2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın burcum senınd gecmıs kandılın mubarek olsun

elvın nasıl oldu ıyılestımı

biraz daha ii iğneyle düştü ateşi günde 2 kere iğne oluyrz..yarın biticek..çok şükür bunada...sen nasılsın batuş nasıl

Günaydın, herkese güzel bir hafta olsun..

biz güne ateşli başladık,sanırım dişten oluyor ince çizgi gibi damağı, çıktı çıkacak dişi..
aksi gibi bugünde işe geldim,şimdi ateşi düşmüş uyuyormuş..

geçmiş olsun ya..şu dişlerden çabuk kurtulsalar keşke..
bu arada ben facebooku kapadım hanımlar şimdik:)

günaydın herkese topik uzun zaman sonra ilk defa dolu sayılır kaçaklar dönmeye başladı galiba tatilden :))
aylin geçmiş olsun dün çağanında hafif ateşi vardı şurup verip düşürdüm sanırsam diş yapıyor buarada çağan yine gece ne emdi ne de mama yedi artık büyüdüm diyor bana zemuszemus

sağolun kızlar..

inci benimkide emmiyor 2 gündür göğüslerim taşıyor,
gece de emmedi inşallah bırakmaz..

duygu hayırdır neden kapadın :)

selam kızlar:))))
ooohhh çıstak çıstak dünürümde gelmişhihoyyyt
burcu geçmiş olsun canım,aman iğneleri ehli birine yaptırın,benim büyük kız küçükken çok hastalandıydı,12 tane iğne vurdular 10 tanesini iğnecim eve gelip vuruyordu son 2 tane kala şehir dışına çıkmak zorunda kaldı,bende komşumuz olan emekli bi ebe hemşireye rica ettim vuruver diye.oda sağolsun kırmadı ama iğneyi kızımın bacağına sonuna kadar sokmadığı için 2 bacağındada deri altında ilaç toplandı,ne yaptıysam dağıtamadım ilacı.dr.u zamanla geçer arada alkol ile ov dedi ama nafile,kızım 10 yaşında şimdi 2 baldırındada hemde ön kısmında çukurluklar oluştu.bide o bölgenin üzerine başka iğne vurulduğu takdirde allah korusun felç bile olabiliyormuşsun.
aylincm inci gibi dişleri olsun inşalah eguşumun...benim kız aceleci 2.ciyide çıkardı..

gcmıs olsun linaycım
kaanın ust damaklar şişmiş dişimi gelıyor acep
hosbuldk nılın guzel annesi

yok yok demin yazışıoduk da
çıkıorum die haber veremedim burdan yazdım:)
hahha dün akşam kocam da açmış tekrar
tanımadığım kadınlar var,sülükler,bakalım kimlermiş
akşam gelsin de:)

bizde iyiyiz cnm bugun kontrole goturdum herseyımız ıı çok sukur aslında götürmeyecektım ama bir kaç gündür geceleri uykusunda mızmızlanıyo dişinden galiba yatmadan calpol ver dr da

merhaba dunurum yahuu gormeyelı ne cok oldu
kızım nasıl oyyyy yesın onu kaynansı onun mınıcık ellerını
yerıme kokla emı annesiii

bizde iyiyiz cnm bugun kontrole goturdum herseyımız ıı çok sukur aslında götürmeyecektım ama bir kaç gündür geceleri uykusunda mızmızlanıyo dişinden galiba yatmadan calpol ver dr da

ben 2 gün yarımşar ölçek verdim,nil de ben de rahat ettik..
maşallah bu arada küçük adama,aman sağlıkları yerinde olsun:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…