hoşgeldin canıma.s.çok sevindim güzel günler geçirmenize:))kızlar beni merak ettiniz mi?
hepinizi çok özledim valla.
1 haftalığına Ankara dayım..umarım herşe,iy yolundadır geçmiş öyle uzunk i.
Bizim keyfimiz yerindeydi..Niğde de bağ evindeydik..serin,kuşlar,böcekler,temiz .hava..kızım 15 günde ki
lo aldı..8 kilo oldu çok şükür..Meyveleri daldan koparıp yedirdim..bir de orası kalabalık,herkes yaz aylarında geliyor Adana dan,Ankara dan,istanbul dan..kuzenlerim, onların çocukları..çok eğleniyodu kızım..
Düğün için geldik,bi de adamı fazla yalnız bırakmamayayım dedim..Ankara da sadece sizi özledim valla..
Başak ım canım nasılsın?
İnanna ne haber hayatım?
çocukların şaftı kaydı hem sıcak hem diş,bizimki de uyumuo bi türlü 9,5 gibi uyudu anca...ay kafayı yedim ya bugün canımdan bezdirdi naz, annemle babam geldi yüzlerine bakamadım kızla uğraşmaktan, kayınvaldemlere gittiler ben evde kaldım zar zor uyuttum 10dk oldu uyanır şimdi
bende şimdiden sıkıldım istanbuldan daha yeni geldim halbuki, 1hafta bekliim de annemlere gidiim, aşırı sıcak burası kızlar yanıyoruz, çocuk belki sıcaktan uyumuyo klimayı açtım öle uyuttum
Ayşegül, hem sıcaklar hem dişler çocukları çok etkiliyor.Bugün bizimki de sürekli kucakta olmak istedi, akşama kadar huysuzluğu üstündeydi:sinifsinif:
oy naz mı yaptı anasına..
ayşegül ii demiş valla nası yaptınız bu bebeleri şaşıp kalıorum ben de
amin canım,sana da ,sevdiklerine de işallah..:Saruboceq:bende yattım fıstıklar ii kandiller Allah eşlerimizle yavrularımızla cennete gitmeyi nasip etsin
ela,duygu hoşbulduk canım.))
iim walla hem tatil hem yorgunluk
şimdi bide valiz yıkanacak,iş hiç bitmio
umarım herkes iidir
Canım ege için oldukça çok düşündüm:)))Aralarında 16 yaş var.Ama 5 kilo doğurmayı hiç düşünmemiştim:)))))))pardn yani niytlenmekle kalmayıp bi de 5kilo bebek doğurdun alkışlıyoruz seni hepimiz:)))
İyi geceler canım sana da.Kendine ve bebişe iyi bak:)kızlar ,hepinizi öpüyorum..Misafir gitti ve
ben uyuycam
iyi geceler diyiyorum,çoook yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?