2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aylincim geçmiş olsun eguşA işallah çıkmaz ateşi canım tekrardan bol su içirmyei unutma hele ishalse su kaybı fazla olur

incicim inş yerde sende rahat edersin...üzülme bu kadar senin stresin ona da geçer..

sevda geçmiş olsun elvin de arada sulu yapıo...pirinçi haşlayıp yedirsek mi ki??

aylincim geçmiş olsun elvinde öledi işte kaç gün yandı yavrum...ama iğnesiz gçmedi bizim şimdi gittim kontrole geçmiiş iltihapı çok şükür...ne yemek yedi ne bişi sadece memeye düştü...evet kızlar bizim 2 dişte hafif ateş oldu...baktınız ateş yüksek ishal falan var ihmal etmeyin derimm...valla sinir oluyrm bu millete en iisi kapı dışarı çıkmıcan şimdi dra gittim sevmeyen kalmadı hastanede..güzel güzel giydireyim diyrm süsleim ama yapmıcaksın öle çıkarcan boklu çişli o olacakkk

ayşegül elvinde çok yapıo öle bazen utanıyrm insanın suratına suratına yapıoo...zıpır şeyler yaaa

Son düzenleme:
kızlar sizin bebekler de ağzıyla pırt yapıo mu:) ya naz sürekli pufff pırtt bazen burhan gibi dilini çıkarıp pırttt yapıo çok utanıorum ya osuruo gibi ses yapıo her yerde:))))

duruda yapıyo canım ama o sesle birlikte tükürük çıkarıyo ağzından

ay bizim dr aradım şimdi oda diştendir olucak birkaç gün bunlar dedi.bu dr bi dediği öbürünü tutmuyo valla

evet cnm pek dokuncak bişide yok içinde ama fazla geldiği için olabilir sanki ama o kırmızılıklar bir kaç saate yok olur duruya bişey dokunduğunda öle olyo

benim kızımda ufacık canım yanlız deilsin he kokoş nazda ufacık annesi öle dediydi:))

canım pirinç ve patatesi bende biliyorum denedim henüz yapmadı bakalım ne olcak.

cok gecmıs olsun aylın ınsalah egusumuzun atesı bı daha cıkmaz
ay muz benı mahvedıyor yedıgımde wc den cıkamıyorum hersey herkese aynı etkıyı gostermıyor bılgın olsun

meralllllllll senıı ruyamda gordumm

ckkkk canım sıkkın esımle kustukkk ((
ama haksızmıyım yaaaa
abısı gıl geldıler aksam yemege yaptıgın corbadan ılla kaana ver dedı durdu esım ya kaanı doyurdum ıkı gogsumude emdı dedım ıllaaa verıcen bunun ıcınde acı var olmaz yokkkk verıcen içimden demedıgım kalmadı abısının yanında tartısmayalım dedım kendı kendıme nasılsa yemez dıye verdım
ya cocuk da bı sevdı kasıgı agzımdan cıkarma dıyor resmen ama tabı dokundu
kustuda kustu
sonra uyudu
sanırım karnı agırdı aglaya aglaya uyuyordu dayanamadım aldım mıgde gurul gurul otuyor
sonra beyfendı nane cayı yapmamı emrettı cocuk ıcın
gıttım mutfaga yapmaya o da kaanı kucagında gezdırıyor
meger uyutmaya calısıyormus
yanıma geldı bana bı kızdı gurultu yapma cocugu uyutuyorum dıye artık bende de ipler koptu
hem cocuga cay yap dıyor hem uyutuyor artı bıde nıye gurultu yapıyorsun dıyor bogacakım hatta parcalayacktım kendımı ay bıde bana bagırma cocu korkutma salak salak konusma dedı
o an sustum ama yuregım paramparca oldu
sabah sehır dısına gıttı yuzune bakmadım
uzun bı sure konusmucam ta kı o lafı ona yedırene kdar
ama hersey bı yana içim cok fena halen sesı kulagmda cokkkk kotuyum yaa ((( moralım cokkk bozukkk

özlemcim takma kafana o kadar büük bi sorun olmamış babalar böle işte çocuklar için bişi yapıcam derken tüm düzenlerini bozuveriyolar...sen haklısın oda hatasını anlar...belki o gün morali bişiye bozulmuştur sende patlamıştır....üzme kendini

saol canım inşallah geçer biran öncee ishalde bişi yok henüz yapmıyo aylinn dene sende pirinç verdim ben he bide bol bol su veriyorum biberonu devamlı uzatıyorum içerse içiyo içmesse içmiyo her aklıma geldiğinde veriyorum suyun bi zararı yok nede olsa

canım sıkma canını hepimiz yaşıyoruz zaman zaman buna benzer gerginliklerr,eminim oda anlıycaktır hatasınıı.

