2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizlerle paylaşmak istedim çok güldüm okuduğumda haziran annelerinden bitanesi eşi uzak görevde olduğundan türkcell kampanyası başlatmış :))

"sperm yaz boşluk bırak istediğin kişinin adını yaz spermin kukuna gelsin biz buna kukucel diyoruz diye malum eşim hep dagda ben hep bagda :)))"

inaysa sen öğretim görevlisi değilmiydin ücretsiz izindemisin ve seneye nasıl çalışmayacaksın kafamçokkarıştı

canım ben istifa edip ayrıldım ünv den eşim okulda şuanda ben artık özel sektör yada kjendi işimi kurmak istiyorum aRTIK hayırlısı

smrisk geçmiş olsun canım
ay çağan kucağımda YAZAMIYORUM düzgün

selam kızlar geçmiş okuyamadım kusura bakmayın nazla çok güzel bi oyun buldum sonunda oyun diil aslında bence çok eğitici, sevdiği oyuncakların bildii şeylerin pastel boyayla rengarenk resmini yapıp dolaplara bantlıorum sonra mesela oyuncak ayıcığı resmiyle konuşturuorum gülüyo konuşuo onlarla, tavsiye ederim baya akıllanmış bizim bıdıklar

:roflol: :roflol: :roflol:

hayırlısı olsun incim

canım ezgide mama ve muhallebinin hiçbir çeşidini yemiyor sanırım 10 çeşit aldım...

ama hero babynın kavonoz maması var meyveli tahıılı onu çok sevdi, sonra hipp in armut, havuş -elmasına bayıldı...

şimdi bende kavaltıda meyveli tahıllı kavonoz mamasına yumurta pekmez peynir ve bizküvi kouyorum severek yiyor.

birde bunları dene istersen. her çocuk mama nın tadını sevmezmiş.

ay bu kocalar kaşınıyor bazen içine şeytan giriyor sanki.... dersini verde bir daha yapamasın. ben hiç tahammül edemem böyle şeylere ... salak salak konuşmamaı dedi bak bak... çok kavga ettik ama hiç böyle laflar olmadı bilyor çünkü huyumu tersim çok terstir. akrep burcuyum valla sildim tam silerim. gecen kızıdırdı beni dedim boşarım seni alırım kızımıda gecerim 1-1 eve :)))) yatarım kızımla koyun koyuna sanada göstermem .... arabanı evi bana mı bırakcan diyo hiçbişeyini istemem dedim.

sonra baktım ezgiye kızım gdiyordun 1-1 eve diyo :)))))))

inci şu dr verdi listenin bir günlüğünü yazarmısın eksik birşey veriyormuyum ne vermem lazım bende bir bakim canım

selam aneler ve miniklerr

ii geceler canım kusura bakma benim sayfam hep açık ama ben yokum

neler yapmışlar miniciğine öle yazık bebeğime yaa çok geçmiş olsun canım.Allah bidaha yaşatmasın.

neden ukalalık olsun canım tecrübeni paylaşman olsa olsa iyilik olur hepimize

yorgun canım ateşde yorar vücudu e uykusuzluk ve yaşadığı hastane tedavisinden sonra normal uyuması.

derya akrepmisin valla tırstım:)))gerçi bende ikizlerim fena sayılmam:))) bizim evliliktede gıcık olan benim sanırım nazı alıp herşeyi bana bırakıp kaçabilir kociş her an:)))

lida şimdi okudum cnm, evet bence de mercimeğe alerjisi olabilir bi kere daha deniycem. ya bi de ben en son dr a gittiimde dr kızımın yanaklarına dokunup annesi hiç dikkat etmiosun ne bulursan verme bebeğine dedi, hiç farketmemiştim pütürcükler olmuş yanağnda bişeyler dokunuyo ama ne??çok dikkat etmek lazım yoksa hayat boyu alerjik bünyeli olurmuş

derya akrepmisin valla tırstım:)))gerçi bende ikizlerim fena sayılmam:))) bizim evliliktede gıcık olan benim sanırım nazı alıp herşeyi bana bırakıp kaçabilir kociş her an:)))

