kızlar sizin bebekler de ağzıyla pırt yapıo mu:) ya naz sürekli pufff pırtt bazen burhan gibi dilini çıkarıp pırttt yapıo çok utanıorum ya osuruo gibi ses yapıo her yerde:))))
selamlar biz geldik drdan 15 gün için yemek programı oluşturdu dsrumuz saatli saati saatine uyucam 15 gün sonra tekrar kontrol edicek eğer kilo almamışsaa testler yaptıracak bakalım nasıl olucak şimdi çorba verdim yemedi gene uyudu buarada diş olayında drumuz diyorki diş iştahsızlık yapmaz sadece çok az ateş yapar oda belli belirsiz ishal falanda yapmaz ishalse kusuytorsa ateşi varsa başka problemi vardır dişe falan yormayın dedi
evet cnm pek dokuncak bişide yok içinde ama fazla geldiği için olabilir sanki ama o kırmızılıklar bir kaç saate yok olur duruya bişey dokunduğunda öle olyobizimki şımarınca, kaka yaparken, kızınca, doyunca hep pırttttttttt:)
ee inci çocuk yemesse nasıl uyucanki programa???
naza mercmek çorbası verdim şimdi yanakları kıpkırmızı oldu çocuun geçmedi yarım saattir ne dokundu acaba, kırm merc, soğan, patates ve havuç var yağ baharat tuz yoktu
slm ben geldim ,
inaysa inş iştahı bian önce açılır üzülme
alisha benim kızda doyunca azındakileri püskürüyor bakan arkadaşın yüzünü gözünü mama yapmış gecenlerde eve gittimki suratım yemek tanecikleri diyor. baya güldüm.
valla burada olmak çok güzel sizlerle tanışmak muahhebbet etmek paylaşmak bilmediklerimizi soruyoruz fikir alıyoruz hepinize çok teşk ler. iyiki hamile kalmışım iyiki buraya gelmişim iyiki ocak annesi olmuşum.
ya bide sizin bebişler bana çok büyük gözüküyor benim kızım ufacık tefecik :))
incicim hadi hayırlısı inşallah bir çözüm bulursunuz..
benim ki de ishal dişten diye umuyordum,demek dişten değilmiş..
kızlar ishali nasıl geçireceğiz var mı bilgisi olan..
muz pirinç patates iyi geliyormuş
incicim inş yerde sende rahat edersin...üzülme bu kadar senin stresin ona da geçer..
sevda geçmiş olsun elvin de arada sulu yapıo...pirinçi haşlayıp yedirsek mi ki??
aylincim geçmiş olsun elvinde öledi işte kaç gün yandı yavrum...ama iğnesiz gçmedi bizim şimdi gittim kontrole geçmiiş iltihapı çok şükür...ne yemek yedi ne bişi sadece memeye düştü...evet kızlar bizim 2 dişte hafif ateş oldu...baktınız ateş yüksek ishal falan var ihmal etmeyin derimm...valla sinir oluyrm bu millete en iisi kapı dışarı çıkmıcan şimdi dra gittim sevmeyen kalmadı hastanede..güzel güzel giydireyim diyrm süsleim ama yapmıcaksın öle çıkarcan boklu çişli o olacakkk
ayşegül elvinde çok yapıo öle bazen utanıyrm insanın suratına suratına yapıoo...zıpır şeyler yaaa
cok gecmıs olsun aylın ınsalah egusumuzun atesı bı daha cıkmaz
ay muz benı mahvedıyor yedıgımde wc den cıkamıyorum hersey herkese aynı etkıyı gostermıyor bılgın olsun
meralllllllll senıı ruyamda gordumm
ckkkk canım sıkkın esımle kustukkk((
ama haksızmıyım yaaaa
