inaysa sen öğretim görevlisi değilmiydin ücretsiz izindemisin ve seneye nasıl çalışmayacaksın kafamçokkarıştı
sizlerle paylaşmak istedim çok güldüm okuduğumda haziran annelerinden bitanesi eşi uzak görevde olduğundan türkcell kampanyası başlatmış :))
"sperm yaz boşluk bırak istediğin kişinin adını yaz spermin kukuna gelsin biz buna kukucel diyoruz diye malum eşim hep dagda ben hep bagda :)))"
canım ben istifa edip ayrıldım ünv den eşim okulda şuanda ben artık özel sektör yada kjendi işimi kurmak istiyorum aRTIK hayırlısı
smrisk geçmiş olsun canım
ay çağan kucağımda YAZAMIYORUM düzgün
günaydın herkese bana pek günaydın olmuyor dün çağan gece 10,30 da zorla muhallebi yedi busabah kahvaltıu meyve hiç bişey yemedi aç aç uyudu uyanasın çorba yaptım bakalım içecekmi içmezzse dr götürcem bugün bukadar aç kalmazki bir çocuk
cok gecmıs olsun aylın ınsalah egusumuzun atesı bı daha cıkmaz
ay muz benı mahvedıyor yedıgımde wc den cıkamıyorum hersey herkese aynı etkıyı gostermıyor bılgın olsun
meralllllllll senıı ruyamda gordumm
ckkkk canım sıkkın esımle kustukkk((
ama haksızmıyım yaaaa
abısı gıl geldıler aksam yemege yaptıgın corbadan ılla kaana ver dedı durdu esım ya kaanı doyurdum ıkı gogsumude emdı dedım ıllaaa verıcen bunun ıcınde acı var olmaz yokkkk verıcen içimden demedıgım kalmadı abısının yanında tartısmayalım dedım kendı kendıme nasılsa yemez dıye verdım
ya cocuk da bı sevdı kasıgı agzımdan cıkarma dıyor resmen ama tabı dokundu
kustuda kustu
sonra uyudu
sanırım karnı agırdı aglaya aglaya uyuyordu dayanamadım aldım mıgde gurul gurul otuyor
sonra beyfendı nane cayı yapmamı emrettı cocuk ıcın
gıttım mutfaga yapmaya o da kaanı kucagında gezdırıyor
meger uyutmaya calısıyormus
yanıma geldı bana bı kızdı gurultu yapma cocugu uyutuyorum dıye artık bende de ipler koptu
hem cocuga cay yap dıyor hem uyutuyor artı bıde nıye gurultu yapıyorsun dıyor bogacakım hatta parcalayacktım kendımı ay bıde bana bagırma cocu korkutma salak salak konusma dedı
o an sustum ama yuregım paramparca oldu
sabah sehır dısına gıttı yuzune bakmadım
uzun bı sure konusmucam ta kı o lafı ona yedırene kdar
ama hersey bı yana içim cok fena halen sesı kulagmda cokkkk kotuyum yaa((( moralım cokkk bozukkk
ii geceler canım kusura bakma benim sayfam hep açık ama ben yokumoffff bu saat oldu, berat yeni uyudu uykudan kırılıyorum.
sabah aşıya gittik, yine aynı hikaye ortalık yıkıldı.ben de çok korkardım aşıdan, anasına çekmiş oğlum.
bir koşturmadır gidiyor bu aralar..
dişetlerimde çekilme başlamış, nasıl canımı yakıyor. diiş hekimiyle konuştum telefonda, tatildeymiş, bir iki birşey önerdi, inşallah o gelene kadar düzelir.
sütüm azalıyor kızlar ya.
diş ishal yapmaz diyen dr ların hatalı olduğunu düşünüyorum, çünkü bizde yapıyor.
hasta bebeklere geçmiş olsun, bebişler hasta olmasa keşke, yetişkin olana kadar hasta olunmasa.
gözünaydın diyen herkesi öpüyorum
inaysa senden alacağım dersler var benim anlaşılan.:)
yeşimmm, Allah kolaylık versin canım. eve taşının bir, bak düzelmeye başlayacak herşey.
monteee, iyi tatiller. yerim ben balıkadamı.
linay geçmiş olsun kuzuma, gözü kalanın gözü çıksın.
