2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa ben geliyorum sen yoksun,bi türlü buluşamadık dünürcüm,paşam nasıl bakiim.

bende diş çıkarırken yarım ölçek calpol verdim,onu verince çok rahatlıyor bebişler..

kızlar size yazmayı unttum,aslında çok önemli bi mesele szide uyarmak isterim.dün milupanın yani çıkan pirinçli kaşık mamasında veriyim dedim naza,paketi bi açtım içinden ufacık bi böcek çıktı,neye uğradığımı şaşırdım şok oldum resmen...
şimdi milupanın sitesine girip şikayet edicem,bakalım nasıl bi açıklama getirecekler...

ben kaçıorum yahu nil artık tamamne uyanır heralde totişim acıdı sandalye üstünde..
opuyorumnanaktan

talya ikinci dişinizde hayırlı olsun işallah hepsini rajhat çıkarır
aylincim bende süt kalmadığı için öle patlıcak gibi olmuyor valla
dünürüm vercem kıs artık yaptığım yemeklerden seni dinlicem valla aç kalamsından iyidir
heracım iyi yapmışssın götürmekle rahatlasın çocuk babamız uyansaydı bizde bir sağlıkocağı yapıcaktık bu sabah iştah durumu için ama hala uyuyor bende kaldırmadım yarın gideriz artıkın

talya,özlem sağolun,maşallah naz kızmıza erkenden çıkartmış bizimki tembel daha icraat yok :)

Hera doktor bizi 8 aylıkken gelin dedi ama aynı batu gibi bizimkide gece güzel uyuyan çocuk
sık sık uyanır oldu..götürsemmi bende acaba..

duygu aynen dediğin gibi fıskıye gibi akıyor artık atış yarışı yapocam bakalım ne kadar uzağa gidebiliyor zemuszemus

ya her yerde bu haberler var,ne oluo k,i:uhm:

aaaa ne diyorsun Talyaa hemde milupadan
kesinlikle hemen şikayet et hatta telefon aç bizzat konuş
skandal valla hatta tazminat iste :jeyyar: heryerde haber yaparım de :))

sen nerde duydun duydu,bende bi bakim,aman bebişlerimiz iyi beslensin diyoruz 3 kuruş fazla ödeyelim diyoruz,ama olanlara bak...

ben 2 gün yarımşar ölçek verdim,nil de ben de rahat ettik..
maşallah bu arada küçük adama,aman sağlıkları yerinde olsun:teytey:

tşk cnm Şeniz bende durmadı mı verıyorum o zaman rahatlıyor ve baya bı uyuyor. batuhanın ust dıslerı de çok kabarmıs her an çıkcak gıbı sızlerınde oyle mı?

aaaa ne diyorsun Talyaa hemde milupadan
kesinlikle hemen şikayet et hatta telefon aç bizzat konuş
skandal valla hatta tazminat iste :jeyyar: heryerde haber yaparım de :))

bi girebilsem siteye,güzel bi yazı döktürecem ama..kötükedihüso

bilmiyorum kı aylıncım ben dısten dıye dusunuyorum ama götürdüm yınede işte hem genel kontrolden gecıyor ıyı oldu. artık fasulye,nohut,makarna vs onları da ver dedı dr bılgınıze

benim kız 2 gündür çok huysuz,her an üst dişlerde çıkabilir hafif bi kızarıklık var yanlızca...

börtü böcek her şeyden çıkabilir sasırmadım acıkcası en temız dedıgımız yerlerde bıle neler oluyor

hayretler içindeyım bocek cıktıması hemde bebek mamasından sastım kaldm vallahi
resımle canım

bende resimleyip göndereyim dedim ama böcek çok küçük olduğu için belli olmuyor,benim makinadada zumlayamadım...

aradım milupayı,şikayetimi söyledim kız belki kargo esnasında paket patlamıştır dışardan gelmiştir dedi,bende hayır paket sağlam içindeki böcekte zaten tahıl böceğine benziyor dedim,oda ama hanfendi bizim ürünlerimiz yüksek teknoloji ile üretiliyor mümkün değil dedi,bende madem öyle bu böceğin burda işi ne dedim apişıp kaldı 1-2 dak.sessizlik oldu ben hat kesildi zannettim,neyse kız biz sizi şimdi arıycaz hanfendi dedi kapattık bakalım ne olacak....

Zeynepcim böceği senin koyduğundan bile şüphe ederlerse hiç şaşırmıcam
ozaman ben yalan söylüyorum deseydin
bence ne yap et şu resmi çek,en iyi kanıt

tabii canım,kendilerini aklamak için eminim onuda söylerler,ama bakalım bekliyorum ne diyecekler,bende çok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…