2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolay gelsin gamzecim benim de annemler şehirdışından ya misafir sayılır bi çorba yapabildim napiim bebekle evi topla onu doyur gün bitiyo ben pazar gününden nefret ederim zaten bütün gün başım ağrır nedense..meral valla seni takdir ediorum çocuk bakmanın bu kadar zor olduunu bile bile 3.ye niyetlenmişsin bravo valla:))

pardn yani niytlenmekle kalmayıp bi de 5kilo bebek doğurdun alkışlıyoruz seni hepimiz:)))

hoşgeldin canıma.s.çok sevindim güzel günler geçirmenize:))
çocukların şaftı kaydı hem sıcak hem diş,bizimki de uyumuo bi türlü 9,5 gibi uyudu anca...

Alisha doğrusun canım,Meral konusunda..
Valla helal olsun diyorum..Benim kuzen de benle yaşıt,3 yü doğurdu erkek yakalıycam diye..
Bi de öğretmen.çocuklar arasında üçer yaş var,gıptayla bakıyorum..neysem,size doyum olmaz ben yatıyorum:1hug:

bende yattım fıstıklar ii kandiller Allah eşlerimizle yavrularımızla cennete gitmeyi nasip etsin

ela,duygu hoşbulduk canım.))
iim walla hem tatil hem yorgunluk
şimdi bide valiz yıkanacak,iş hiç bitmio

umarım herkes iidir

bende yattım fıstıklar ii kandiller Allah eşlerimizle yavrularımızla cennete gitmeyi nasip etsin
amin canım,sana da ,sevdiklerine de işallah..:Saruboceq:
ela,duygu hoşbulduk canım.))
iim walla hem tatil hem yorgunluk
şimdi bide valiz yıkanacak,iş hiç bitmio

umarım herkes iidir

off valla en zoru yıka vee soona ütüleeeklava:

walla herşeyi ütülemiorum napiim ya,berrağın gezmeklik kıyafetlerını ütüluorum sadece:bbo:
duygu naptın canım yerleştinmi,nil nasıl?

pardn yani niytlenmekle kalmayıp bi de 5kilo bebek doğurdun alkışlıyoruz seni hepimiz:)))
Canım ege için oldukça çok düşündüm:)))Aralarında 16 yaş var.Ama 5 kilo doğurmayı hiç düşünmemiştim:)))))))
Alkışlar için teşekkürler yine de...
iyi geceler bu arada.Öp benim için nazı.

kızlar ,hepinizi öpüyorum..Misafir gitti ve
ben uyuycam
iyi geceler diyiyorum,çoook yorgunum
İyi geceler canım sana da.Kendine ve bebişe iyi bak:)

meralcim 16 yaş tekrar bravo ,gerçi büyüyünce gene istiosun diolar ama??
yerleştim sayılır esra bi halıları veremedim pis pis serdim,bu hafta arkadaşım gelecek o gitsin vereceğim çünkü 10 güne getiririz diolar!!
ben ütülüorum da ne oluo günde 5 kere kirletio..

Sağol duygucum.
bende artık ütülemekten vazgeçtim valla.Bir taraftan ter içinde kalıyor değiştiriytorum, bir taraftan su içmeye çalışıyor üstünü sırıl sıklam yapıyor değiştiriyorum, bir taraftan yemek yerken batırıyor.Günde en az 5 kez değişiyor.2 günde bir 1 makine çamaşırı birikiyor.Bu sıcakta kendi kıyafetlerimi bile ütülemiyorum.Annem ütülerse ütülenmiş oluyor:)))))

slm meral,
walla tatil dediğin babannemle halamlarla 3 gün işte,
daha bırakmıolardı beni zar zor geldim,berrağın düzeni deişio bir yere gidince,doğru düzgün yemedi hep emdi,ewde koca kase herşeyi yiyen çocuk oralarda 3-5 kaşık yedi hep,o yüzden bir yere gitmek istemıorum,bide 'çıldırtan sözler ' topiğine bol bol malzemem oldu anlayacağınklava:

sen nasılsın,seninkilerde gitmiş allah kavuştursun,annen hala yanında ama dimi?

duygu kolaylamışın işlerı ,halı işi hallolur nasıl olsa,kafana takma

Evet esracım, annem yanımda.O gitmedi.

Duygucum her seferinde unutuyorum, hayırlı olsun güzelim yeni evin.Güle güle otur.

Mehaba duygu, uyumak varken neden burdasın ?? benimkide soru sanki ben farklı bişey yapıyorum

Başak Hoşgeldinn
ben kaçıyorum çoookkk uykum var çokk
iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…