2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba incicim, bir kaç gündür bizim egeninde iştahsızlığı vardı.Doğru dürüst yemiyordu, bugün ilk dişimizin ucunu gördüm:)))
:dance::dance:
Hem sıcaklar, hem de diş olayları sanırım etkiliyor çocukları.biz bile doğru dürüst yemek istemezken düşün bide zavallılar ilk aylarını yaşıyorla r .çş

Ege kucağımda,hg g ööööööööööööööööööööööööö aralaradaki kelimelere ondan arkadaşlabr ına

saol meralcim ay iştahsızdı zaten çağan iyice yememeye başladı işallah çıkar dişleride rahatlar çocukya zaten sürekli elleri damaklarında iyice beyazlamış üst damak falan ama görünürde diş yok

buarada ilk dişiniz hayırlı uğurlu oılsun işallah 32 side rahatça çıkar ay az önce yazıcaktım uykusuzluktan ne yapatığımdan haberim yok gece 3ten beri elimde biberon kaç kere mama hazırladım ha içecek diye şaftım kaydı resmen birde huyum kurusun asla gündüz uyuyamam uykusuz bir halde bekliyorum uyanmasını bakalım

Canım benim , işin zor.Uykusuzluk aptal gibi yapıyor insanı.
gece uyurken su filan veriyor musun_*

Bu arada teşekkürler canım, iyi dileklerin için.İnşallah sizde bir an önce görürsünüz sağlıcakla güzel inci tanelerini.

vermemmi meralim allahtan suyu kendisi istediğinde biberondan istediği kadar içiyor önceleri suyuda sevmezdi zorla kaşıkla verişrdim şimdi o sorunu kalmadı şükür neyse ben kaçtım öpüyorum seni egehanı

babayaalkisalkisalkis

maşallah nazımızaaslında gelişimleri ii ama bizim dr minyon olacak dio ayşegül ,size bişi diolar mı?benim korkumda boyunun kısa kalması,biz normaliz ama:uhm:
ya hep minyon diodu dr düne kadar, şimdi tam kız bebek ortalamasına uyuyo dedi, baş çevresinde biraz aşağıdaymış, bi de benim dr yazın 6aylık bebek için 500gr kilo alımı çok çok iyi dedi bilemiyorum artık heralde bizim kız çok yavaş büyüycek
cnm bizimki de bazen 8de yiyo yatıyo bidaha 6da falan yiyo, ben dert etmiorum yetiyo demek, uyku da büyütüodur ihtiyacı neyse ona yönelirmiş çocuklar, aman çok zorlama sakın nefret eder yemekten benm dr hep öle dio yemesse ağzına tıkma mutlaka canının istediği bi saat vardır onu ayarla
bizim kız aşıdan beri gece belki 10kere ağlayarak uyanıyo, sanki kabus görür gibi, dişlerine mi yorsam anlamadım dün bi ara jel sürdüm 3saat falan uyanmadı dişte olabilir

canım sıkma canını,elbet aç bırakmaz kendini ama benim derdim de midesi küçülmesin valla ben sabah yumurta kırıp onu yediriorum tereyağına,çorba evde varsa onu(bu arada benim hasretle kakasını beklediğim kızım mercimeği yio,hemen yapıo..en ii arkadaşım mercimek:mymeka:)yemek de pilav köfte tavuk ,dolma ne varsa..ohh bare midesi küçülmesin bi de iştahla yemio mu doymuo vallavereliniortak
bence sen de değiştir azcık yemekleri sıkıldı oğlum büyüdü,boşver mamayı ver bak dolmayıalkisalkisalkis
hayırlı olsun canım bend- de merakla bekliorum bayaa kötü nilin de damakları..:teytey:

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar :1hug:
ezracım hoşgeldin ne haber??
biz bugün hep dışarda gezdik saklı bahçeyede gitttik linaycım seni andım işin komik yanı karşısındaki aktaş lokantasına gidiyoduk hep bu sefer dedim belki sizinle karşılaşırız :jeyyar::jeyyar:

hoşgeldin canım ,nasılsın,berrak nası??
elacım ii akşamlar sana da ..
ben nili uyutrmaya çalışıorum,nuh dio uyku demiooo...

kızlar beni merak ettiniz mi?
hepinizi çok özledim valla.
1 haftalığına Ankara dayım..umarım herşe,iy yolundadır geçmiş öyle uzunk i.
Bizim keyfimiz yerindeydi..Niğde de bağ evindeydik..serin,kuşlar,böcekler,temiz .hava..kızım 15 günde ki
lo aldı..8 kilo oldu çok şükür..Meyveleri daldan koparıp yedirdim..bir de orası kalabalık,herkes yaz aylarında geliyor Adana dan,Ankara dan,istanbul dan..kuzenlerim, onların çocukları..çok eğleniyodu kızım..
Düğün için geldik,bi de adamı fazla yalnız bırakmamayayım dedim..Ankara da sadece sizi özledim valla..
Başak ım canım nasılsın?
ınanna ne haber hayatım?

Biraz börtü böcek korkusu oluyodu,hatta bir-iki ısırdılar kızımı ama katlancaz artık dedik...
Yalnız kız kalabalığa alıştı,şimdi benden acaip sıkılıyor kızlar..Hep laf istiyor
15 gündür var mı önemli gelişme,inşallah bebişler ve sizler sağlıklısınızdır

Merhaba Gamzecim, hoşgeldin.Tabii kucaktan kucağa alışmıştır zilli:)))))Sen yeterli gelmezsin şimdidelikafadulden

ay kafayı yedim ya bugün canımdan bezdirdi naz, annemle babam geldi yüzlerine bakamadım kızla uğraşmaktan, kayınvaldemlere gittiler ben evde kaldım zar zor uyuttum 10dk oldu uyanır şimdi
bende şimdiden sıkıldım istanbuldan daha yeni geldim halbuki, 1hafta bekliim de annemlere gidiim, aşırı sıcak burası kızlar yanıyoruz, çocuk belki sıcaktan uyumuyo klimayı açtım öle uyuttum

Merhaba Gamzecim, hoşgeldin.Tabii kucaktan kucağa alışmıştır zilli:)))))Sen yeterli gelmezsin şimdidelikafadulden

Meralcim merhabalar,çok teşekkür ederim,hoşbulduk
Umarım iyisinizdir,ben 3 saat önce geldim ve misafirim geldi Meral..Eşimin arkadaşı,şimdi balkonda oturuyolar..Eskişehir den geldiler kızı görmeye,süzülüyodum uykusuzluktan,size bakiim dedim açıldım:lepi:

Geçmiş olsun Aisha..
Benim kzım da bazen böyle ataklar yapıyor ve neden mutsuz olduğunu anlayamıyorum:umursamaz:

Ayşegül, hem sıcaklar hem dişler çocukları çok etkiliyor.Bugün bizimki de sürekli kucakta olmak istedi, akşama kadar huysuzluğu üstündeydi:sinifsinif:

Gamzecim işin zor güzelim, insan yorgun ve uykusuz olunca misafir filan çekilmiyor.Neyseki eşinin arkadaşıymış, birde karı koca gelselerdi, mecburen ilgilenmek gerekiyor o zmana.Şimdi hiç olmazsa istediğin yere takılıyorsun.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…