evet canım 38 de duş ,38.5 da doktor..günaydın herkese
teşekkür ederim arkadaşlar ama eymenin ateşi aşıdan oldu sanırım.şimdi 37 ye düştü.bebeklerin ateşi 36 ile 38 arasında olması normalmiş.dün bir yerde okudum.
ah benim tatlı damadım:))annesi istedikçe o inat edioselamlar öğlen dra diye çıktık ancak geldik eve rota yaptıurdığımız dra gidip çağanın rotasını son dozunu yaptırdık buarada yememeyle ilgili şikayetlerimi söyledim dra bir hafta izle falan dedei eğer hala yemiyorsa bakarız dedi ama ben yarın diğer drarada randevu aldım zaten öbürüne sadece rota için gidyorduk bakalım kendi drumuz ne diyecek buarada çağan bir meyve püresi vede bir küp yoğurt yedi sadece bugün bol bol su içiyor başkada bişey yemiyor ay ne zormuş yemeyen çocuk o yemedikçe ben stres yapıp yiyorum valla benimde stersten iştahım açılıyor 100 e ulaşırım bu çocuk böyle yemesse
slm millet nasılsınız net buldum girdim bizim tatil süper geciyo metin denizi sevdi .....özledim sizleri ewt yaaaaaaaaa bende anaokulunda özeldeyken kuru ekmek verirdi müdürümüz makarna bol bol patates ayda cocuktan 2 milyar alırdık velilerim jet sosyeteydi hayatta yollamam cocugumu özel anaokuluna siz bana gönderirsiniz artık:)))
neler yapıyosunuz bebekler nasıl umarım ters bir durum yoktur ...biri kısacık özet gecse ama kimse gözükmüyo duygudan baska......neyse cok öptüm sizleri kefkenden selamlar....
selamlar öğlen dra diye çıktık ancak geldik eve rota yaptıurdığımız dra gidip çağanın rotasını son dozunu yaptırdık buarada yememeyle ilgili şikayetlerimi söyledim dra bir hafta izle falan dedei eğer hala yemiyorsa bakarız dedi ama ben yarın diğer drarada randevu aldım zaten öbürüne sadece rota için gidyorduk bakalım kendi drumuz ne diyecek buarada çağan bir meyve püresi vede bir küp yoğurt yedi sadece bugün bol bol su içiyor başkada bişey yemiyor ay ne zormuş yemeyen çocuk o yemedikçe ben stres yapıp yiyorum valla benimde stersten iştahım açılıyor 100 e ulaşırım bu çocuk böyle yemesse
Nerdeyse sabah oldu ben hala yatmadım uykum kactı
bıde defne hanım pusetınde uyumadı rahatsız oldu yataga koydum babasıyla uyuyor bana yer kalmadı dunde esım yatmamıs yanımıza koltukta uyumus sırayla kullanıyoruz yatagı yanı :))
meralcim ii geceler canım ufaklığa muckkkKızlar sizlere iyi geceler.Ben de yatmaya gidyorum, sizi ve melekleri öpüyorum.
ah canım galiba:çok üzgünüm:Merhaba zeynepçim, benden iyilik.Sen nasılsın_?
duygucum gasta mı olacaksın yoksam canım.Bu havada ne üşümesi:))))Dikkat et kendine.
günaydın güzel anneler ve bebişleri.
kızlar dün işe gelmedim çok yorgundum salı gecesi mirayın nefes alması zorlaşdı gece 2 de acile götürdük önce buhar verdiler sonrada ventolin verdiler sabah 5 falandı eve geldiğimizde hamdolsun şimdi biraz iyi dün kızımla güzel vakit gecirdim inş dahada düzelir. bugün işimde çok artık uyuya uyuya yaparım
herkeze güzel sağlıklı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?