günaydın kızlr
dün 9da naz yatınca bizde yattık bi güzel dinlenmişiz arada yapmak lazım, ilk 3ay böle yaşıoduk zaten, şimdi de çok hareketlendiler onu uyutucam derken benim uykum gelio valla
Valla hayatım, bende bilmiyorum, o aralar zeynebin morali çok bozuktu.Attın mı atmadın mı diye soramadım.:))))))meralcim ii geceler canım ufaklığa muckkk
meral aklıma gelmişken sorim senin dünür gitmeden yüzüğü attımı barii:1closedeyes:
Geçmiş olsun canım, gerçektende nazar değiyor bu bebişlere herhalde.Aman kızlar hava sıcak diye, klima karşısında, yada hava akımı olan yerde oturtmayın, çok soğuk şeyler yedirmeyin.Geçmiş olsun tüm bebişlere.günaydın güzel anneler ve bebişleri.
kızlar dün işe gelmedim çok yorgundum salı gecesi mirayın nefes alması zorlaşdı gece 2 de acile götürdük önce buhar verdiler sonrada ventolin verdiler sabah 5 falandı eve geldiğimizde hamdolsun şimdi biraz iyi dün kızımla güzel vakit gecirdim inş dahada düzelir. bugün işimde çok artık uyuya uyuya yaparım
herkeze güzel sağlıklı günler dilerim
bilmiorum canım ya,hemen yedikten soona diil,1 saat soona mesela bi anda hoop..dün de çok huysuzdu,uyumuo,mız mız falan ,halının üstünde(beyaz)dururken hoop kusmuş soona bakışı düzeldi kızımın hemen uyudu??duygu noldu nile nıye kusuyo
hehe nil de öle işte yararsız ne varsa onu yio..azcık pekmezli su versene çay die:))günaydın herkese
inaysa iyi haberlerle dönersin inşallah.
benim oğlanda meyve ve yoğurt hariç bişey yemiyor sadece emmek istiyor.sabah inatlaşdık ikimizde memeyi vermedim hazırladığım kahvaltılığı vermeye çalıştım onu yemedi.zorla ağlaya ağlaya birazcık verdim en sonunda ağlamasına dayanamadım verdim memeyi.ama biz çay içerken ağzımıza bakıyor çay istiyor.versem bir bardak çayı içecek.geçenlerde kuzenim eline limon vermiş bir güzel yalanı yalanı yiyor.zaten faydalı hiç birşeyi böyle iştahlı yemez.
heyt maşallah:))
evet cnm ta kendisi:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?