2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese

teşekkür ederim arkadaşlar ama eymenin ateşi aşıdan oldu sanırım.şimdi 37 ye düştü.bebeklerin ateşi 36 ile 38 arasında olması normalmiş.dün bir yerde okudum.
evet canım 38 de duş ,38.5 da doktor..
çok geçmiş olsun
ah benim tatlı damadım:))annesi istedikçe o inat edioklava:klava:idrar yoluna baktır bi de tatlım,İ.Y.E.da iştahı kapatıomuş..

ben de bugün ölesine açıktım canım,neys arkadaşlarım gitti ,nil de uyudu,artık serbestim:teytey:
metinin denizi sevmesine çok sevindim:dance::dance:
anaokulu konusunda da ben de devlet tarafındayım çünkü en azından yemeği yağına,karbonatına kadar hesaplayıp veriolarcokacimcoookama istanbula taşınırsak senin kreş canım
özet aslında ben de de çok bilgi yok

Nerdeyse sabah oldu ben hala yatmadım uykum kactı
bıde defne hanım pusetınde uyumadı rahatsız oldu yataga koydum babasıyla uyuyor bana yer kalmadı dunde esım yatmamıs yanımıza koltukta uyumus sırayla kullanıyoruz yatagı yanı :))

aY yeşim çok zor canım ama sık azcık dişini biliyorum sölemesi kolay diceksin ama bunlar hep defnenin rahat etmesi için zaten hep onlar için onların geleceği için uğraşmıyormuıyuz işallah en kısa zamanda evinize yerleşir biraz daha rahatlarsın zaten dünyalar güzeli kızında yanında kalan hiç bişeyi dert etme bence

dünürücüm saolasın canım bakalım kendi drumuz yaptırır herhalde tahlil falan nil gelinim nassı keyf i yerindemi öperim onu yanacıklarından ayacaıklarından :)))
montiş ii tatiller canım metininde keyfi yerindeymiş sevindim canım kendne ve metine iyi bak iyi attiller

ay bu gecede kimse yok kocişte basket oynamaya gitti çağanıda uyuttum azcık sohpet edim dedimde kimselr yok şnasıma gidimde bari tv izlim iyi gecler herkese

GAMZEEEEEEE
SEVGıLı DÜNÜRÜM
arayamadım seni kusura bakma canım hep bu saatlerde firsat buluyorum oda geç oluyor
inş yarın ararım ablamlar burdaydı yolladık bugünde sgk ya gittim derken nasıl geçiyo valla bilemiorum
siz naptınz nasıl geçti konuşuruz yine

herkese ii geccelerrrr

başak ne haber canım,bi bakıim dedim kızlar nasıl,herkesler kaçmış ama...

inci valla çok zor sen anlattıkça benim içim gidiyor sana çağana değil çünkü açlık çekse yer sıpacık demekki keyfi yerinde şu meşhur bi çocuk dr u vardı ya neydi kadir tuğcu ona da senin gibi şikayetli bir annenin bebeği için bunun modelli böyle :)yapacak bişi yok az yiyosa az yesin yazmıştı demekki oluyo sıkma kendini sağlık değilmi önemlisi
waterfuulllll ii gecelerrrr

alisha oteli ablamlar için sormuştum çeşmede kapıda kaldılardıda rezervasyonsuz doğaçlama tatil yapalım derken:)
biz kemer e gitcez inş 4gözle eylülü bekkliorum saol canım yinee
kızlar swordfish travel duydunuz mu?

talyaaaaaaaaaa ii geceler naber cnm ya
inci benim eşimde yok yemektelerdi klinikçe ama şimdi yolda aradı az önce ben birazdan kaçar kızlarr sizleri öpüyorum yeşim kukumavı merak ettim güzelle benziyo bende buhar pişirici alcam daha sebze vermiyorum ben 29 da dr kontrolu var bu kez başlatır herhalde artıkın

sanada iyi geceler canım,bende durmaz kaçar,iyi geceleropuyorumnanaktan

Merhaba, iyi geceler kızlar.

Geçmişi okuyabilmek için bu saate kadar kaldım, hakkımı yemeyin:)))
Ama nq yapmayı unutmuşum, artık aklımda kalanlara cevap yazacağım.

