda keremi tutan sensen zayıflamışsın gibi geldi bana doğru mu?
yarın sabah temizlik var, sabah erken gelicek aslında berat uyurken yatsam iyi de forum tatlı geldi.
sen nasılsın gitti mi ablanlar?
barcli gecmis olsun, bence 39.5 ateş yüksek, götürsen mi acaba yeniden?

slm arkadaslar bugün benim kizim alti aylik oldu zaman ne cabuk geciyor hic ankamiyorum 6 ay önce tam bu vakitler sanci cekiyordum kizimi dogurdugum gün geldi aklima icim bi tuhaf oldu hüzünlendimde
kesin yasina bassin aglamaktan kendime gelemem galiba cok duygusalim(
kizim beni her gecen gün okadar mutlu ediyorki hergün bize (bana ve esime) yeni biseyler ögretiyor

iyiki anne oldum ALLAHim bana bu duyguyu yasattigi icin sükürler olsun

götürdüm demetçim tekrar..en son ateşi 39.8'e yükseldi fitilden sonra..aradım hastaneyi acil gelmemi çok yüksek olduğunu sölediler..ordada ölçtüler 39.5 çıktı..iğne yaptılar ölelikle düştü şükür şimdi uyuo bitkin bi halde çok uykusuz kaldı yavrum..6 tane iğne daha verdi ilaçla geçmio..yarın 2 kere iğnemiz var..kıyamam yavruma...aman kızlar kimseye öptürmeyin yavrunuzu kendinizde pek öpmeyin küçük çocuklarda temas etmesin yavrularınıza çünkü salgınmış...aman dikkat edin gerçekten kimse yaşasın istemem yaşadıklarımı..

birgül yarı yaşınız kutlu olsun...iii ki annesin ii anneyim ii ki anneyizzz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…