2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
..........................................

Son düzenleme:

maşallah elvine batu da yapıo bunları ama henuz yatarken oturamıyo:)

evet inci anlıyolar valla herbişeyden :ecrin_bebek: ,ecede suyla oynamaya bayılıyo carrefourdan küçük şişme havuz aldık onun içine ılık su dolduruyorum bayılıo çığlık atıyo keyiften
bu arada ece yaptığım çorbayıda sevdi milupanın hazır çorbasını yemedi yazık çöpe gidicek,en çok benim çorbalarımı severek yiyo çok güzelmi yapıyorum nedir zemuszemus

balım yıne mı gıttın :mymeka: bak bı daha koymam heee zaten yarı gıdıyom bodruma daha kuaföre gitcem pöffffff

Merhaba kızlar,
Maşallah bebişlere, kocaman oldular artık, neredeyse yürümeye başlayacaklar.

Hasta olan bebişlerede geçmiş olsun , geçmişi fazla okuyamadım, ara ara girip bakıyorum sadece.
Bugün egeninde huysuzluğu üzerinde.Anlayamadım neden olduğunu.Ateşi filanda yok ama zır zır, kucakta olmak istiyor özellikle.Kucakta da oturmayalım, dolaşalım istiyor.Yere koyuyorum, yok başlıyor alın beni diye mızırdanmaya.Ufffff uff.Nedeninide çözemiyorum.Birşey de yemedi doğru düzgün.

Özlemcim sana da iyi tatiller, bize yaklaşıyorsunuz, gelin marmarisede:)))))

ay ya bilsem ben de arardım, bizimki de çok zor kapanıyodu, yumuşak olduğu için yanlardan hep sızıodu ne çok anne sütüm ziyan oldu onun yüznden
bizim de tam tersi cnm hep yüzüstü dönüyo aslında ters yüz sürekli dönüyo çok komik popo da havada:))
afiyet olsun cnm bu arada naz bugün yemedi çorba nazar değdi ben de ne güzel herşeyi yiyo diodum

seni anlıorum meral..bazen gerçekten çok huysuz oluolar, uyumuyolar, yemiolar, mız mız mız mızzzz bi tek o zaman yorgunluumu hissediorm hep gülse keşke..
ii tatiller özlem bodrum ne güzeldir şimdi benim için de yüz, ay inanmıorum ya şimdi denizden aklıma geldi, ben gene regl olcam çeşmede offffffffffffff, tampon kullanan var mı tavsiye edermisiniz

teşekkürler ayşegül.bende tatilin 3. günü regl oldum -tatlicadiarzu- eceyi düşünmekten kendimi unuttum bi defa denize girebildim..tampon kullanmadım hiç ama kullananlar rahat olduğunu söylüyo deniziçin... bu arada kızlar unutuyorum sormayı dr.umuz bize nutrigen-ferromixin verdi yemeğine katıyorum toz halinde ,ferrum kabız yapıyomuş dedim oda bunu yazdı kullanan varmı aranızda prospektsünde ishal yada kabız yapmaz yazıyo ama sanki daa çok kaka yapmaya başladı

haticecim ben ferrum kullanıyorum bizde kabız yapmadı canım
ay gene kimsler yok bende birazdan spora gidicem yedim yemeği tıka basa gidimde azcık eritim bari

geçmiş olsun canım..
ya sööleyin tabi ben hiç alerji düşünmemiştim bugün ayşegül yazana kadar,teşekkürler..a.s.
teşekkürler kızlar Şeniz

başak bende gıttım cnm ne olur ne olmaz dedım. kolay oldu ortalarda sıkılmaya basladı ama ağlamadı yanı.
yaaa ben de görmek istiorum:gitme:
canım ya:teytey:

ah en zor gün,kolay gelsin canım,umarım sıcaktan keyfi yoktur,hasta falan olmasın da
ben eskiden lazım olunca kullanıodum ,çok rahat sadece uzun süre kalmasın bi de hiç hissetmeyeceksin,hissedersen yanlış taktın demek:lepi:
haticecim ben ferrum kullanıyorum bizde kabız yapmadı canım
ay gene kimsler yok bende birazdan spora gidicem yedim yemeği tıka basa gidimde azcık eritim bari

-tatlicadiarzu-inci gidecekopuyorumnanaktaninci gelecekalkisalkisalkis

ben yne göremedim batuşu denk gelemedik özlem bu gün bir türlüü...ii tatiller bizim içinde yüzz..

