slm arkadaslar herkese bugün kizimin randevusu vardi cocuk doktorundaaydik son asisini vuruldu 1yasina kadar artik asi yok biraz agladi kizim ama simdi uyuyor bugünü hayirlisi ile atlatmayi bekliyorum
bu arada kizim 7600 kg 72 cm olmus
maşallah canım
:roflol::roflol:gözünaydınnnopuyorumnanaktandün kayınvalidemler geldi....
gözaydınlığı mesajlarınızı duyar gibiyimdelikafadulden
herkes iyidir inşallah bu aralar forum morum hak getire..
gamyoncuiremsubüyüolar valla 7 ay geçti b,le,hüzün kapladı bal içimi..selamlar ocak anaları nasılsınız herşey yolundadır inşallah. bugun batuhanın saçlarını kestirdik adam oldu iyice:)batuhana:)
Ocak annelerini okuyunca içim bir tuhaf oldu arkadaşlar,
sizlerle de paylaşayım istedim...
ben de Ocak annesiyim,ama 2009 değil,1997
nasıl geçiyor zaman,inanın dün gibi..
bugününüzün değerini bilin,çocuklarımız büyüdükçe
herşey iyice zorlaşıyor,kucağıma alıp sevmek istiyorum,kucağıma sığmıyor doğal olarak,
ama ben yine seviyorum meleğimi...
çocuklarınızı sevin,şimarsın da,sevgiden şimarsın...
Hepimizin yavrularını Allahım bağışlasın...
güzel paylaşımlar diliyorum,hepinize...
iyi akşamlar,
sevgiler...
opuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederiz canım.Haklısın, büyüdükçe kucağımıza alamayacağız,belli bir yaştan sonra yanımızda bile kalmak istemiyorlar:)))))Ocak annelerini okuyunca içim bir tuhaf oldu arkadaşlar,
sizlerle de paylaşayım istedim...
ben de Ocak annesiyim,ama 2009 değil,1997
nasıl geçiyor zaman,inanın dün gibi..
bugününüzün değerini bilin,çocuklarımız büyüdükçe
herşey iyice zorlaşıyor,kucağıma alıp sevmek istiyorum,kucağıma sığmıyor doğal olarak,
ama ben yine seviyorum meleğimi...
çocuklarınızı sevin,şimarsın da,sevgiden şimarsın...
Hepimizin yavrularını Allahım bağışlasın...
güzel paylaşımlar diliyorum,hepinize...
iyi akşamlar,
sevgiler...
selamlar ocak anaları nasılsınız herşey yolundadır inşallah. bugun batuhanın saçlarını kestirdik adam oldu iyice:)
günaydınn:))
dağğevi ay geçmiş olsun çok acıdır gerçkten dişeti..berat da 2. kaynanan olmuşklava na da geçmiş olsun..
lida ateş çok yüksek gerçekten aman Allah korusun..kulak kiriyle ilişkisini anlamadım ama?çook geçm,ş olsun..
kıs kısacık kestirirsen çıkınca daha sert olmam mı?
nil daha da durmuo..
iii geceler incicim her akşam baskete mi gidiyo eşin ne güzell
offff bu saat oldu, berat yeni uyudu uykudan kırılıyorum.
sabah aşıya gittik, yine aynı hikaye ortalık yıkıldı.ben de çok korkardım aşıdan, anasına çekmiş oğlum.
bir koşturmadır gidiyor bu aralar..
dişetlerimde çekilme başlamış, nasıl canımı yakıyor. diiş hekimiyle konuştum telefonda, tatildeymiş, bir iki birşey önerdi, inşallah o gelene kadar düzelir.
sütüm azalıyor kızlar ya.
diş ishal yapmaz diyen dr ların hatalı olduğunu düşünüyorum, çünkü bizde yapıyor.
hasta bebeklere geçmiş olsun, bebişler hasta olmasa keşke, yetişkin olana kadar hasta olunmasa.
gözünaydın diyen herkesi öpüyorum
inaysa senden alacağım dersler var benim anlaşılan.:)
yeşimmm, Allah kolaylık versin canım. eve taşının bir, bak düzelmeye başlayacak herşey.
monteee, iyi tatiller. yerim ben balıkadamı.
linay geçmiş olsun kuzuma, gözü kalanın gözü çıksın.
