2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci bende açık bırakıyorum hep bugün tüm gün açıktı ama ben yoktum

elvin 39.5 ateşle yanıyo iğneleri alıp vurdurmamakla hata mı ettim ki kfayı yicem yaaaa offf

çok geçmiş olsun cnm yaa inş biran önce ii olur kuzun

canım şuanki ölçümlerde kısa olması hep öle olması anlamına gelmezki benim oğlumda bebekken kısaydı ama 5 sınıfta bi uzamaya başladı şimdi benden 10cm uzun ve uzamayada devam ediyo seninkide seni sollar bence.:lepi:

nice yaşlara canım sağlıkla..
hep mutluluk gözyaşı olsun işallah:)
ay ne kadar yükselmiş öle kıyamam ya..çok çok geçmiş olsun canım neyseki kötü bişi yok,sen devamlı ölçüosundur zaten ateşii ,umarım geceyi rahat geçirdiniz..
öpmeyin diorum canavarmışım gibi bakıolar bak işte ana çekio bebek çekio sıkıntısınıklava:klava:
bizde bugün 7 aylık olduk zaman su gibi akıyoooo

hey maşallah

SELAAM demet naber çalışıyormusun iznin yokmu? adil beraat nasıl
keremi babamız :asigim:uyutmuya çalışıyo-tatlicadiarzu-
babayaalkisalkisalkis

maşallah nazımızaaslında gelişimleri ii ama bizim dr minyon olacak dio ayşegül ,size bişi diolar mı?benim korkumda boyunun kısa kalması,biz normaliz ama:uhm:

gunaydın arkadaşlar.. tatil bittii.. tekrar burdayım. bu gun yoğurt mayalayacağım ilk defa, arzumun yoğurt makinesi var,yanlız anlamadığım bişey var arkadaşlar. bu kadar çok kavanoza mayalayınca ne kadar muhafaza edebiliyorum.6 kvanoz her biri 1 gun içinmi? bekletemek doğrumu? hadi birini ben yesem birini kociş yeseee.. kaldı yine kavanoz :)

babayaalkisalkisalkis

maşallah nazımızaaslında gelişimleri ii ama bizim dr minyon olacak dio ayşegül ,size bişi diolar mı?benim korkumda boyunun kısa kalması,biz normaliz ama:uhm:

bizim kızda biraz iri gidiyor.. doktor gayet sağlıklı dedi ben kısayım ama eşim uzun boylu.. 9200 kilosu.. 68 cm boyu .. sadece anne sutu verdim doktorum sutun yaramış dedi.. obez değil çunku mama bebeği değil dedi.. ama benim yarmagul kızıma kıyafet uyduramıyorum :) .. nasıol olsa yakında hareketlenicek ozamanda niye kilo almıyor diye hayıflanırım :) he he

KOLAY GELSİN bugün temizlik varmış ya cnm
hayvanat bahçesi yiğenim emir burda ya hayallerinin kahramanı aslanı göstermeye gittik
tüm hayvanat bahçesi boyuncsa aslan aslan dedi aslan en sondaymış aslana gelince yoruldu yavrucak pek iplemedikaydirigubbakcemile3 ablamlar sanırım yarın yolcular:gitme::a015:
bizde bugün 7 aylık olduk zaman su gibi akıyoooo

maşallah yavallahi ne çabuk geçiyor zaman
geçmiş olsun tekrardan bu arada:teselli:

kızlar ben kaçar,koçiş kahvaltıyı hazırladı sabırla masada beni bekliyor.hepinizi öpüyorummmmmmmmm

Günnayydıınnnn

dün bütün gece karnım ağrıdı sanırım emzirirken efenin ağırluığı neden oluyor sanıırm.. O kadar uykusuzum ki efe uyyusa hemen ben de uyuycam ama uyıcağa benzemiyor

iyilik başak senden? bu arada ben de Demete katılıyorum kilo vermişsin...

kandil mi bugün??
teşekkürler canım,seninki de:))
nili uyuttum ben de bi kahve yaptım ama o kadar ütü var ki vicdanım kahvemden tad almamı engellio!!

şiida yerim o ağırlığın totişini:))

Tünaydınlar herkese,
Bizimkiler dün gittiler, anca kendime gelebildim.
Kandiliniz mübarek olsu n sizlerinde.

Burcucum geçmiş olsun canım, 39,5 ateş çok fazlaymış yaaa, o kadar bekleme sakın bir daha.Allah korusun tehlikeli olur.

Ayşegül, maşallah naz hanıma.Boyunu kilosunu fazla takma kafana, belli bir yaştan sonra birden de büyüyebilir.Kibar bir kızın var işte:)))))

Tabii bu arada naz hanımın mayosu da gözleri kamaşırıyor:))))

Başakçım iyi fikir hayvanat bahöçesi.Bize en yakın izmirde var, onun içinde biraz daha büyüsün de öyle götüreyim diye düşünüyorum.
aylık olanlar, yeni ayınız kutlu, mutlu olsun:))))
Öpüyorum sizleri ve melekleri:asigim:

kandil mi bugün??
teşekkürler canım,seninki de:))
nili uyuttum ben de bi kahve yaptım ama o kadar ütü var ki vicdanım kahvemden tad almamı engellio!!

şiida yerim o ağırlığın totişini:))

:)))

herkese iyi kandiller tüm dualarınız kabul olsun
yarın görüşürüz
öptüm hepinizi

of kıslar ya çok dertliyim bu çağanın iştahsızlığı öldürecek beni dün gece 10 da muhallebi yedi sabah 9 akadar ne emdi ne mama hiç bişey yok sabah 9 da hala yemedi zorla bir kaç kaşık kahvaltı verdim öğlen 12 de çorba içirdim zorla diş yüzündenmi iyice iştahı yok önceden yoğurt yiyen çokcuk artık yoğurtta yemiyor anlamadım gitti napıcam ben bir akıl verin bana acaba dr amı götürsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…