Aylincim, geçmiş olsun canım.bir an önce geçer inşallah eguşun boğazı.
Esracım, sizin içinde aynı dileklerim var, ama sanırım berrak klimadan rahatsız oluyor.Ben klimayı açmıyorum evde, sonuçta kurutuyor ortamı, bebek rahatsız oluyor.

Yeşimcim, bir an önce yerleşin evinize, sende eşinde aslımda rahat etsin:))))Labneyi tuzsuz diye veriyoruz canım, senin söylediğinde yapılabilir.ben arada öyle de yapıyorum.

İncicim, sen bu oğlandan çooook çekeceksin.Nedir bu haylazın yaramazlığı, annesi bir sürü şey yapıyor, o yemiyor, olacak şey değil.Müstakbel eşinden örnek alsın, maşallah nil hanım annesi kendilerine ne yaparsa onu yiyor:)))))

Ben de daha önceleri kıyma koyuyordum çorbalarına.Eşim geçen akşam et almış, bir kısmını küçük parçalar haline getirdim, bugünkü yaptığım kabak yemeğine koydum.İyice piştiği için, yedirirken çatalla ezerek yedirdim.
Fifoş iyi tatiller canım, denizi sevdiğine sevindim metinin.denizde çok tatlı oluyorlar:)))))Benim geçen sene bu zamnada ettiğim dualar kabul oldu:))))Geçen sene burada akşamları yüzmeye gidiyordum.Bir gün, küçücük bir bebeği annesi denize yaklaştırınca, çocuk, bırak beni dercesine atlıyordu.6-7 aylık birşeydi.İnşallah benim oğlumda böyle sever demiştim.Şimdi egede aynı, denize gireceği zaman atmaya çalışıyor kendini.

Başakçım sana da iyi geceler:)))

Merhaba zeynepçim, benden iyilik.Sen nasılsın_?

duygucum gasta mı olacaksın yoksam canım.Bu havada ne üşümesi:))))Dikkat et kendine.

cnm sağlığı yerinde olsunda kilosu gerçektende önemli deil zaten kontrolünüzde varmış dr bi çözüm üretir mutlaka duruda iki gündür çok iştahsız dişinden ama tam bi su delisi maşallahhh çok su içiyor bende bi kaşık mama tıkıyorum ağzına hemen arkasında bi yudum su öle öle yediriyorum normalde iştahı yerindedir şu dişi atlatsa rahatlıycak kıymetlim.sende böle dene bide bakim cnm suyu çağanda seviyo bildiğim kadarıyla az çok böle yer belkii.

ah canımm yaa ne zor valla neyseki son gecenizz inşallah yarından itibaren rahata kavuşursunus.ALLAH yardımcınız olsun canımm inşallah bu sıkıntılarınızın karşılığını alırsınıss.

Kızlar sizlere iyi geceler.Ben de yatmaya gidyorum, sizi ve melekleri öpüyorum.
meralcim ii geceler canım ufaklığa muckkk
meral aklıma gelmişken sorim senin dünür gitmeden yüzüğü attımı barii:1closedeyes:

günaydın güzel anneler ve bebişleri.

kızlar dün işe gelmedim çok yorgundum salı gecesi mirayın nefes alması zorlaşdı gece 2 de acile götürdük önce buhar verdiler sonrada ventolin verdiler sabah 5 falandı eve geldiğimizde hamdolsun şimdi biraz iyi dün kızımla güzel vakit gecirdim inş dahada düzelir. bugün işimde çok artık uyuya uyuya yaparım
herkeze güzel sağlıklı günler dilerim

günaydın kızlr
dün 9da naz yatınca bizde yattık bi güzel dinlenmişiz arada yapmak lazım, ilk 3ay böle yaşıoduk zaten, şimdi de çok hareketlendiler onu uyutucam derken benim uykum gelio valla

günaydınnnn:)))opuyorumnanaktan

Merhaba zeynepçim, benden iyilik.Sen nasılsın_?

duygucum gasta mı olacaksın yoksam canım.Bu havada ne üşümesi:))))Dikkat et kendine.
ah canım galiba:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun ya ne oluo bööle bebeklerimize:uhm:Allah beterinden korusun,bi an önce şifa versin işallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…