2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlr
dün 9da naz yatınca bizde yattık bi güzel dinlenmişiz arada yapmak lazım, ilk 3ay böle yaşıoduk zaten, şimdi de çok hareketlendiler onu uyutucam derken benim uykum gelio valla

oh ne güsel :)) günlerce uyumuş gibi oluo insan di mi? delikafadulden

yok kız ben her gece 9da uyuyup sabah 9da kalksam anca yeter uyku delisiim ben

naz doğduundan beri yanlış hatırlamıosam 12yi hiç geçirmedim il 3ay 8-9arası uyuyodum:))) eşim de benle uyuyo ama sabah 5-6 uykusu bitiyomuuş tabi ben anlıyamıorum bu ne demek:)
oh be dünya varmış adam gibi bi safariye de çıktım rüyamda

günaydın ocak annişleri e bebişleri

yeşimcim gerçekten zor bi dönemdesin allah kolaylık versin inş en kısa zamanda düzenini kurar rahat rahat bakarsın kuzuna...

semracım geçmiş olsun...nazar değdi bizim bebiklere...

duygucum neden kusuyo ki fazla falan mı yedi??

günaydın arkadaşlar dra gidicez az sonra gitmeden bir bajim dedim işallah bir çözüm üretir drumuz bakalım o nediyecek bugün gelince yazarım size hadi öptüm hepicinizi

buarada düştüm çağanın derdine okuduğum bile aklımda kalmıyor kıslar umarım tüm bebeler iyidir sağlıklıdır herkesin keyfi yerindedri işallah

GÜNAYDINLAAAARhihoyyyt

meralcim ii geceler canım ufaklığa muckkk
meral aklıma gelmişken sorim senin dünür gitmeden yüzüğü attımı barii:1closedeyes:
Valla hayatım, bende bilmiyorum, o aralar zeynebin morali çok bozuktu.Attın mı atmadın mı diye soramadım.:))))))
Zeynep ve meleği gelinceye kadar açıktayız:))))

Geçmiş olsun canım, gerçektende nazar değiyor bu bebişlere herhalde.Aman kızlar hava sıcak diye, klima karşısında, yada hava akımı olan yerde oturtmayın, çok soğuk şeyler yedirmeyin.Geçmiş olsun tüm bebişlere.

Ayşegül, ne güzel yapmışsın canım.Aslında en güzeli, ama akşamları bir yerlere takılıyorum, ya bilg., ya da güzel bir filme, yatmıyorum, sabahta zombi gibi oluyorum.
Ben de uykuma çok düşkünüm, nasıl mimarlık okuduk kız biz:)))))))

günaydın herkese

inaysa iyi haberlerle dönersin inşallah.

benim oğlanda meyve ve yoğurt hariç bişey yemiyor sadece emmek istiyor.sabah inatlaşdık ikimizde memeyi vermedim hazırladığım kahvaltılığı vermeye çalıştım onu yemedi.zorla ağlaya ağlaya birazcık verdim en sonunda ağlamasına dayanamadım verdim memeyi.ama biz çay içerken ağzımıza bakıyor çay istiyor.versem bir bardak çayı içecek.geçenlerde kuzenim eline limon vermiş bir güzel yalanı yalanı yiyor.zaten faydalı hiç birşeyi böyle iştahlı yemez.

ıncı gÜzel haberlerle gelmen dıleĞıyle,
duyugu neden kusuyorkı Üzerınde dur bence ınŞ dÜzelır.

ıyı dıleklerınız ıÇın tŞk ederım gercekden nazar deĞıyor artık kım sorursa hasta dıycem. Emıyormu dıyorlar yok anasını satım sadece pırınÇ unu dıycem

kızlar şimdi bebelactan msj geldi...solgunluk,yorgunluk,iştahsızlık demir eksikliği belirtisi olabilir..

duygu noldu nile nıye kusuyo
bilmiorum canım ya,hemen yedikten soona diil,1 saat soona mesela bi anda hoop..dün de çok huysuzdu,uyumuo,mız mız falan ,halının üstünde(beyaz)dururken hoop kusmuş soona bakışı düzeldi kızımın hemen uyudu??
hehe nil de öle işte yararsız ne varsa onu yio..azcık pekmezli su versene çay die:))

küçük beyimizin deniz keyfi
heyt maşallah:))
evet cnm ta kendisi:ecrin_bebek:

maşallah:)

dünürüm ii haberlerle gelin bakalım,nie üzüomuş seni damadım anlayalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…