2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bişi araştırıorum da ..off yarın dr yolu gözüktü bana
aslında çok uykum var ama??
size ii uykular,ben de yatarım az soona:)

Iyi aksamlar kizlar
suan havaalanindaim bavullari verdik saatimizin gelmesini bekliyoruz. Yarim saat sonra
kapiya gideriz artik. Bavullara biraz peynir zeytin koydum malum orda pek yok.
burda sorun cikmadi Insallah Korede elimizden almazlar.
esim cuma interneti kapatmis giremedim.
Bu arada herkesin kandilini kutlarim Allah herkesin kalbindeki dilegi versin ins.
Defne suan arabasinda uyuyor demin sutlacla su verdim suyu cok verdim sanirim kustu
ilk defa o kadar kustu ama iciyor diye verdim ne bileyim artik sabaha kadar sadece emziririm
ay ne uzun oldu bana dua edin ins bu uzuuuun yolculuk sorunsuz gecer.
BU geceden sonra artik yeni bir hayat baslayacagiz umarim hersey guzel olur.
gorusuruz kizlar

Kızlar hepinize iyi geceler.Öpüyorum hepinizi.Bu arada hepinizin kandilini tekrar kutlarım.Ayşegülün dediği gibi allah hepimi<i çocuklarımızla birlikte cennetine kabul etsin inşallah.
aslımı beklerken, iyi yolculuklar canım sanada.İnşallah herşey gönlünüzce olur.

ah canım,gidiosunuz ha..bak mübarek günde gidiosunuz,yeni hayatınız,sağlıklı,huzurlu,beraber olsun,şans getirsin size..yerleştikten soona ihmal etme bizi..canını da bişiye sıkma bak ne güzel yeni yer,farklı insanlar..istediğin gibi olsun herşey,defneyle seni kocaman öpüorummmmopuyorumnanaktan

günaydınnnopuyorumnanaktan
hem kaparım hem de açarım dükkanımızemuszemus
güzel bi gün olsun işallahkaydirigubbakcemile5

Günaydınnnn
Amanın sadece ben varım..Zati gaz sancım var bizzat kendimin..Kızımın da olmaz inşallah..Gece soydum döktüm kızı,cam pencere açıktı..Buz gibim olmuş sabaha karşı stress oldum hemen..kız Şeydaaaa
buluştunuz mu yoksa bensiz?
de bakiimmm

Hera kızzz,sen niye kırmızı oldunnn?Kk nın yönetim kurulu başkanı mı oldun bacımmm?ınanna ,Hera günaydınlarrr kızlar

günaydınnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
bugün yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapayım dedim,işe size günaydın demekle başladım:))):lepi:
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm mucccckkkkssssssssopuyorumnanaktan

Günaydınnnn
gamze hoşgeldin :) özlettin kendini
yok ya nerdeeeee buluşamadık bi türlü , sanırım sen gelene kadar da buluşamayız

hahha öle mi oldun gerçekten??waw başkanım..:)
talyacım umarım günlerin hep güzel geçer:))
eşin sırtını sıvazlamadı mmı:))))))))))

günaydın herkesee..geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar..hepiniz ii bi hafta geçirin inş

özlem kıskandım kız ben senizemuszemuslülülülülülümsj sayından mı böle yoksam tecrübe puanlarından mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…