özlem, boşver canım üzme kendini ama suratını yap, özür dilet.
birgül maşşallah uzunmuş fıstık.
duyguuuuuu,sedakt iyi geceler kızlar... sizi de uyutmadı mı bebeler?
merhabalar.hatta gunaydin :)
ya kizlar cok kotuyum bizimki fena ateslendi...bi ara 39.2 bile oldu...bugun apar topar doktora gittim...ay bitanemi cok aglattilar..kulaginda kir varmis cikaracam diye ugarsirken bizimki catladi aglamaktan...kulak iltihabi yokmus..sonra pipiden hortum soktular...idrar tahlili icin...hem de iki kere...of of..tam 2 saat..hemsireler doktorlar...benim de kan sekeri dustu..oglumu verdim hemsireye...digerleri bana bakti..yikilacak gibi oldum..neyse geldik eve..ates dusmust..ama yine yukseldi 39.2 oldu..simdi indi biraz..uyuyo...nobetteyim bu gece..yarin yine doktora gitcez...tekrar gelin bi daha bakalim atesi olursa dedi...ve yani yine gitcez
inci ve simrisk..kizlar alerji olayinda biliyosunuz siz de yemeyin...ben mesela supheli olan herseyi listemden cikardim..cunku sutten de geciyor yasadim biliyorum..bu arada ben artik cildirdim ve doktorlarin yaptigi testi aldim kendim yapiyorum..cunku ha deyince randevu vermiyolar..test icinse 3 hafta cevap gelmedi..ben de evde kendim yapiyorum..ve yumurtayi denedim bi hafta kan gelmedi kakadan...simdi soya deniyoruz...sonra kirmizi et ve sut urunleri ve findik fistik..ay insallah hicbirine yoktur oylesine kan gelmis gecmistir..
aysegulcum...sen sicak havada degilde serin havada mercimegi bi daha dene...eger yine yanaklar kizarirsa bence bi sure kes tekrar dene...bi de baska yeri de kizariyormu..koltuk alti diz arkasi falan...eger hala kizariyorsa mercimekten sonra doktorla konusup kesin derim..burda bi arkadsimin bebeginin mercimege ve bakliyatlara alerjisi var..ve vucudu kizariyor..belki alerji degildir ama hassasiyeti vardir...sen bi yine doktora goster kizarirsa hala..
ay kizlar ukalalik gibi oldu ama 4.5 aydir alerjiyle yatip alerjiyle kalkiyorum...52 kiloya dustum 60tan..ve hala dusuyorum yemedigim halde hem de artik daha hizli dusus var...
digerlerini soramadim okudukalrim ozetle bunlardi..ama insallah herkesler iyidir...
duygucum kulak kiriyle alakasi su..kulak iltihabi var mi diye bakmak istedi ama bizimkinin kulagi doluymus goremedi temizlemek zorunda kaldi..
bu arada hala ates dusmedi..hastaneyi aradik..acillik durum yok ilac dozunu artirin dedi...bi de bi ilac daha aldik daha kuvvetli 2 saat sonra onu vercem..ya insallah iner...deli gibi sallamadan uyumayan cocuk siziyor gidiyor
derya akrepmisin valla tırstım:)))gerçi bende ikizlerim fena sayılmam:))) bizim evliliktede gıcık olan benim sanırım nazı alıp herşeyi bana bırakıp kaçabilir kociş her an:)))
ay bu kocalar kaşınıyor bazen içine şeytan giriyor sanki.... dersini verde bir daha yapamasın. ben hiç tahammül edemem böyle şeylere ... salak salak konuşmamaı dedi bak bak... çok kavga ettik ama hiç böyle laflar olmadı bilyor çünkü huyumu tersim çok terstir. akrep burcuyum valla sildim tam silerim. gecen kızıdırdı beni dedim boşarım seni alırım kızımıda gecerim 1-1 eve :)))) yatarım kızımla koyun koyuna sanada göstermem .... arabanı evi bana mı bırakcan diyo hiçbişeyini istemem dedim.
sonra baktım ezgiye kızım gdiyordun 1-1 eve diyo :)))))))
anladım canım şimdik..ya umarım inmiştir ateşi yazık bu bebeklere ya biz hasta olalım onların yerine..duygucum kulak kiriyle alakasi su..kulak iltihabi var mi diye bakmak istedi ama bizimkinin kulagi doluymus goremedi temizlemek zorunda kaldi..
