2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok teşekkür ederiz canım.Haklısın, büyüdükçe kucağımıza alamayacağız,belli bir yaştan sonra yanımızda bile kalmak istemiyorlar:)))))

offff bu saat oldu, berat yeni uyudu uykudan kırılıyorum.
sabah aşıya gittik, yine aynı hikaye ortalık yıkıldı.ben de çok korkardım aşıdan, anasına çekmiş oğlum.
bir koşturmadır gidiyor bu aralar..
dişetlerimde çekilme başlamış, nasıl canımı yakıyor. diiş hekimiyle konuştum telefonda, tatildeymiş, bir iki birşey önerdi, inşallah o gelene kadar düzelir.
sütüm azalıyor kızlar ya.
diş ishal yapmaz diyen dr ların hatalı olduğunu düşünüyorum, çünkü bizde yapıyor.
hasta bebeklere geçmiş olsun, bebişler hasta olmasa keşke, yetişkin olana kadar hasta olunmasa.
gözünaydın diyen herkesi öpüyorum
inaysa senden alacağım dersler var benim anlaşılan.:)
yeşimmm, Allah kolaylık versin canım. eve taşının bir, bak düzelmeye başlayacak herşey.
monteee, iyi tatiller. yerim ben balıkadamı.
linay geçmiş olsun kuzuma, gözü kalanın gözü çıksın.
özlem, boşver canım üzme kendini ama suratını yap, özür dilet.
birgül maşşallah uzunmuş fıstık.

duyguuuuuu,sedakt iyi geceler kızlar... sizi de uyutmadı mı bebeler?

iyi geceler demet.anlaşılan sinirlerin bozuk hem kayınvalide hem berat biraz zorluyor seni sanırım.umarım en kısa zamnanda herşey yoluna girer.

selamlar ocak anaları nasılsınız herşey yolundadır inşallah. bugun batuhanın saçlarını kestirdik adam oldu iyice:)

maşallah batuhana.eymenin saçlarını kestirmiştim ben tekrar uzadı birazı döküldü kestirince saçları sertleşti.çok çirkin bir hal aldıkafamçokkarıştıkısacık kestirsemmi diyorum bendeCADIARZUbatuhanın saçlarını nasıl kestirdin kısamı uçlarındanmı aldılar.

merhabalar.hatta gunaydin :)

ya kizlar cok kotuyum bizimki fena ateslendi...bi ara 39.2 bile oldu...bugun apar topar doktora gittim...ay bitanemi cok aglattilar..kulaginda kir varmis cikaracam diye ugarsirken bizimki catladi aglamaktan...kulak iltihabi yokmus..sonra pipiden hortum soktular...idrar tahlili icin...hem de iki kere...of of..tam 2 saat..hemsireler doktorlar...benim de kan sekeri dustu..oglumu verdim hemsireye...digerleri bana bakti..yikilacak gibi oldum..neyse geldik eve..ates dusmust..ama yine yukseldi 39.2 oldu..simdi indi biraz..uyuyo...nobetteyim bu gece.. yarin yine doktora gitcez...tekrar gelin bi daha bakalim atesi olursa dedi...ve yani yine gitcez

inci ve simrisk..kizlar alerji olayinda biliyosunuz siz de yemeyin...ben mesela supheli olan herseyi listemden cikardim..cunku sutten de geciyor yasadim biliyorum..bu arada ben artik cildirdim ve doktorlarin yaptigi testi aldim kendim yapiyorum..cunku ha deyince randevu vermiyolar..test icinse 3 hafta cevap gelmedi..ben de evde kendim yapiyorum..ve yumurtayi denedim bi hafta kan gelmedi kakadan...simdi soya deniyoruz...sonra kirmizi et ve sut urunleri ve findik fistik..ay insallah hicbirine yoktur oylesine kan gelmis gecmistir..

aysegulcum...sen sicak havada degilde serin havada mercimegi bi daha dene...eger yine yanaklar kizarirsa bence bi sure kes tekrar dene...bi de baska yeri de kizariyormu..koltuk alti diz arkasi falan...eger hala kizariyorsa mercimekten sonra doktorla konusup kesin derim..burda bi arkadsimin bebeginin mercimege ve bakliyatlara alerjisi var..ve vucudu kizariyor..belki alerji degildir ama hassasiyeti vardir...sen bi yine doktora goster kizarirsa hala..

ay kizlar ukalalik gibi oldu ama 4.5 aydir alerjiyle yatip alerjiyle kalkiyorum...52 kiloya dustum 60tan..ve hala dusuyorum yemedigim halde hem de artik daha hizli dusus var...