kızlar bende ikizlerim valla benimkide tırsıyo bendensırnaşık şey bende çocukta iki tane valla direk sokağa salarım,kalacak biyer bulur nede olsa anasıı:roflol:
iki çocukla nire gidim alsın ceketini doğru anasının evinezemuszemus

hatta yaz günü ceket bilem gerekmez ölece çıkıp gitsin
şaka bi yana kızlar benim kociş şeker gibi adamdır valla ağzı var dili yok çok nadir dalaşırıs ondada ben konuşurum o dinlerr aradada haklısın hayatım derr hakkını yiyemem çok tartışmamız oldu ama en ufak bi hakaret cimlemiz geçmedi MAŞALLAHHHH

maşallah cnm bizim de saygısız cümlelerimiz hiç olmadı, zaten bi kere yanlış bi kelime çıktımı arkası gelir bence
naber kız duygu yeni eve geçtin fazla uğramaz oldun

anladım canım şimdik..ya umarım inmiştir ateşi yazık bu bebeklere ya biz hasta olalım onların yerine..
ilaçlardan ve ateşten uyuodur canım..
günaydınnnnnnnnnnn hihoyyyt

lida geçmiş olsun cnm

balım amerikan trası gıbı oldu bı ara resım eklerım
:1shok:4 gözle beklioruma.s
ay daha ayırmadın mı kız,ana kuzusu yaparsan çağanı almam kızıma ona görezemuszemuszemuszemus

saol canım,size de artık geçsin diorum ve kızına da maşallah:teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
millette güç var anam:uhm:
aaaa o pütürcükler alerji miymiş:uhm:nil de de var,nası yapçaz şimdi,ne önerdi dr:uhm::uhm:

hihoyyythihoyyyt

maşallah cnm bizim de saygısız cümlelerimiz hiç olmadı, zaten bi kere yanlış bi kelime çıktımı arkası gelir bence
naber kız duygu yeni eve geçtin fazla uğramaz oldun

yok be canım hep gelşiorum da..ilk başta net yoktu,soona arkadaşlarım geldi ,bi de geliorum kimse yok,ya da nil yazdırmıo,abuk sabuk bişiler yazıp çıkıorum..off ne bahaneler beaa..
nil çok çılgtın oluo ayşegül ya,bütün gün koltuk kenarında ayakta,ben de tetikte,a bi de dişi tutarsa zıktı duygu.. bizden bööle sen nasılsın,naz prenses nasıl?
tartışma konusunda da ben bi kere arada kocama gıcık olduğumu itiraf ettim de valla hep onu söölüoklava:

ah canım denemediğim mama kalmadı bizim doalp var birde çağanın ayrı dolabı küçük valla ne yalan sölim bizim dolap onunkinin yanında boş kalır çeşit çeşit mama muhallebi sebze meyve püreleri ama yok anam yemiyor bu sabah verdim bende tahıllı meyve yarısını zor yedirdim zorlaya zorlaya zorlamasam onuda yemicek

maşallah gelinime duygu yakındır nilin yürümesi canım en erken o yürücek galiba

kız halaya çekermiş canım halası 9 aylıkken rahatça yürüomuş??
ay çağanıma ne yazıkki yedirmek zorundasın zorla midesi küçükmesin die,zorlamak da yanlış aslında ama valla iki ucu -oklu değnek..

nasıl ayakta cnm ya fotosunu çeksene yani bildiin yürür gibi mi tutunup kalkıo?
valla naz da çok hareketli bütün odayı yarı emekleyerek yarı dönerek dolaşıyo, gerçekten hareketlendikçe zorlaşıo bebek bakmak, ben bazen tv açıorum ama sanırım yanlış, alıştı benimki gözü her seste tv de, bende işte kendimce oyunlar bulmaya çalışıorum resim yapıoruz, dışarı çıkıoruz evde çok sıkılıoruz ikimizdeee

herkese merhalar...lida demet geçmiş olsun diğer unuttuklarım varsa onlarada geçmiş olsun

elvin ağlıooo...çok numara yapmaya başladı....ağlayınca oluyo ya istediği ondan...

ayşegül inş düzelir kızarıklığıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…