abısı gıl geldıler aksam yemege yaptıgın corbadan ılla kaana ver dedı durdu esım ya kaanı doyurdum ıkı gogsumude emdı dedım ıllaaa verıcen bunun ıcınde acı var olmaz yokkkk verıcen içimden demedıgım kalmadı abısının yanında tartısmayalım dedım kendı kendıme nasılsa yemez dıye verdım
ya cocuk da bı sevdı kasıgı agzımdan cıkarma dıyor resmen ama tabı dokundu
kustuda kustu
sonra uyudu
sanırım karnı agırdı aglaya aglaya uyuyordu dayanamadım aldım mıgde gurul gurul otuyor
sonra beyfendı nane cayı yapmamı emrettı cocuk ıcın
gıttım mutfaga yapmaya o da kaanı kucagında gezdırıyor
meger uyutmaya calısıyormus
yanıma geldı bana bı kızdı gurultu yapma cocugu uyutuyorum dıye artık bende de ipler koptu
hem cocuga cay yap dıyor hem uyutuyor artı bıde nıye gurultu yapıyorsun dıyor bogacakım hatta parcalayacktım kendımı ay bıde bana bagırma cocu korkutma salak salak konusma dedı
o an sustum ama yuregım paramparca oldu
sabah sehır dısına gıttı yuzune bakmadım
uzun bı sure konusmucam ta kı o lafı ona yedırene kdar
ama hersey bı yana içim cok fena halen sesı kulagmda cokkkk kotuyum yaa((( moralım cokkk bozukkk
sırnaşık şeyduygu pekmezli su verdim ama yutturamadımkaydirigubbakcemile3birde suratıma püskürdü niye kandırıyon beni diye:jeyyar:
kızlar sizin bebekler de ağzıyla pırt yapıo mu:) ya naz sürekli pufff pırtt bazen burhan gibi dilini çıkarıp pırttt yapıo çok utanıorum ya osuruo gibi ses yapıo her yerde:))))
işallah sonuç alırsın canım,yoksa kızcam valla çağanaselamlar biz geldik drdan 15 gün için yemek programı oluşturdu dsrumuz saatli saati saatine uyucam 15 gün sonra tekrar kontrol edicek eğer kilo almamışsaa testler yaptıracak bakalım nasıl olucak şimdi çorba verdim yemedi gene uyudu buarada diş olayında drumuz diyorki diş iştahsızlık yapmaz sadece çok az ateş yapar oda belli belirsiz ishal falanda yapmaz ishalse kusuytorsa ateşi varsa başka problemi vardır dişe falan yormayın dedi
noel baba gibi oldu yavrum kıpkırmızı yüzü, heralde ağır geldi çok yedirdim bugün ne varsa tıktım ağzına o da yedi kuş gibi elma yanaklım benim:)
Selam kızlar..herkes iyidir umarım..
dün gece saat 2,30 da 39 derece oldu ateşimiz calpol ardından fitil verdim sonra bayağı bir terledi yavrum ,sanırım terden sonra açıldı şu saate kadar da ateşi çıkmadı,inşallahta çıkmaz..
duygucum nasıl içten dua ettiysen dün gece kabul oldu bak eguşumun ateşi düştü :))
ama bu sefer de ishal oldu ve çok iştahsız..
kesinlikle nazar değdi çocuğuma ,bu nasıl yanak bu nasıl kilo millete dert oldu..
tabi içten sööledim işallah tüm rahatsızlıkları hemen geçer canım,hem eguşun hem hepsinin.:çok üzgünüm:
Allah kem gözden korusun
geçmiş olsun canım ,iltihap geçmiş şükür..incicim inş yerde sende rahat edersin...üzülme bu kadar senin stresin ona da geçer..
sevda geçmiş olsun elvin de arada sulu yapıo...pirinçi haşlayıp yedirsek mi ki??