digerlerini soramadim okudukalrim ozetle bunlardi..ama insallah herkesler iyidir...

günaydınn:))
dağğevi ay geçmiş olsun çok acıdır gerçkten dişeti..berat da 2. kaynanan olmuşklavana da geçmiş olsun..
lida ateş çok yüksek gerçekten aman Allah korusun..kulak kiriyle ilişkisini anlamadım ama?çook geçm,ş olsun..
kıs kısacık kestirirsen çıkınca daha sert olmam mı?
nil daha da durmuo..

duygucum kulak kiriyle alakasi su..kulak iltihabi var mi diye bakmak istedi ama bizimkinin kulagi doluymus goremedi temizlemek zorunda kaldi..

bu arada hala ates dusmedi..hastaneyi aradik..acillik durum yok ilac dozunu artirin dedi...bi de bi ilac daha aldik daha kuvvetli 2 saat sonra onu vercem..ya insallah iner...deli gibi sallamadan uyumayan cocuk siziyor gidiyor

günaydınnnnnnnnnnn hihoyyyt

lida geçmiş olsun cnm

balım amerikan trası gıbı oldu bı ara resım eklerım

iii geceler incicim her akşam baskete mi gidiyo eşin ne güzell

canım gidiyor her akşam 1,30 dan 12ye kadar aman gitsin deşarj olsun bende spora başladım bişekilde deşarj olmak alzım yoksa birbirimize giriyoz çağanda yemiyor iyice geriliyoz karşılıklı .)))

smrisk nasılsın canım ay senin işinde zor be bacım dün gece çağanı yatırınca düşündümde ben de biara çalışim diyodrum eşime kışa doğruda bırakamıcam gibi geliyor çağanı yarım saat kuaföre gidiyorumda zor dayanıyorum görmeden ama onların geleceği içinde çalışmak lazım diyorum bazen bakalım yeme sorunu falan düzelirse belki 1 yaşından sonra bende çalışırım

slm arkadaşlar.

lida gecmiş olsun canım,

özlem sende kafana takma kocişine yüz verme biraz aklı başına gelsin :))

hera saatler olsun balına

dün akşam yine kontrolümüz vardı biraz daha iyi ama iğnelere devam 3 tane daha verdi doktorumuz. kahvaltısına devam edebilirsiniz artık peynir yumurta yoğurt falan verebilirsiniz dedi. burnuna sürekli damla damlatıp serumla çekiyoruz çok faydası oldu geniz akıntısı azaldı sayılır sizlerede tansiye ederim orite burun seromu var en azından ciğerlerine akmasını önlüyor. dün akşam yine tıkanıkdı çekdim baya rahatlatdı, eger bebkleriniz tıkanıksa burnuna damla sıkıp çekin derim. buarada kızım 8 600 olmuş
allah hepsine sağlık versin gercekden çok zor.

herkese güzel sağlıklı günler diliyorum.

gercekden zor inaysa yani tazminatımı verseler durmam çıkarım 7 8 senem var diye kıyıpda çıkamıyorum, işimde rahat saat 3 bucukda çıkıyorum karışanda yok evimede yakın sayılır. ama şu var kızımın yanında olmayı çok istiyorum ona haksızlıkmı ediyorum acaba diyip kendimi üzüyorum çok fazla bi maaşımda yok gelende bakıcıya, kiraya gidiyor anlıycağın sadece ssk için çalışmış oluyorum. dünde eşim le konuşduk işyerini küçültüyorlarmış çıkarılma olayları varmış ee bu devirde ist gibi yerde bi kişinin çalışmasıyla gecinmekde zor bakalım zamn ne gösterecek.valla güvenilir biri varsa bırakıp çlaış sonuçda onların geleceği için çalışmak gerekiyor tabi bebişleri zor durumda bırakmamak şartıyla.
bia rakadaşım var oda aralıkda doğum yapdı onmunki tam braonşit doktorlar eve buhar makinası alıcak sınız demiş annesi falanda memlekete giitmiş yanınd adestek olcak kimse yok işde de çıkamıyor çıksa gecinemezler, ee ne yapıyorsun dedimde bigün ona bi gün buna bırakıyorum şuan dedi 15 yıllık çalışmışlığpı var onunda gercekden zor durum allah yardımcısı olsun ve güzel alalhım kimseyi çaresiz bırakmasın

ya kızlar bana ticker yapabilirmisinixz nereye girsem üyelik istiyor
22 ocak 2009 mirayın resminide koymak istiyorum

Son düzenleme:
inaysa sen öğretim görevlisi değilmiydin ücretsiz izindemisin ve seneye nasıl çalışmayacaksın kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…