ohhh incicim ne güzel keşke bende gidebilsemmmm

meral inş bi yeri falan ağrımıyodur

merhabalar kizlar
keyifler yerindedir umarim gece oldu ben daha yeni oturdum micimin ustune. Valizleri
yerlestirdim baya yordu beni markete giittik sonra oda cok zor oldu alinacak bir ton sey var
ilk girince eve boyle oluyor. Bu arada san gecici evde oturuyorum bide burdan tasin
oraya. offff cile bulbulu. Bu arada kaldgim ev acayip guzel kizlar anahtari bile yok sifreli
En dis kapidan kartla giriyorsun eve de sifreyi girip acayip guzel dosenmis valla Allah
evi olmayanlara ev nasip etsin. Ama bu normal ev gibi degil baya iddiali yapilmis.
neyse kizimin istah biraz daha acildi. sabah misirli peynirli kahvaltidan verdim

Bu aralar uykudan aglayarak uyaniyor 2 tane disi cikinca hemen usttekilermi geliyor acaba
ondanmi agliyor anlamadim hava degisimide olabilirmi? sallayip yatiriyorum hemen
uyaniyor aglayarak.

NAz in annesi Aysegul ben temizlikci kizin numarasini bulamadim yani 2 sim kartimi da taktim ama yok.
sanirim numara diger istanbulda biraktigim telefonun kendi hafzasindaydi, sim karta
kopyalamamisim sabaha ta firsatim olmadi haber veremdim kusura bakma
ins duzgun birini bulursun

kizlar burda cok isim var peynir yogurt yapmayi ogrenecem bebe buskivisi yapacam
anne olmak cok zor yaaaa

çok sevindim yeşimcim ne güzel eve çıkabilmişsiniz zamanlada yerleşirsin allah kolaylık versin...vayy be yapanlar yapıyo işte lükse bak...ne kadar güvenli şifreli...öğrenirsin annesi yaparsın kızına tazecikk herşeyiii yarasın kuzuna inşş

Tampon ben kullandım canım, hala da gerek olursa kullanıyorum.Çok rahat oluyor, doğru kullandığın takdirde, hiç bir şekilde belli olmuyor, rahatsızlık vermiyor.

Yeni eviniz yeni ülkeniz hayırlı olsun canım.İnşallah bu evden daha güzel bir yere geçersiniz.
Evet ayşegül yaa, normal zamanda yorulmuyor insan.Ama böyle mızıklayınca, nedeninide bilemiyorsan o zmaan yoruluyorsun.
Bir yeri ağrıyormuş gibi davranmıyor, ateşi de yok.36,7 lerde dolaşıyor ateşi.Ama mızmızlığı üstünde.İnşallah atlatırız.gece belli olur hasta olup olmadığı.Dişlerde yapıyor olabilir.1. diş çıkmaya çalışıyor, ucu dışarda, 2. dişte kabarmış iyice.İnşallah diştendir.

aynen oyle yapan yapiyor yasiyan da yasiyor. Bizim gececegimiz ev bunun ufagiymis
ben daha gormedim. bu zaten 4 oda bizimki 2 . aman duzenimi kurayimda onemli olan o

sagolasiniz iyi dilekleriniz icin.

Kizlar ya benim kiz kansizliktan mi bilmiyorum ama terliyor vede buz gibi. saglik ocagindaki
dr dediki biraz kansiz gozunden anlamis bir tahlil yaptirin dedi firsatim olmadi buraya geldik
acaba bu soguk terleme kansizliktan olabilirmi?? bide normalde ben 6 damla veriyordum
kiloya gore dedi bana ilk bastan . Kansiz oldugunu dusununce yani simdi 15 damla
dedi bende 2 gun verdim bu sefer kiz basladi surekli uyumaya o ara vitamin surubuna
da baslmistim bide balgam sokturucu bir suruo vardi. yani hepsi birlesince uyku
yapti saniirm bende hepsini kestim bugun ilk kez kan damlasi verdim ama 7 damla
yani kafama gore takiyorum ne olucak boyle siz kac damla veriyorsunuz??
o vitamin surubunuda kendi dr u vermisti disleride rahat cikar dedi. ama ben hazir mamada
veriyorum ondada vitamin var zaten ??? yani biraz kafam karisik

merhaba herkese.çok oldu kk ya girmeyeli.ankaradayım 15 gündür.umarım herkes iyidir,hasta olan yoktur.geçmişi okumam mümkün değil.
bu arada irem memeyi 1 haftadır bıraktı emmiyor.başka varmı memeyi bırakan.aklıma geldikçe gözlerim doluyor valla.2 yaşına kadar emziricem diyordum,6 ay zor emdi
ama hala damla damla sütüm geliyor,arada bir deniyorum emermi diye,gerçi emsede bu saatten sonra sütte olmaz çok uğraştım ama bıraktı yinede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…