ya hep minyon diodu dr düne kadar, şimdi tam kız bebek ortalamasına uyuyo dedi, baş çevresinde biraz aşağıdaymış, bi de benim dr yazın 6aylık bebek için 500gr kilo alımı çok çok iyi dedi bilemiyorum artık heralde bizim kız çok yavaş büyüycekbabayaalkisalkisalkis
maşallah nazımızaaslında gelişimleri ii ama bizim dr minyon olacak dio ayşegül ,size bişi diolar mı?benim korkumda boyunun kısa kalması,biz normaliz ama:uhm:
cnm bizimki de bazen 8de yiyo yatıyo bidaha 6da falan yiyo, ben dert etmiorum yetiyo demek, uyku da büyütüodur ihtiyacı neyse ona yönelirmiş çocuklar, aman çok zorlama sakın nefret eder yemekten benm dr hep öle dio yemesse ağzına tıkma mutlaka canının istediği bi saat vardır onu ayarlaof kıslar ya çok dertliyim bu çağanın iştahsızlığı öldürecek beni dün gece 10 da muhallebi yedi sabah 9 akadar ne emdi ne mama hiç bişey yok sabah 9 da hala yemedi zorla bir kaç kaşık kahvaltı verdim öğlen 12 de çorba içirdim zorla diş yüzündenmi iyice iştahı yok önceden yoğurt yiyen çokcuk artık yoğurtta yemiyor anlamadım gitti napıcam ben bir akıl verin bana acaba dr amı götürsem
canım sıkma canını,elbet aç bırakmaz kendini ama benim derdim de midesi küçülmesin valla ben sabah yumurta kırıp onu yediriorum tereyağına,çorba evde varsa onu(bu arada benim hasretle kakasını beklediğim kızım mercimeği yio,hemen yapıo..en ii arkadaşım mercimek:mymeka:)yemek de pilav köfte tavuk ,dolma ne varsa..ohh bare midesi küçülmesin bi de iştahla yemio mu doymuo vallavereliniortakof kıslar ya çok dertliyim bu çağanın iştahsızlığı öldürecek beni dün gece 10 da muhallebi yedi sabah 9 akadar ne emdi ne mama hiç bişey yok sabah 9 da hala yemedi zorla bir kaç kaşık kahvaltı verdim öğlen 12 de çorba içirdim zorla diş yüzündenmi iyice iştahı yok önceden yoğurt yiyen çokcuk artık yoğurtta yemiyor anlamadım gitti napıcam ben bir akıl verin bana acaba dr amı götürsem
hayırlı olsun canım bend- de merakla bekliorum bayaa kötü nilin de damakları..Merhaba incicim, bir kaç gündür bizim egeninde iştahsızlığı vardı.Doğru dürüst yemiyordu, bugün ilk dişimizin ucunu gördüm:)))
:dance::dance:
Hem sıcaklar, hem de diş olayları sanırım etkiliyor çocukları.biz bile doğru dürüst yemek istemezken düşün bide zavallılar ilk aylarını yaşıyorla r .çş
ya hep minyon diodu dr düne kadar, şimdi tam kız bebek ortalamasına uyuyo dedi, baş çevresinde biraz aşağıdaymış, bi de benim dr yazın 6aylık bebek için 500gr kilo alımı çok çok iyi dedi bilemiyorum artık heralde bizim kız çok yavaş büyüycek
ay çok sevdim drunu:teytey::teytey:naz'a..baş çevresi doğumda da küçüktür bizim de öle çünkü ama dengeli büyüovereliniortaksağlıkla büyüsünlerde nazlı olsunlar azcık naapalım:Saruboceq:
bu arada ne mayosu diorum yazılan mesajlardan soona şimdik gördüm naz prensesi,Allah nazarlardan korusun,güle güle giysin
ben de gittim geldim aman git gel hep aynı kastamonu ya azcık değişiklik olsa:1shok: valla:çok üzgünüm:
Merhaba Gamzecim, hoşgeldin.Tabii kucaktan kucağa alışmıştır zilli:)))))Sen yeterli gelmezsin şimdidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?