elvin 39.5 ateşle yanıyo iğneleri alıp vurdurmamakla hata mı ettim ki kfayı yicem yaaaa offf
slm kızlar, dr a gittik bugün, naz dün sağlık ocağnda 6400, 64,5 çıkmıştı ya bugün de 6300 65.5 cm çıktı ama bu kesin doğrudur sağlık ocağının aletleri çok dandik. tam kız bebek ortalamasını takip ediomuş naz, 1cm uzun çıktı ya bi sevindim sormayın:)))
nice yaşlara canım sağlıkla..slm arkadaslar bugün benim kizim alti aylik oldu zaman ne cabuk geciyor hic ankamiyorum 6 ay önce tam bu vakitler sanci cekiyordum kizimi dogurdugum gün geldi aklima icim bi tuhaf oldu hüzünlendimde
kesin yasina bassin aglamaktan kendime gelemem galiba cok duygusalim(
kizim beni her gecen gün okadar mutlu ediyorki hergün bize (bana ve esime) yeni biseyler ögretiyor
iyiki anne oldum ALLAHim bana bu duyguyu yasattigi icin sükürler olsun
ay ne kadar yükselmiş öle kıyamam ya..çok çok geçmiş olsun canım neyseki kötü bişi yok,sen devamlı ölçüosundur zaten ateşii ,umarım geceyi rahat geçirdiniz..götürdüm demetçim tekrar..en son ateşi 39.8'e yükseldi fitilden sonra..aradım hastaneyi acil gelmemi çok yüksek olduğunu sölediler..ordada ölçtüler 39.5 çıktı..iğne yaptılar ölelikle düştü şükür şimdi uyuo bitkin bi halde çok uykusuz kaldı yavrum..6 tane iğne daha verdi ilaçla geçmio..yarın 2 kere iğnemiz var..kıyamam yavruma...aman kızlar kimseye öptürmeyin yavrunuzu kendinizde pek öpmeyin küçük çocuklarda temas etmesin yavrularınıza çünkü salgınmış...aman dikkat edin gerçekten kimse yaşasın istemem yaşadıklarımı..
bizde bugün 7 aylık olduk zaman su gibi akıyoooo
babayaalkisalkisalkisSELAAM demet naber çalışıyormusun iznin yokmu? adil beraat nasıl
keremi babamız :asigim:uyutmuya çalışıyo-tatlicadiarzu-
slm kızlar, dr a gittik bugün, naz dün sağlık ocağnda 6400, 64,5 çıkmıştı ya bugün de 6300 65.5 cm çıktı ama bu kesin doğrudur sağlık ocağının aletleri çok dandik. tam kız bebek ortalamasını takip ediomuş naz, 1cm uzun çıktı ya bi sevindim sormayın:)))
babayaalkisalkisalkis
maşallah nazımızaaslında gelişimleri ii ama bizim dr minyon olacak dio ayşegül ,size bişi diolar mı?benim korkumda boyunun kısa kalması,biz normaliz ama:uhm:
gunaydın arkadaşlar.. tatil bittii.. tekrar burdayım. bu gun yoğurt mayalayacağım ilk defa, arzumun yoğurt makinesi var,yanlız anlamadığım bişey var arkadaşlar. bu kadar çok kavanoza mayalayınca ne kadar muhafaza edebiliyorum.6 kvanoz her biri 1 gun içinmi? bekletemek doğrumu? hadi birini ben yesem birini kociş yeseee.. kaldı yine kavanoz :)]
günaydın ümit
yoğurt olayına genel bakış günlük olarak mayalanması ve tüketilmesi yönünde,ben mayalayınca 2 gün veriyorum ,bazende günlük sütaş yoğurt alıp onu veriyorum değişiyor yani...
KOLAY GELSİN bugün temizlik varmış ya cnmselam başakçım, yok çalışmıyorum, geçmişi okuyordum.
ne güzel fikir hayvanat bahçesi, bu arada fotoda keremi tutan sensen zayıflamışsın gibi geldi bana doğru mu?
yarın sabah temizlik var, sabah erken gelicek aslında berat uyurken yatsam iyi de forum tatlı geldi.
sen nasılsın gitti mi ablanlar?
barcli gecmis olsun, bence 39.5 ateş yüksek, götürsen mi acaba yeniden?
bizde bugün 7 aylık olduk zaman su gibi akıyoooo
kandil mi bugün??
teşekkürler canım,seninki de:))
nili uyuttum ben de bi kahve yaptım ama o kadar ütü var ki vicdanım kahvemden tad almamı engellio!!
şiida yerim o ağırlığın totişini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?