Iyi aksamlar kizlar
suan havaalanindaim bavullari verdik saatimizin gelmesini bekliyoruz. Yarim saat sonra
kapiya gideriz artik. Bavullara biraz peynir zeytin koydum malum orda pek yok.
burda sorun cikmadi Insallah Korede elimizden almazlar.
esim cuma interneti kapatmis giremedim.
Bu arada herkesin kandilini kutlarim Allah herkesin kalbindeki dilegi versin ins.
Defne suan arabasinda uyuyor demin sutlacla su verdim suyu cok verdim sanirim kustu
ilk defa o kadar kustu ama iciyor diye verdim ne bileyim artik sabaha kadar sadece emziririm
ay ne uzun oldu bana dua edin ins bu uzuuuun yolculuk sorunsuz gecer.
BU geceden sonra artik yeni bir hayat baslayacagiz umarim hersey guzel olur.
gorusuruz kizlar
Kızlar hepinize iyi geceler.Öpüyorum hepinizi.Bu arada hepinizin kandilini tekrar kutlarım.Ayşegülün dediği gibi allah hepimi<i çocuklarımızla birlikte cennetine kabul etsin inşallah.
aslımı beklerken, iyi yolculuklar canım sanada.İnşallah herşey gönlünüzce olur.
ah canım,gidiosunuz ha..bak mübarek günde gidiosunuz,yeni hayatınız,sağlıklı,huzurlu,beraber olsun,şans getirsin size..yerleştikten soona ihmal etme bizi..canını da bişiye sıkma bak ne güzel yeni yer,farklı insanlar..istediğin gibi olsun herşey,defneyle seni kocaman öpüorummmmopuyorumnanaktan
Günaydınnnn
Amanın sadece ben varım..Zati gaz sancım var bizzat kendimin..Kızımın da olmaz inşallah..Gece soydum döktüm kızı,cam pencere açıktı..Buz gibim olmuş sabaha karşı stress oldum hemen..kız Şeydaaaa
buluştunuz mu yoksa bensiz?
de bakiimmm
günaydınnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
bugün yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapayım dedim,işe size günaydın demekle başladım:))):lepi:
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm mucccckkkkssssssssopuyorumnanaktan