2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr pütürlere işte yediklerinizden vermeyin ayrı tencerede yapın herşeyini dio ama ben veriorum valla çok bartmadan tuzsuz baharatsız ne varsa
ben çok sıkıldım kızlar ya 12sinde çeşmeye gidicez ama sanırım o kadar dayanamıycam ananemi babanemi özledim 2 ay oldu görmüorum annemlere gidiim haftaya diorum.çok yalnız bırakıorum kocişi, benim gibi bi tane yok:))

merhaba herkese

hera bende bekliyorum resmi.eymenin saçları amerikan traşı olmaz acayip bi saç yapısı varfisfisfis

duygu maşallah nile.bizim oğlan sürekli sürünüyor ayağa kaldırıncada başlıyor zıplamaya.hiç yürüme niyeti yok yürürse zıplaya zıplaya yürüyen bir çocuk olur bu gidişle

selam kızlar,bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun inş. en kısa sürede iileşirler
kızlar ece tatile gittiğimizden beri oturuyo,ellerinden tutunca ayağa kalkıyo hemen
emeklemeye hiç niyeti yok yüzüstü durmaktan nefret ediyo sanırım emeklemeden yürücek
ece artık uykusu gelince emiyo,eskisi gibi dolmuyo göğüslerim çok üzülüyodum devam maması içmiyo diye iki gündür içiyo çok mutluyum
yemiyo içmiyo dediğim şeyleri yemeğe başladı son günlerde,ama ne versem ilk kaşıkta yemek istemiyo tadını alınca cok cok götürüyo,bugün patates,havuç,mercimek ve pirinçle yaptım çorbayı accıkta kıyma kattım bakalım yicekmi..

maşallah canım çok tatlı olmuş batu
hatice eceyede maşallah işallah hep böyle yer canım çağan hiç oturma taraftarı değilya koltukta günde 5 dakika zorla oturtuyorum o hep sürünme taraftarı emekleyemiyorda anca sürünsün

arkadaşlar miray beni emdiği için hiç bi marka biberonu almadı en son olarak nüby almışdık maşşallah onda hiç zorlanmadı ama hava deliklerinden emerken akıtıyordu bende nüby müşteri servisini aradım anıonda size başlık yolluyoruz dediler gercekden çok sevindim hiç zorlamadılar yok bu olcak yok su olcak diye gerekirse bberonu yollayın bakalım dediler ama malesef onu yollarsam miray aç kalır :)) nüby tşkler

selam kızlar biraz okudyabildim sadece
kerem geceleri çok sık uyanır oldu hemde ağlayarak 29daki dr randevusunu yarına aldırdım
çığlık çığlığa uyanıp ne meme alıyo ne susturabiliyorum noluyo derken aklıma reflusu olabileceği geldi yaklaşık bir aydır yastıksız yatırıyordum sanırım tekrar nükseddi yavrum emdiktem sonra gazıı mutlaka çıkaarıyorum hala midesi ağzına geliyooo,bu benim teşhisim tabi.
çok bitkinim yorgun bitik kızlar bebekleri herşeyş vermeyin alışsın diye onlarn bünyesi hala hassaas ve dokunuyo ilerde alerjik bi bünyeleri olmasın yiğenim alerjik astım sanırm demiştim ya artık alerji çok sık rastlanan çağın hastalığı
duygu canım özellikle nil herşeyi yemek istiyor ya bence verme senin bileceğin birşey sonuçta ama ben kendimi söylemeden tutamadım yazık kıyamam
smrsk lida sizede geçmiş olsun tekrardan ve kolay gelsin valla bebeğin hastalığı hiç bişeyebenzemio
hepiniziöpüyorum özlem sıhhatler olsun cnm batuşaa duygu bende nilin ve batuşun remini bekliorm :)))

bende 9 aylıkken hem yürümüşl hemde konuşmuşum oğlan bana çekmemiş galiba bakalım kaç aylık yürüyüp konuşçak

inci bende eceyi çok fazla oturtmuyodum o kendisi oturmak istedi,bizimkide ne sürünme ne emekleme ancak dönebililiyo yüzüstü hemen sıkılıp bas bas barınıyo..sanırım herşeyin bi zamanı var cağanda bi gün bakmışsın oturuyo

maşallah batuhana çok tatlı olmuş hera!!
kolay oldumu traş durdumu babaylamı gitti sende varmıydın yanlarında bizim pek bi saçımız yok 3-4 ya daaha idare eder sanırm:))
incicim sen ne mühendisisin kendi yerimi aççam demişsin ya?

teşekkürler kızlar Şeniz

başak bende gıttım cnm ne olur ne olmaz dedım. kolay oldu ortalarda sıkılmaya basladı ama ağlamadı yanı.

haklısın canım zaten hiç zorlamıyorum artık çağanda zorlama yapınca ters tepiyor bıraktım kendi haline ne zaman isterse otursun ne zaman isterse yürüsün :))

canım benim branş elektronik

başşak belkide dediğin gbi ondan uyanıyodur neden yastıksız yatırıyosun ki? geçmiş olsun inş kötü bişiyi yoktur

hatice jhaklısın canım her bebek farklı işte bizimkide sırtüstü bile yatırsam ama yüzüstü dönüyor öle uyuyor çocuk buarada oğluma aldığım çiftlik hayvaları kitabındaki resimlere bakıp neler yaptığını sölüyorum örneğin köpk resmini gösterip hav hav kedi miyav falan en son papağan var ona geline papağan da çağan çok güzel çağan çok gzüel diyormuş diyorum başlıyor ayaklarını vurmaya ay bunlar her bişeyden anlıyolar valla

elvin yuvarlanıyo önüne koyuyorum oyuncağını sürüne sürüne ona ulaşıyo elleri ve ayaklarını dimdik tutarak poposunu havaya kaldırıoo..ayaklarını ileri atabliyo ama eller gitmio işte onları da öğrense emeklicek ha bide kendi kendine yüzüstü yatarken oturabiliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…