duygu pekmezli su verdim ama yutturamadımkaydirigubbakcemile3birde suratıma püskürdü niye kandırıyon beni diye:jeyyar:
sırnaşık şey
kızlar sizin bebekler de ağzıyla pırt yapıo mu:) ya naz sürekli pufff pırtt bazen burhan gibi dilini çıkarıp pırttt yapıo çok utanıorum ya osuruo gibi ses yapıo her yerde:))))

işallah sonuç alırsın canım,yoksa kızcam valla çağanaklava:
noel baba gibi oldu yavrum kıpkırmızı yüzü, heralde ağır geldi çok yedirdim bugün ne varsa tıktım ağzına o da yedi kuş gibi elma yanaklım benim:)

sevdacım geçmiş oslun canım aman bu drların bir dediği diğeriyle aynı olmuyor bacım ama napıcan birinede güvenmen lazım sen yinede kontrolü elden bırakma
özlemcim sıkma canını be güzelim valla bizde de yaşanıyor bu krzler oda neyden kaynaklanıyor kaanda çağan gb yemeyen bir çocuk anladığım kadarıyla babda yesin istğyor salla gitsin bacım erkek işte anlamaz senşn kadar kaanın durumundan
barçlicim sizde atlatmışsınız canım çok şükür işallah bir daha olmaz
ay kıslar nazar var nazar okucam bu akşam hepsine ben tüm ocak anneleri grubunun bebeklerine nazar duamı işallah hepside iyi olucvaklar neyse benim kociş geldi makarna yapıyor gidimde yanına yardım edim adama ayıp olmasın hadi öptüm hepinizi

geçmiş olsun inci, inşallah düzene girer yemesi çağanında kilo almaya başlar.

Çok üzüldüm aylincim, inş. sizde biran önce atlatırsınız.Bol su veriyorsundur zaten.İshal diş çıkarmasında oluşabilirmiş, ama nedeni diş değil, ağzına dişini kaşımak için herşeyi sokmasından kaynaklanan mikrop kapmasıymış.Dikkatli olalım kızlar bunlara.
Ayşegül, bizimki de püüüüff, pııırrrtt gibi şeyler yapıyor, ağzındakini püskürtüyor.Birde şimdi yeni öğrendi, suratını buruşturup, burnunu çekiyor.Çirkin bişi olup çıkıyor:))))

özlemcim üzülme, hepsi yapabiliyor öyle.Çocuklar büyüdüğünde gülüp geçeceksiniz bunlara.
Sen anlat bakiim, beni rüyanda nasıl gördün:)))))

slm arkadaslar herkese bugün kizimin randevusu vardi cocuk doktorundaaydik son asisini vuruldu 1yasina kadar artik asi yok biraz agladi kizim ama simdi uyuyor bugünü hayirlisi ile atlatmayi bekliyorum
bu arada kizim 7600 kg 72 cm olmus

bide doktorumuz benim aklimi karistirdi hemen oturtma dedi bu aralar hep yere biraksin rahat hareket etsin diyor örümcek felanda kullanma dedi
bizden bukadar teyzeleri umarim hepiniz iyisinizdir

özlem sende kafana takma cnm esin nasil olsa geldiginde gönlünü alir opuyorumnanaktan

sedakt gecmis olsun ishalin dislede ilgisi olabilir cnm gecer insALLAH

Hadi geçmiş olsun birgül.İnşallah bişey olmadan atlatırsınız.İllaki olacak değil zaten ateş falan.Ama olursada ateş düşürücü bir ilaç verirsin.
Bundan sonra rahatız 6 ay:))))

Maşallah boyu epey uzun olacak zillinin.

tskürler cnm öyle canim artik biraz rahat nefes alalim 6 ay boyunca
bu arada evet uzun olacak gibi tek saglikli olsunda

maşşallah birgül nazar değmesinnn...saolun kızlar tşk ederimmmm...allah kabul etsin inci bende her gece okuyrm

dün kayınvalidemler geldi....
gözaydınlığı mesajlarınızı duyar gibiyimdelikafadulden

herkes iyidir inşallah bu aralar forum morum hak getire..

maşallah birgülcüm boyu ne kadar uzamış öyle
dagevi gözünaydınmı diyelim yoksa tez zamanda kurtulmu bilemedim bacım benimkiler benle konuşmuyor uzun sğrede gelmezler işallah zemuszemus

birgülcüm tşk ederim canım
inci Allah kabul etsin canım
bu arada kayınvalidenin seninle konuşmamasının senin için ne kadar üzücü ve yıkıcı bir durum olduğunuda tüm k.k ocak anneleri sayfası olarak biliyorus canımmm :)) ama yinede Allah kavuştursun diyemiyoruss çünkü senden korkuyorusssdelikafadulden

selamlar ocak anaları nasılsınız herşey yolundadır inşallah. bugun batuhanın saçlarını kestirdik adam oldu iyice:)

Ocak annelerini okuyunca içim bir tuhaf oldu arkadaşlar,
sizlerle de paylaşayım istedim...
ben de Ocak annesiyim,ama 2009 değil,1997
nasıl geçiyor zaman,inanın dün gibi..
bugününüzün değerini bilin,çocuklarımız büyüdükçe
herşey iyice zorlaşıyor,kucağıma alıp sevmek istiyorum,kucağıma sığmıyor doğal olarak,
ama ben yine seviyorum meleğimi...
çocuklarınızı sevin,şimarsın da,sevgiden şimarsın...
Hepimizin yavrularını Allahım bağışlasın...
güzel paylaşımlar diliyorum,hepinize...
iyi akşamlar,
sevgiler...

saol bitanem melek gibi kadınımda kaynana denince birden içimdeki şeytan çıkıyor dışarı ne hikmetse :)))))))
selamlar ocak anaları nasılsınız herşey yolundadır inşallah. bugun batuhanın saçlarını kestirdik adam oldu iyice:)

sıhhatler olsun canım ilk defamı kestirdiniz biz valla üç kere kestik maşallah çağanda çok saç vardı yazda şimdi sıcaklardan çok terliyolar iyi yapmışssınız çıktımı buarada dişi canım

ah canım sende güle güle büyüt yavrunu Allah hepsini bizlere bağışlasın sağlık sıhhat versin onlara gam keder herseyden uzak olsunlar işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…