aylincim geçmiş olsun elvinde öledi işte kaç gün yandı yavrum...ama iğnesiz gçmedi bizim şimdi gittim kontrole geçmiiş iltihapı çok şükür...ne yemek yedi ne bişi sadece memeye düştü...evet kızlar bizim 2 dişte hafif ateş oldu...baktınız ateş yüksek ishal falan var ihmal etmeyin derimm...valla sinir oluyrm bu millete en iisi kapı dışarı çıkmıcan şimdi dra gittim sevmeyen kalmadı hastanede..güzel güzel giydireyim diyrm süsleim ama yapmıcaksın öle çıkarcan boklu çişli o olacakkk
ayşegül elvinde çok yapıo öle bazen utanıyrm insanın suratına suratına yapıoo...zıpır şeyler yaaa
cok gecmıs olsun aylın ınsalah egusumuzun atesı bı daha cıkmaz
ay muz benı mahvedıyor yedıgımde wc den cıkamıyorum hersey herkese aynı etkıyı gostermıyor bılgın olsun
meralllllllll senıı ruyamda gordumm
ckkkk canım sıkkın esımle kustukkk((
ama haksızmıyım yaaaa
abısı gıl geldıler aksam yemege yaptıgın corbadan ılla kaana ver dedı durdu esım ya kaanı doyurdum ıkı gogsumude emdı dedım ıllaaa verıcen bunun ıcınde acı var olmaz yokkkk verıcen içimden demedıgım kalmadı abısının yanında tartısmayalım dedım kendı kendıme nasılsa yemez dıye verdım
ya cocuk da bı sevdı kasıgı agzımdan cıkarma dıyor resmen ama tabı dokundu
kustuda kustu
sonra uyudu
sanırım karnı agırdı aglaya aglaya uyuyordu dayanamadım aldım mıgde gurul gurul otuyor
sonra beyfendı nane cayı yapmamı emrettı cocuk ıcın
gıttım mutfaga yapmaya o da kaanı kucagında gezdırıyor
meger uyutmaya calısıyormus
yanıma geldı bana bı kızdı gurultu yapma cocugu uyutuyorum dıye artık bende de ipler koptu
hem cocuga cay yap dıyor hem uyutuyor artı bıde nıye gurultu yapıyorsun dıyor bogacakım hatta parcalayacktım kendımı ay bıde bana bagırma cocu korkutma salak salak konusma dedı
o an sustum ama yuregım paramparca oldu
sabah sehır dısına gıttı yuzune bakmadım
uzun bı sure konusmucam ta kı o lafı ona yedırene kdar
ama hersey bı yana içim cok fena halen sesı kulagmda cokkkk kotuyum yaa((( moralım cokkk bozukkk
ah be güzelim hepsi öle kaş yapayım derken gözler çıkıo,boşşverrr..hiç germe kendini,zaten yokmuş olan size olurzemuszemus
Hadi geçmiş olsun birgül.İnşallah bişey olmadan atlatırsınız.İllaki olacak değil zaten ateş falan.Ama olursada ateş düşürücü bir ilaç verirsin.
Bundan sonra rahatız 6 ay:))))
Maşallah boyu epey uzun olacak zillinin.
birgülcüm tşk ederim canım
inci Allah kabul etsin canım
bu arada kayınvalidenin seninle konuşmamasının senin için ne kadar üzücü ve yıkıcı bir durum olduğunuda tüm k.k ocak anneleri sayfası olarak biliyorus canımmm :)) ama yinede Allah kavuştursun diyemiyoruss çünkü senden korkuyorusssdelikafadulden
selamlar ocak anaları nasılsınız herşey yolundadır inşallah. bugun batuhanın saçlarını kestirdik adam oldu iyice:)
Ocak annelerini okuyunca içim bir tuhaf oldu arkadaşlar,
sizlerle de paylaşayım istedim...
ben de Ocak annesiyim,ama 2009 değil,1997
nasıl geçiyor zaman,inanın dün gibi..
bugününüzün değerini bilin,çocuklarımız büyüdükçe
herşey iyice zorlaşıyor,kucağıma alıp sevmek istiyorum,kucağıma sığmıyor doğal olarak,
ama ben yine seviyorum meleğimi...
çocuklarınızı sevin,şimarsın da,sevgiden şimarsın...
Hepimizin yavrularını Allahım bağışlasın...
güzel paylaşımlar diliyorum,hepinize...
iyi akşamlar,
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?