özlem, boşver canım üzme kendini ama suratını yap, özür dilet.
birgül maşşallah uzunmuş fıstık.
ah be canım takma kafana kaynananı sen sadece berata bak mümkünse onlarıda şutla gitsinler mümkün mertebe beratın düzeninede karıştırma onları
duyguuuuuu,sedakt iyi geceler kızlar... sizi de uyutmadı mı bebeler?
merhabalar.hatta gunaydin :)
ya kizlar cok kotuyum bizimki fena ateslendi...bi ara 39.2 bile oldu...bugun apar topar doktora gittim...ay bitanemi cok aglattilar..kulaginda kir varmis cikaracam diye ugarsirken bizimki catladi aglamaktan...kulak iltihabi yokmus..sonra pipiden hortum soktular...idrar tahlili icin...hem de iki kere...of of..tam 2 saat..hemsireler doktorlar...benim de kan sekeri dustu..oglumu verdim hemsireye...digerleri bana bakti..yikilacak gibi oldum..neyse geldik eve..ates dusmust..ama yine yukseldi 39.2 oldu..simdi indi biraz..uyuyo...nobetteyim bu gece..yarin yine doktora gitcez...tekrar gelin bi daha bakalim atesi olursa dedi...ve yani yine gitcez
inci ve simrisk..kizlar alerji olayinda biliyosunuz siz de yemeyin...ben mesela supheli olan herseyi listemden cikardim..cunku sutten de geciyor yasadim biliyorum..bu arada ben artik cildirdim ve doktorlarin yaptigi testi aldim kendim yapiyorum..cunku ha deyince randevu vermiyolar..test icinse 3 hafta cevap gelmedi..ben de evde kendim yapiyorum..ve yumurtayi denedim bi hafta kan gelmedi kakadan...simdi soya deniyoruz...sonra kirmizi et ve sut urunleri ve findik fistik..ay insallah hicbirine yoktur oylesine kan gelmis gecmistir..
aysegulcum...sen sicak havada degilde serin havada mercimegi bi daha dene...eger yine yanaklar kizarirsa bence bi sure kes tekrar dene...bi de baska yeri de kizariyormu..koltuk alti diz arkasi falan...eger hala kizariyorsa mercimekten sonra doktorla konusup kesin derim..burda bi arkadsimin bebeginin mercimege ve bakliyatlara alerjisi var..ve vucudu kizariyor..belki alerji degildir ama hassasiyeti vardir...sen bi yine doktora goster kizarirsa hala..
ay kizlar ukalalik gibi oldu ama 4.5 aydir alerjiyle yatip alerjiyle kalkiyorum...52 kiloya dustum 60tan..ve hala dusuyorum yemedigim halde hem de artik daha hizli dusus var...
digerlerini soramadim okudukalrim ozetle bunlardi..ama insallah herkesler iyidir...[/QUOTE
canım çok geçmiş olsun lidacım çağan zaten emmiyor yani benden geçme şansı yok dra gittik alerji şurubuyla krem verdi yumurta yı kıestim ya yumnurta yaptı yada heronun kahvaltılığı bakalım zaten bizim oğlan hiç bişi yemiyor 15 günlük beslenme programı var ona uymayı öğrencek ondan sonra yumurta denicem tekarrdan ]
günaydınnnnnnnnnnn hihoyyyt
lida geçmiş olsun cnm
balım amerikan trası gıbı oldu bı ara resım eklerım
sıhhatler olsun canım ekle küçük admın resminide bakalım :),)
kıslar günaydın hepinize umarım keyifler iyidir hafta sonu çağanı odasına geçircem artık çünkü gecelleri ne emiyor nede mama yiyor bende madem gece yemicek şimdi geçireyimde alışssın artık odasına rahat ederiz diye düşünüyorum
smrisk nasılsın canım ay senin işinde zor be bacım dün gece çağanı yatırınca düşündümde ben de biara çalışim diyodrum eşime kışa doğruda bırakamıcam gibi geliyor çağanı yarım saat kuaföre gidiyorumda zor dayanıyorum görmeden ama onların geleceği içinde çalışmak lazım diyorum bazen bakalım yeme sorunu falan düzelirse belki 1 yaşından sonra bende çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?