günaydın güzel anneler ve bebişleri.
kızlar dün işe gelmedim çok yorgundum salı gecesi mirayın nefes alması zorlaşdı gece 2 de acile götürdük önce buhar verdiler sonrada ventolin verdiler sabah 5 falandı eve geldiğimizde hamdolsun şimdi biraz iyi dün kızımla güzel vakit gecirdim inş dahada düzelir. bugün işimde çok artık uyuya uyuya yaparım
herkeze güzel sağlıklı günler dilerim
GÜNAYDINLAAAARhihoyyyt
Valla hayatım, bende bilmiyorum, o aralar zeynebin morali çok bozuktu.Attın mı atmadın mı diye soramadım.:))))))
Zeynep ve meleği gelinceye kadar açıktayız:))))
Geçmiş olsun canım, gerçektende nazar değiyor bu bebişlere herhalde.Aman kızlar hava sıcak diye, klima karşısında, yada hava akımı olan yerde oturtmayın, çok soğuk şeyler yedirmeyin.Geçmiş olsun tüm bebişlere.
Ayşegül, ne güzel yapmışsın canım.Aslında en güzeli, ama akşamları bir yerlere takılıyorum, ya bilg., ya da güzel bir filme, yatmıyorum, sabahta zombi gibi oluyorum.
Ben de uykuma çok düşkünüm, nasıl mimarlık okuduk kız biz:)))))))
evet cnm ta kendisi:ecrin_bebek:
kızlar sizin bebekler de ağzıyla pırt yapıo mu:) ya naz sürekli pufff pırtt bazen burhan gibi dilini çıkarıp pırttt yapıo çok utanıorum ya osuruo gibi ses yapıo her yerde:))))
canlarım iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız siz olmasaydınız napardım iyice bunalıma giredim şuraya iki kelime yazıyorumda rahatlıyorum valla
balım maşallah eymene ne güzel alışmış denize kıs çok şanlsıınız valla denize girebiliyor eymen bende hep isterim sahil kenarı bir yerde yaşamak kısmet belki ilerde taşınırız güneye bizde hoş bizim yazlıkta var balıkesirde ama deniz kenarında denizi çok temiz değil
balım maşallah ne güzel girmiş denize,darısı bizimkilerin başına..korkak tavuklar :)
duygu pekmezli su verdim ama yutturamadımkaydirigubbakcemile3birde suratıma püskürdü niye kandırıyon beni diye:jeyyar:
ne sandın sen onu, bizden akıllılar valla..
çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden saklasın
kızlar gerçekten bu ocak bebişlerin başında kara bulutlar dönüyo duruda üç gündür çok kötü ateş,ishal,iştahsızlık,huysuzluk uykusuzluk sormayın valla çok fena kuşum benim ilk dişi çok kolay çıktı ama ikincisi çok zorluyo yavrumu
maşallahhh
aynı durum bizde de var sevdacım..ishali nasıl geçiricez bilmiyorum.
günaydın güzel anneler ve bebişleri.
kızlar dün işe gelmedim çok yorgundum salı gecesi mirayın nefes alması zorlaşdı gece 2 de acile götürdük önce buhar verdiler sonrada ventolin verdiler sabah 5 falandı eve geldiğimizde hamdolsun şimdi biraz iyi dün kızımla güzel vakit gecirdim inş dahada düzelir. bugün işimde çok artık uyuya uyuya yaparım
herkeze güzel sağlıklı günler dilerim
semra çok geçmiş olsun ,allah göstermesin bir daha...
slm ben geldim ,
ya bide sizin bebişler bana çok büyük gözüküyor benim kızım ufacık tefecik :))
seninki kaç kilo,pek ufak görünmüyor kocaman yanakları var ama :))maşallah
selamlar biz geldik drdan 15 gün için yemek programı oluşturdu dsrumuz saatli saati saatine uyucam 15 gün sonra tekrar kontrol edicek eğer kilo almamışsaa testler yaptıracak bakalım nasıl olucak şimdi çorba verdim yemedi gene uyudu buarada diş olayında drumuz diyorki diş iştahsızlık yapmaz sadece çok az ateş yapar oda belli belirsiz ishal falanda yapmaz ishalse kusuytorsa ateşi varsa başka problemi vardır dişe falan yormayın dedi
incicim hadi hayırlısı inşallah bir çözüm bulursunuz..
benim ki de ishal dişten diye umuyordum,demek dişten değilmiş..
kızlar ishali nasıl geçireceğiz var mı bilgisi olan..
muz pirinç patates iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?