2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duygu pekmezli su verdim ama yutturamadımkaydirigubbakcemile3birde suratıma püskürdü niye kandırıyon beni diye:jeyyar:

çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden saklasın
kızlar gerçekten bu ocak bebişlerin başında kara bulutlar dönüyo duruda üç gündür çok kötü ateş,ishal,iştahsızlık,huysuzluk uykusuzluk sormayın valla çok fena kuşum benim ilk dişi çok kolay çıktı ama ikincisi çok zorluyo yavrumu

ii bari haniii bilelimdee:))))

evet cnm ta kendisi:ecrin_bebek:

maşallahhh

kızlar sizin bebekler de ağzıyla pırt yapıo mu:) ya naz sürekli pufff pırtt bazen burhan gibi dilini çıkarıp pırttt yapıo çok utanıorum ya osuruo gibi ses yapıo her yerde:))))

selamlar biz geldik drdan 15 gün için yemek programı oluşturdu dsrumuz saatli saati saatine uyucam 15 gün sonra tekrar kontrol edicek eğer kilo almamışsaa testler yaptıracak bakalım nasıl olucak şimdi çorba verdim yemedi gene uyudu buarada diş olayında drumuz diyorki diş iştahsızlık yapmaz sadece çok az ateş yapar oda belli belirsiz ishal falanda yapmaz ishalse kusuytorsa ateşi varsa başka problemi vardır dişe falan yormayın dedi

canlarım iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız siz olmasaydınız napardım iyice bunalıma giredim şuraya iki kelime yazıyorumda rahatlıyorum valla

kızlar sizin bebekler de ağzıyla pırt yapıo mu:) ya naz sürekli pufff pırtt bazen burhan gibi dilini çıkarıp pırttt yapıo çok utanıorum ya osuruo gibi ses yapıo her yerde:))))

evt aynen eymende öyle:lepi:birşeyi yemek istemediği zamanda öyle yapıyor tabi bizim suratımız falan mama oluyorlmaz:

canlarım iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız siz olmasaydınız napardım iyice bunalıma giredim şuraya iki kelime yazıyorumda rahatlıyorum valla

aynen sana katılıyorum incikaydirigubbakcemile5 benimde vakit geçirdiğim birşeyler öğrendiğim bir site.iyi ki sizleri tanımışım ocak anneleri:lepi:

bizimki şımarınca, kaka yaparken, kızınca, doyunca hep pırttttttttt:)
ee inci çocuk yemesse nasıl uyucanki programa???
naza mercmek çorbası verdim şimdi yanakları kıpkırmızı oldu çocuun geçmedi yarım saattir ne dokundu acaba, kırm merc, soğan, patates ve havuç var yağ baharat tuz yoktu

ayşegülcüm yemesede uyucakmışım bu dra güveniyorum valla zaten başkada elimden bişey gelmez
canım mercimek dokunmaz ama sen yine kontrol et alerji falan yapmasın sıcaktanda yanaklar kızarıyor

balım maşallah eymene ne güzel alışmış denize kıs çok şanlsıınız valla denize girebiliyor eymen bende hep isterim sahil kenarı bir yerde yaşamak kısmet belki ilerde taşınırız güneye bizde hoş bizim yazlıkta var balıkesirde ama deniz kenarında denizi çok temiz değil

noel baba gibi oldu yavrum kıpkırmızı yüzü, heralde ağır geldi çok yedirdim bugün ne varsa tıktım ağzına o da yedi kuş gibi elma yanaklım benim:)

ilk zamanlar kıyameti koparmıştı eymen ama şimdi mecburen alıştı artık.

ben gidimde amaşır asim bari hergün çamaşır çıkyor evde çağan yemek yemediği gibi her öğün hertarafı batırıyor elleri ayakları ne varsa kaselere sallıyor

slm ben geldim ,

inaysa inş iştahı bian önce açılır üzülme

alisha benim kızda doyunca azındakileri püskürüyor bakan arkadaşın yüzünü gözünü mama yapmış gecenlerde eve gittimki suratım yemek tanecikleri diyor. baya güldüm.

valla burada olmak çok güzel sizlerle tanışmak muahhebbet etmek paylaşmak bilmediklerimizi soruyoruz fikir alıyoruz hepinize çok teşk ler. iyiki hamile kalmışım iyiki buraya gelmişim iyiki ocak annesi olmuşum.

ya bide sizin bebişler bana çok büyük gözüküyor benim kızım ufacık tefecik :))

inci şimdi aklıma geldi.benim görümcemin kızıda böyle iştahsızdı ne yaptıysa birşey yemiyordu en sonunda doktorda demişki hiç zorlama birşey verme aç kalsın demiş.birgün böyle yapmış ertesi gün yemeye başlamış.

Selam kızlar..herkes iyidir umarım..

dün gece saat 2,30 da 39 derece oldu ateşimiz calpol ardından fitil verdim sonra bayağı bir terledi yavrum ,sanırım terden sonra açıldı şu saate kadar da ateşi çıkmadı,inşallahta çıkmaz..
duygucum nasıl içten dua ettiysen dün gece kabul oldu bak eguşumun ateşi düştü :))
ama bu sefer de ishal oldu ve çok iştahsız..
kesinlikle nazar değdi çocuğuma ,bu nasıl yanak bu nasıl kilo millete dert oldu..

incicim hadi hayırlısı inşallah bir çözüm bulursunuz..

benim ki de ishal dişten diye umuyordum,demek dişten değilmiş..

kızlar ishali nasıl geçireceğiz var mı bilgisi olan..

muz pirinç patates iyi geliyormuş

çok geçmiş olsun eguşa.umarım hemen iyileşir canım benim.

bende bunları iyi geliyor diye biliyorum ayrıca yoğurtta iyi geliyormuş.

linay çok gecmiş olsun dediğin gibi millete dert oluyor bebişlerin yanakları neşesi keyfi vallaha bak sorana pirinç unu verip şişiriyoruz diyin hepiniz en son 8,300 dü boyuda 1,64 küçük bayan :)) kociş dalga geciyor tomullarım diye (bende dahil.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…