bu arada hala ates dusmedi..hastaneyi aradik..acillik durum yok ilac dozunu artirin dedi...bi de bi ilac daha aldik daha kuvvetli 2 saat sonra onu vercem..ya insallah iner...deli gibi sallamadan uyumayan cocuk siziyor gidiyor
:1shok:4 gözle beklioruma.sgünaydınnnnnnnnnnn hihoyyyt
lida geçmiş olsun cnm
balım amerikan trası gıbı oldu bı ara resım eklerım
ay daha ayırmadın mı kız,ana kuzusu yaparsan çağanı almam kızıma ona görezemuszemuszemuszemuscanım gidiyor her akşam 1,30 dan 12ye kadar aman gitsin deşarj olsun bende spora başladım bişekilde deşarj olmak alzım yoksa birbirimize giriyoz çağanda yemiyor iyice geriliyoz karşılıklı .)))
iiki benim arkadaşlar geldi de biz düzeldik,yoksa bütün teller kopuodu..bence de gitsin,insanın kendine zaman ayırması çok güzel..
kıslar günaydın hepinize umarım keyifler iyidir hafta sonu çağanı odasına geçircem artık çünkü gecelleri ne emiyor nede mama yiyor bende madem gece yemicek şimdi geçireyimde alışssın artık odasına rahat ederiz diye düşünüyorum
saol canım,size de artık geçsin diorum ve kızına da maşallahslm arkadaşlar.
dün akşam yine kontrolümüz vardı biraz daha iyi ama iğnelere devam 3 tane daha verdi doktorumuz. kahvaltısına devam edebilirsiniz artık peynir yumurta yoğurt falan verebilirsiniz dedi. burnuna sürekli damla damlatıp serumla çekiyoruz çok faydası oldu geniz akıntısı azaldı sayılır sizlerede tansiye ederim orite burun seromu var en azından ciğerlerine akmasını önlüyor. dün akşam yine tıkanıkdı çekdim baya rahatlatdı, eger bebkleriniz tıkanıksa burnuna damla sıkıp çekin derim. buarada kızım 8 600 olmuş
allah hepsine sağlık versin gercekden çok zor.
herkese güzel sağlıklı günler diliyorum.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensizlerle paylaşmak istedim çok güldüm okuduğumda haziran annelerinden bitanesi eşi uzak görevde olduğundan türkcell kampanyası başlatmış :))
"sperm yaz boşluk bırak istediğin kişinin adını yaz spermin kukuna gelsin biz buna kukucel diyoruz diye malum eşim hep dagda ben hep bagda :)))"
aaaa o pütürcükler alerji miymiş:uhm:nil de de var,nası yapçaz şimdi,ne önerdi dr:uhm::uhm:lida şimdi okudum cnm, evet bence de mercimeğe alerjisi olabilir bi kere daha deniycem. ya bi de ben en son dr a gittiimde dr kızımın yanaklarına dokunup annesi hiç dikkat etmiosun ne bulursan verme bebeğine dedi, hiç farketmemiştim pütürcükler olmuş yanağnda bişeyler dokunuyo ama ne??çok dikkat etmek lazım yoksa hayat boyu alerjik bünyeli olurmuş
kızlar bende ikizlerim valla benimkide tırsıyo bendensırnaşık şey bende çocukta iki tane valla direk sokağa salarım,kalacak biyer bulur nede olsa anasıı:roflol:
iki çocukla nire gidim alsın ceketini doğru anasının evinezemuszemus
maşallah cnm bizim de saygısız cümlelerimiz hiç olmadı, zaten bi kere yanlış bi kelime çıktımı arkası gelir bence
naber kız duygu yeni eve geçtin fazla uğramaz oldun
canım ezgide mama ve muhallebinin hiçbir çeşidini yemiyor sanırım 10 çeşit aldım...
ama hero babynın kavonoz maması var meyveli tahıılı onu çok sevdi, sonra hipp in armut, havuş -elmasına bayıldı...
şimdi bende kavaltıda meyveli tahıllı kavonoz mamasına yumurta pekmez peynir ve bizküvi kouyorum severek yiyor.
birde bunları dene istersen. her çocuk mama nın tadını sevmezmiş.
yok be canım hep gelşiorum da..ilk başta net yoktu,soona arkadaşlarım geldi ,bi de geliorum kimse yok,ya da nil yazdırmıo,abuk sabuk bişiler yazıp çıkıorum..off ne bahaneler beaa..
nil çok çılgtın oluo ayşegül ya,bütün gün koltuk kenarında ayakta,ben de tetikte,a bi de dişi tutarsa zıktı duygu.. bizden bööle sen nasılsın,naz prenses nasıl?
tartışma konusunda da ben bi kere arada kocama gıcık olduğumu itiraf ettim de valla hep onu söölüoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?